הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איך יוצאים מגרעון קלורי בחזרה ל"תחזוקה"?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
לאחר תקופה ממושכת בתפריט בגרעון קלורי של 1700 קל....
האם יש דרך הדרגתית לחזור לתפריט תחזוקה , במידה וכן כיצד לבצע אותו?

שלום ,
לאחר תקופה ממושכת בתפריט בגרעון קלורי של 1700 קל....
האם יש דרך הדרגתית לחזור לתפריט תחזוקה , במידה וכן כיצד לבצע אותו?
מעבר הדרגתי עושים רק לפלוס קלורי. בשביל לעבור לניטרלי אין צורך באיזה מעבר הדרגתי

• פותח/ת השרשור
אז זהו... שנאמר לי שבגלל שהגוף היה הרבה זמן בגרעון הוא תורגל לעבוד על הכמות קלוריות שסופקה לו..
ובמידה ואני יעלה את הקלוריות בצורה חדה.. הגוף ינתב את הכל למאגרי השומן... יאמ יאמ ימא..
ולכן שוב נשאלת השאלה האם זה צריך להעשות בהדרגה?

כן, בהדרגה. תוסיף בכל יום 100 קלוריות נוספות עד שתגיע לX קלוריות שהוא הנייטרלי שלך פחות או יותר. הישאר בנקודה הזו שבוע לפחות, לאחר מכן תעלה לאט לאט קלוריות בחזרה למסה עד לפלוס הקלורי הרצוי.

כאשר תעבור לנייטרלי (גם ללא עלייה הדרגתית) ותראה עלייה במשקל, זה ככל הנראה עלייה בנוזלים שחוזרים לגוף.

אז זהו... שנאמר לי שבגלל שהגוף היה הרבה זמן בגרעון הוא תורגל לעבוד על הכמות קלוריות שסופקה לו..
ובמידה ואני יעלה את הקלוריות בצורה חדה.. הגוף ינתב את הכל למאגרי השומן... יאמ יאמ ימא..
ולכן שוב נשאלת השאלה האם זה צריך להעשות בהדרגה?
מה שאמרת יהיה נכון במידה והגרעון היה גדול מאוד ו/או לא עשית העמסות או בקיצור עשית דיאטה לא כמו שצריך.
אם הגוף "הורגל לעבוד על הכמות קלוריות שסופקה לו" כמו שכתבת, אתה כבר לא באמת תרד במשקל.

באם אתה רוצה לנקוט ביתר בטחון, תעלה קלוריות בצורה ליניארית עג להגעה למאזן נייטרלי ג"ע 7-10 ימים

Back
למעלה תחתית