הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אחד המתאמנים הכי חזקים בVolcan GYM

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
יניב אגבבה,
התחיל להתאמן לפני 8 חודשים (SS) והגיע ל180 3X5 (בסרטון סט שלישי), לדעתי ימשוך עד 190+
מזכיר לי את עצמי בתחילת הדרך, עתיד מבטיח בפאוורליפטינג.
בנאדם מאוד צנוע, לא מצלם כמעט באימונים,
הוא רשום כאן בפורום ונכנס מדי פעם.
מתחרה בדצמבר בExtreme Raw Challenge 2015, יהיה מעניין 😃

Volcan Powerlifting GYM | Facebook

@PowerLifting
I don't rlly mind if u give me negative "monitin", but please give a good reason as to y u did so.
You actually were one of the judges who judged my deadlift of 180kg @64kg bodyweight during July. You are a better powerlifter than me, no one is going to deny that, but that doesn't mean u have a better understanding of what's going on when u lift the weight.
@Loco
Didn't read what I said, he picked up the parts he wanted to pick out and created a false interpretation of that I said. I repeatedly said knees caving in during a max lift is okay or some slight knee caving is okay during practice, but his knees cave more than what's usually considered "not damaging". He might never ever get injured and I hope he never does, but to be on the safe side, he should try to fix the problem.

There is a very strong notion in statistics that it says nothing about the individual. This is y, when usually something happens to ppl, it doesn't mean it will happen to u, but as group, it means it will probably happen.
Take smoking for example, some ppl smoke 2 packs a day, live till they r 100 and never get cancer. Does this mean that u should smoke? Well, statistically speaking, u shouldn't, because chances r u will die from cancer before u should have and won't be able to ever hug ur grandchild at their 10th birthday.
This was the point I was trying to make and I hope the point came across btr now.

I'm not writing anything here because I hate any of u, I don't want anything bad to happen to any of u. I'm writing here because I'm passionate about knowledge. I want ppl to know, and in turn, not get injured and live a btr life.
If u want to take risks, go ahead and take risks, it's Ur life not mine, I can't tell u what u have to do, but I can tell u what I think u should.

If u dont want to believe in the scientific method, then be my guest, throw away every piece of technology and medicine u have and go live ur life in a cave where u die at the age of 30 like our bodies were designed to do.

Please don't give me negative "monitin" simply because u don't like to hear something, but pls do give me if I'm saying something that is factually incorrect.
TLTR... 🙄

אבל הוא זה שצריך להתנהג לקירוב בזמן שפושטי הברך והמקרבים עושים את העבודה שלהם בפשיטה, כדי שלא תהיה קריסה.

כן, אבל הוא לא זה שעושה את העבודה על המשקל, רק מחזיק את הברכיים במקום כדי שהמקרבים יוכלו לעשות את העבודה.

מה הניתוח שלך?

דיון מעניין וצפוי.
הבחור על הגל ומתקדם באופן פנומנלי, גם אם הטכניקה הייתה גרועה - הייתי מייעץ לו להמשיך כל עוד אין כאבים והוא מתאושש טוב. תקופה כזאתי של שבירת שיאים באופן כמעט יומיומי - לא חוזרת בחיים. הרבה ליפטרים עושים בשלב מסויים ריסט לטכניקה ובונים אותה מ0, אבל אף פעם לא על חשבון התקדמות. זה לרוב קורה אחרי תחרות.

לגבי הטכניקה - כמו שאמרו כאן, קריסה קטנה בברכיים לא הרגה אף אחד. התנועה מאוד מבוקרת והכל נעשה במודע. אתם שוכחים גם שזה מתאמן מתחיל (למרות המשקלים) שכמובן שיהיו חוסר פרופורציות בשרירים. אבל הוא בSS שכל המטרה שלה זה להטיס כמה שיותר מהר אותך למתאמן בינוני, לעצור ולעבוד על חולשות זה תהליך שיגיע בהמשך, ממש לא עכשיו.

לפציעות יש סימני אזהרה בדמות כאבים לא קונבנציונלים לרוב, אם הכל מרגיש טוב קשה לי לראות סיכוי להפצע, במיוחד לא בבאת אחת. רק עם עושים משהו מאוד מאוד טפשי כמו להרים מקס' בלי חימום, דדליפט על בוסו, כפיפת מרפקים עם דדליפט של מישהו, להתאמן שיכור וכו' וכו' וכו'.

כל ה"technique nazis" כאן לרוב מתאמן מתחילים / בינוניים בעצמם, שלא חוו על בשרם או בשר של מתאמנים / חברים שלהם התקדמות עם טכניקה לא מושלמת / מה באמת גורם לפציעות.

אני בתור דוגמא עם סומו ממש לא תקין טכנית כבר למעלה משנה, הוא השתפר הרבה אבל רחוק מאיך שסומו צריך להראות. התקדמתי מ220 ל250 באופן עקבי בתרגיל שאני הכי חלש בו, בלי פציעות, בלי בעיות. לפעמים צריך למצוא משהו שעובד ופשוט לרוץ איתו עד שזה מפסיק לעבוד.

כל התירוצים האלה לא מעניינים. כמובן שקריסה קטנה בברכיים לא הרגה אף אחד, אבל זה לא תירוץ. מתאמן שמלמדים אותו לשים דגש על מיקום הברכיים מהיום הראשון שלו במכון וצועקים עליו כל אימון לא סובל מהבעיה הזאת אף פעם. הקריסה הזאת במשקל של 180 קילו מצביעה על כך שאף פעם לא ניסו לתקן אותו. כי זו ״טכניקה מיוחדת״, זה לא שזה קרה בטעות או משהו.

כן, אבל הוא לא זה שעושה את העבודה על המשקל, רק מחזיק את הברכיים במקום כדי שהמקרבים יוכלו לעשות את העבודה.

מה הניתוח שלך?
בדיוק מה שרשמת במשפט הראשון - המרחיקים אמורים להחזיק את הברכיים בחוץ, כך שהפעולה הקונצנטרית של המקרבים לא תגרום לקירוב אלא לתרומה לפשיטת הברך.
חברים, כל התגובות שלא קשורות הולכות להמחק כשאהיה מול המחשב, להפסיק להגיב דברים שלא קשורים.
ולהפסיק להתייחס לביקורת טכניקה כאילו קיללו את ההורים שלכם. זה פורום, וכל סרטון יקבל ביקורת - גם אם רק התכוונתם להשוויץ ב-PR החדש שלכם, ואתם תמיד יכולים להתעלם ממנה.

בדיוק מה שרשמת במשפט הראשון - המרחיקים אמורים להחזיק את הברכיים בחוץ, כך שהפעולה הקונצנטרית של המקרבים לא תגרום לקירוב אלא לתרומה לפשיטת הברך.

ולהפסיק להתייחס לביקורת טכניקה כאילו קיללו את ההורים שלכם. זה פורום, וכל סרטון יקבל ביקורת - גם אם רק התכוונתם להשוויץ ב-PR החדש שלכם, ואתם תמיד יכולים להתעלם ממנה.

עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי איזה שריר נכשל כשהברכיים קורסות 🥷

אחד הדיונים המצחיקים שקראתי! יש פה הכל, "לוגיקה", ריבים, השלמות... ממש טלנובלה, והכי טוב? אלכס שמתעלם מכולכם ועסוק בברכיים וירטואליות 😃

מנקודת המבט שלי? זה תמיד מתחלק לשניים :
המפרגנים הנצחיים - לייקים, מוניטינים, כל הכבוד עחי!!@!#@!!!! (ללא תלות באיכות הביצוע)
מחפשי הפגמים מתחת לשטיח - הברכיים, הגב, האף לא מספיק ישר, העומק, הכותרת של הפוסט וכו'

חבר'ה יש גם אמצע, לא על הכל חייבים לפרגן אבל גם את זה אפשר לעשות בצורה מכובדת כמו שלא כל דבר צריך לקטול.
אני האחרון שיגיד לכם שאם אין לכם משהו טוב להגיד עדיף שתשתקו (כי אם הייתי מיישם את זה הייתי שותק 99% מהזמן) אבל רבאק, למה כל דיון חייב להגמר בגל מחיקות?

אחד הדיונים המצחיקים שקראתי! יש פה הכל, "לוגיקה", ריבים, השלמות... ממש טלנובלה, והכי טוב? אלכס שמתעלם מכולכם ועסוק בברכיים וירטואליות 😃

מנקודת המבט שלי? זה תמיד מתחלק לשניים :
המפרגנים הנצחיים - לייקים, מוניטינים, כל הכבוד עחי!!@!#@!!!! (ללא תלות באיכות הביצוע)
מחפשי הפגמים מתחת לשטיח - הברכיים, הגב, האף לא מספיק ישר, העומק, הכותרת של הפוסט וכו'

חבר'ה יש גם אמצע, לא על הכל חייבים לפרגן אבל גם את זה אפשר לעשות בצורה מכובדת כמו שלא כל דבר צריך לקטול.
אני האחרון שיגיד לכם שאם אין לכם משהו טוב להגיד עדיף שתשתקו (כי אם הייתי מיישם את זה הייתי שותק 99% מהזמן) אבל רבאק, למה כל דיון חייב להגמר בגל מחיקות?
הכי טוב זה להיות כמו הזקנים מהחבובות, להצביע מהצד ולצחוק...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית