הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בקשר למסה .

אמרתה שאתה תמיד צודק.. הולכתה אותנו שולל
echo slam
כמעט תמיד. קצת שכחתי מהעובדה איך נגיד שחקני פוטבול עולים במשקל וכו'. 😕
בטוח לא לאכזב יותר. 🤩

• פותח/ת השרשור
כמעט תמיד. קצת שכחתי מהעובדה איך נגיד שחקני פוטבול עולים במשקל וכו'. 😕
בטוח לא לאכזב יותר. 🤩
תגיד יש סיכוי שיש לי גנטיקה מסוימת שאני לא יכול לרדת במשקל ?

על סמך מה אתה קובע את זה? יש מחקר בנושא? (ברצינות)
לא קובע (בגלל זה אמרתי שאני בטוח ולא שאני יודע) אבל ממה שראיתי זה ככה, אין איזה מספר שממנו אם תאכל יותר הגוף יעלה רק שומן

אני אגיד לך למה, כי יש גנטיקה באזור הישבן / יריכיים ששמה יש המון שומן ואני לא חושב שאפשר להוריד אותו אחי ..
אין כזה דבר "אי אפשר להוריד את השומן". יש מקומות שהשומן מצטבר בהם יותר (תלוי אצל כל בנאדם בגנטיקה שלו)

איפה איפה לעשות תבדיקת אחוז שומן הכי מדויקת ?
אני חושב במכון וינגייט יש בדיקה שהיא מדוייקת, BODPOD או משהו. אפשר להעריך מתמונות.
השאלה למה אתה צריך לדעת את אחוז השומן המדוייק, אם אתה מחטב אתה יכול לראות במראה אם אחוז השומן יורד או לא

אני אגיד לך למה, כי יש גנטיקה באזור הישבן / יריכיים ששמה יש המון שומן ואני לא חושב שאפשר להוריד אותו אחי ..
אין שומן שאי אפשר להוריד, יש גנטיקה שגורמת לך להוריד יותר ממקומות X מאשר מ Y.

אם שניהם יעשו מסה למשך אותו זמן ואז חיטוב למשך אותו זמן אז אני משער שזה שעלה מלוכלך יהיה עם אחוז שומן גבוה יותר אחרי חיטוב אבל גם עם יותר מסת שריר מזה שעלה נקי, בהנחה שהם הורידו אותה כמות שומן פחות או יותר בחיטוב.
גם גנטיקה משחקת תפקיד לא?

• פותח/ת השרשור
אני חושב במכון וינגייט יש בדיקה שהיא מדוייקת, BODPOD או משהו. אפשר להעריך מתמונות.
השאלה למה אתה צריך לדעת את אחוז השומן המדוייק, אם אתה מחטב אתה יכול לראות במראה אם אחוז השומן יורד או לא
טוב אני אשלח לך מחר תמונה בבוקר תגיד לי מה ההערכה שלך :D

כן, אבל הוא שאל על אותו בנאדם אם יעשה ככה או יעשה ככה, כך שזה אותה גנטיקה בשני המקרים
זה לא כל כך מובן מההודעה הפותחת, הבנת הנקרא שלי שואפת לאפס...

Back
למעלה תחתית