קראתי קצת, ולצערי טעיתי. 😭אחלה, אז תן רפרנס למאמר/מחקר שזה כתוב בו.
טוב נו, Till next time. 🙃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי קצת, ולצערי טעיתי. 😭אחלה, אז תן רפרנס למאמר/מחקר שזה כתוב בו.
אמרתה שאתה תמיד צודק.. הולכתה אותנו שוללקראתי קצת, ולצערי טעיתי. 😭
טוב נו, Till next time. 🙃
כמעט תמיד. קצת שכחתי מהעובדה איך נגיד שחקני פוטבול עולים במשקל וכו'. 😕אמרתה שאתה תמיד צודק.. הולכתה אותנו שולל
echo slam
תגיד יש סיכוי שיש לי גנטיקה מסוימת שאני לא יכול לרדת במשקל ?כמעט תמיד. קצת שכחתי מהעובדה איך נגיד שחקני פוטבול עולים במשקל וכו'. 😕
בטוח לא לאכזב יותר. 🤩
לא.תגיד יש סיכוי שיש לי גנטיקה מסוימת שאני לא יכול לרדת במשקל ?
לא קובע (בגלל זה אמרתי שאני בטוח ולא שאני יודע) אבל ממה שראיתי זה ככה, אין איזה מספר שממנו אם תאכל יותר הגוף יעלה רק שומןעל סמך מה אתה קובע את זה? יש מחקר בנושא? (ברצינות)
אני אגיד לך למה, כי יש גנטיקה באזור הישבן / יריכיים ששמה יש המון שומן ואני לא חושב שאפשר להוריד אותו אחי ..
אין כזה דבר "אי אפשר להוריד את השומן". יש מקומות שהשומן מצטבר בהם יותר (תלוי אצל כל בנאדם בגנטיקה שלו)אני אגיד לך למה, כי יש גנטיקה באזור הישבן / יריכיים ששמה יש המון שומן ואני לא חושב שאפשר להוריד אותו אחי ..
איפה איפה לעשות תבדיקת אחוז שומן הכי מדויקת ?אין כזה דבר "אי אפשר להוריד את השומן". יש מקומות שהשומן מצטבר בהם יותר (תלוי אצל כל בנאדם בגנטיקה שלו)
אני חושב במכון וינגייט יש בדיקה שהיא מדוייקת, BODPOD או משהו. אפשר להעריך מתמונות.איפה איפה לעשות תבדיקת אחוז שומן הכי מדויקת ?
אין שומן שאי אפשר להוריד, יש גנטיקה שגורמת לך להוריד יותר ממקומות X מאשר מ Y.אני אגיד לך למה, כי יש גנטיקה באזור הישבן / יריכיים ששמה יש המון שומן ואני לא חושב שאפשר להוריד אותו אחי ..
גם גנטיקה משחקת תפקיד לא?אם שניהם יעשו מסה למשך אותו זמן ואז חיטוב למשך אותו זמן אז אני משער שזה שעלה מלוכלך יהיה עם אחוז שומן גבוה יותר אחרי חיטוב אבל גם עם יותר מסת שריר מזה שעלה נקי, בהנחה שהם הורידו אותה כמות שומן פחות או יותר בחיטוב.
טוב אני אשלח לך מחר תמונה בבוקר תגיד לי מה ההערכה שלך :Dאני חושב במכון וינגייט יש בדיקה שהיא מדוייקת, BODPOD או משהו. אפשר להעריך מתמונות.
השאלה למה אתה צריך לדעת את אחוז השומן המדוייק, אם אתה מחטב אתה יכול לראות במראה אם אחוז השומן יורד או לא
ממליץ לך לעלות תמונה לפורום תמונות.טוב אני אשלח לך מחר תמונה בבוקר תגיד לי מה ההערכה שלך :D
כן, אבל הוא שאל על אותו בנאדם אם יעשה ככה או יעשה ככה, כך שזה אותה גנטיקה בשני המקריםגם גנטיקה משחקת תפקיד לא?
זה לא כל כך מובן מההודעה הפותחת, הבנת הנקרא שלי שואפת לאפס...כן, אבל הוא שאל על אותו בנאדם אם יעשה ככה או יעשה ככה, כך שזה אותה גנטיקה בשני המקרים
שאלתי אותו והוא הבהיר בהמשךזה לא כל כך מובן מההודעה הפותחת, הבנת הנקרא שלי שואפת לאפס...