עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא עושה סקוואט עם פוסי פאד/כפפות
אין צורך , עובד נקי ללא כלום .
אבל בבנץ׳ ושאר הירקות כן .
טכניקה כמו שצריךויש שם סקוואטר רציני ביותר ברקע 😃
אתה יודע מה זה פוסי פאד?מה הקשר בבנץ/דדליפט?
🤣🤣🤣🤣🤣אהההההההה כוס עמק ערס
אמרתי לכם לא סיימתי 12 שנות לימוד!
אתה מתכוון לפאד ששמים על הגב ?
אני חשבתי שאתם מתכוונים ל-Gripad
איזה נעל יצאתי! מודה אני 🫤👎👎
נראה לך שאני שם פד בסקוואט
מה אני אוטיסט ינעל דינאק חחחחחח
🤣🤣🤣🤣🤣
דורש מוניטין פיצוי לכל מי שהגיב פה
קצת מאוחר אחי אבל אפשר לדעת מה לא טוב בטכניקה?הטכניקה רעה מאוד, אפילו בשביל rm1
ובלי קשר לטכניקה, תעיף את הרצועות האלה, ואם הפלטות נמצאות על משטח מוגבה - גם אתה צריך להיות מוגבה.
צ'אק נוריס, לא רק בפוסט הזה, באופן כללי..אז לא הבנתי, מי הכי חזק בפוסט הזה בסוף?
@incin הכי חזק בפוסט הזה, יש לו הכוח לחסום את כל הנחותים ממנו לצמיתות או סתם לדחוף להם חוב לראק.אז לא הבנתי, מי הכי חזק בפוסט הזה בסוף?
זה 440 גרם המבורגר ,
זה מקום בנס ציונה שנקרא : "גראז' בורגר"
מה שיפה שם זה שכל קציצה יש להם שם ולכל אחד יש תוספות בתוך הבלילה עצמה של ההמבורגר .
ז"א לדוגמא לקחת אסקובר -
אז זה עשבי תיבול וגבינה בתוך הקציצה עצמה משהו נדיר
ואם לקחת אל קאפונה -
אז זה פלפלים חריפים וכל מיני תבלינים מיוחדים גם בתוך הקציצה
יש להם דיל של 24/7 :
המבורגר 220 גר' + ציפ'ס/הום פרייז/סלט + 1/3 בירה או שתיה קלה ( קולה , וכו' )
ב-65 שקל .
ואם רוצים להגדיל אז כל קציצה זה עוד 18 שקל ( קציצה של 220 גרם )
לקחתי פעם אחת 660 גר' עם מלא תוספות וזה - אליפות אבל כבד אחרי יום שלם שאתה אוכל תפריט מסודר עם מלא קלוריות .
הבעיה היא שאתה לא מנסה בכלל להוציא חזה ולסובב ישבן בשביל לסדר את מנח הגב, מה גם שאתה עושה את הדבר הכי לא חכם שיש בזה שאתה משחרר צעקה שמוציאה ממך את המעט אוויר שעוד כן יש לך בגוף, בדיוק כשאתה מתחיל להרים. ההרמה צריכה להתבצע עם כמה שיותר אוויר דחוס בפנים, זאת בדיוק הסיבה שמשתמשים בחגורה.קצת מאוחר אחי אבל אפשר לדעת מה לא טוב בטכניקה?
@incin הכי חזק בפוסט הזה, יש לו הכוח לחסום את כל הנחותים ממנו לצמיתות או סתם לדחוף להם חוב לראק.
תאכלס? אני מת לראות איזה ליצן עושה סקווט איכותי של 200+ עם פוסי פד וחי כדי לספר איך היה.
@Tank די להיות מרגיז וריפטואיסטי, גם אני לא חובב רצועות, זה מיותר ואין לזה צידוק אבל מכאן ועד לא מכבד את הפורום? מתחשק לי לשים רצועות רק כדי לעצבן אותך בדדליפט הבא שלי.
התבלבלת עם התיאורים של ההמבורגר - האסקובר זה ההמבורגר עם הפלפלים החריפים. אפילו אני יודע את זה והייתי שם כולה פעמיים.
וזה יותר בראשון מאשר נס ציונה אבל בסדר נזרום איתך...
15 וזה לא עניין של אמונהנתת 200 דדליפט ל 20 חזרות... אני לא חושב שאף אחד יאמין לך אם תשים.
למי אכפת..מי הכי שמן בפוסט?אז לא הבנתי, מי הכי חזק בפוסט הזה בסוף?
למי אכפת..מי הכי שמן בפוסט?