הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דל פחמימה

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
שלום,אני נמצא בחיטוב כבר חודשיים ושבוע ואני על דל פחמימה של 50 גרם ביום,העניין הוא שנתקעתי בשבוע האחרון וירדתי רק 200 גרם ,האימוני כח והאירובי מאוד אינטנסיביים ולא נראה לי שיש מקום לתוספת של עוד אירובי,אני יורד בממוצע קילו בשבוע,אני צריך להוריד כמות קלוריות אבל ממה?שומנים פחמימות חלבונים? מבחינת הארוחות זה ירקות ,60 גרם אורז לאחר הכנה,שיבולת שועל 50 גרם לפני הכנה,קוטג 1 אחוז חזה עוף 400 גרם 2 סקופים חלבון ,2 טונה במים 5 אגוזי מלך ,5 שקדים,2 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז, כמובן שכל זה לא לפי סדר הארוחות,בבקשה תחסכו ממני ביקורת שלא מתייחסת לעצם השאלה,ממה להוריד את כמות הקלורית?

מה הערכים הסופיים של התפריט (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)? מה הגובה והמשקל שלך? מאיזה משקל התחלת את החיטוב? מה התכנית אימונים שלך וכמה אירובי אתה עושה בשבוע?

שלום,אני נמצא בחיטוב כבר חודשיים ושבוע ואני על דל פחמימה של 50 גרם ביום,העניין הוא שנתקעתי בשבוע האחרון וירדתי רק 200 גרם ,האימוני כח והאירובי מאוד אינטנסיביים ולא נראה לי שיש מקום לתוספת של עוד אירובי,אני יורד בממוצע קילו בשבוע,אני צריך להוריד כמות קלוריות אבל ממה?שומנים פחמימות חלבונים? מבחינת הארוחות זה ירקות ,60 גרם אורז לאחר הכנה,שיבולת שועל 50 גרם לפני הכנה,קוטג 1 אחוז חזה עוף 400 גרם 2 סקופים חלבון ,2 טונה במים 5 אגוזי מלך ,5 שקדים,2 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז, כמובן שכל זה לא לפי סדר הארוחות,בבקשה תחסכו ממני ביקורת שלא מתייחסת לעצם השאלה,ממה להוריד את כמות הקלורית?
דל פחמימה זה לא, בדרך כלל עדיף להוריד מהפחמימה אבל אני לא בטוח שיש לך כאן מספיק חלבון ושומן. אז כמו שנאמר מעלי.
מה הערכים הסופיים של התפריט?
ומה ה rmr שלך?

• פותח/ת השרשור
193 גובה,משקל 101,התחלתי תחיטוב מ 113.5,אירובי 250 דקות בשבוע ריצה 10 קמש שיפוע 2,תוכנית abc סופר סטים ודרופ סטים,חלבון 280 גרם,שומן 45 גרם,קלוריות 1400,פחמימה 60 גרם.

נערך לאחרונה:
אתה בדרך הנכונה ל:
א: לדפוק את החילוף חומרים שלך למצב שלא תרד במשקל אפילו מכמות כזאת מגוחכת של קלוריות (אם היית אישה מבוגרת במשקל 65-70 קילו שרוצה לרדת במשקל ובקושי עושה פעילות גופניתכמות הקלוריות הזאת אולי הייתה סבירה, חוץ מהחלבון שגבוה ואפילו גבוה מדי שלא לצורך), כנראה זה כבר התחיל לקרות אם ירדת רק 200 גרם עם כמויות כאלה.
ב: להיפצע
ג: כל התשובות נכונות + עוד בעיות שעלולות לנבוע מעומס יתר על הגוף והרעבה שלו.

תקרא את זה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תעלה את הקלוריות לניטרלי לשבועיים ותתחיל מחדש עם כמויות אוכל שמתאימות לגבר במשקל 100 קילו, תוריד אירובי (או תאכל יותר) ואין צורך לעשות דרופ סטים, סופר סטים וכו', אני לא יודע את הרמה שלך באימונים אבל FBW או AB בנויה טוב תתרום לך יותר.

טעות בחישוב ,1900 קלוריות
אז ככה:
280X4+45X9+60X4=1765
זה יותר טוב מ 1400 אבל זה עדיין מעט מאוד בשביל מישהו בגובה, משקל וכמות הפעילות שלך. לכן אני עדיין עומד מאחורי ההודעה הקודמת שלי

כשאני קורא את ההודעות שלך אני רואה את המלחמה הפנימית בראש שלך בין ההגיון שאומר ש"ככל שאני אכל פחות ואעשה יותר אירובי אני אראה תוצאות מהר יותר" לבין מה שאנחנו אומרים לך, שזה אומר לאכול יותר ולהתאמן פחות.
אני לא הולך לעשות לך סדר כי @yujinius כבר אמר הכל. רק אחזק אותו ואגיד שאתה מקרב את עצמך מאוד לאימון יתר, פציעה, ודפיקה רצינית של חילוף החומרים שתגרום לירידה משמעותית גם בבריאות שלח ובחסינות למחלות/פציעות עתידיות וזה משהו שאמור להיות חשוב לך יותר מקוביות בבטן

תשנה את התפריט.
דבר חשוב נוסף - תשלב העמסת פחמימות אחת לשבוע עד שבועיים, כדי לא לשחוק את חילוף החומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית