כאבים במפרק היד

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
אתמול החלקתי מהאופניים בגלל הגשם הכבד שהיה בעיר שלי ונפלתי על יד ימין, בהתחלה לא כאב ואז שהגעתי לחדר כושר התחלתי להרגיש כאבים עשיתי סקוואט לחיצת כתפיים ומתח והיה סבבה טיפלה כואב, עכשיו אחרי שינה טובה היד ממש כואבת לי, לא יכול לסובב אותה וכואב להרים למעלה,
מה אני עושה עם התוכנית? להמשיך או להפסיק עד שיעבור?
עוד משהו, בבנץ פרס אחרי סט אחד אן שתיים מתחילים כאבים בשורש כף היד, יש רעיונות איך למנוע?
תודה

הכאב בגלל הבלימה ביד, עדיף לך ללכת לרופא, כי אנחנו לא יכולים להגיד לך אם זה נקע או פשוט כאב בגלל הנפילה.

אתמול החלקתי מהאופניים בגלל הגשם הכבד שהיה בעיר שלי ונפלתי על יד ימין, בהתחלה לא כאב ואז שהגעתי לחדר כושר התחלתי להרגיש כאבים עשיתי סקוואט לחיצת כתפיים ומתח והיה סבבה טיפלה כואב, עכשיו אחרי שינה טובה היד ממש כואבת לי, לא יכול לסובב אותה וכואב להרים למעלה,
מה אני עושה עם התוכנית? להמשיך או להפסיק עד שיעבור?
עוד משהו, בבנץ פרס אחרי סט אחד אן שתיים מתחילים כאבים בשורש כף היד, יש רעיונות איך למנוע?
תודה

אם הכאב מתגבר ו/או אתה רואה נפיחות - גש לרופא לצילום.
אם לא , תן מנוחה של כמה ימים.

אני מאמין מכה יבשה, שצריכה כמה ימים להתאחות כדי להתרפא.
ממליץ לקבע את האזור עם תחבושת אלסטית, כדי שהמקום יזוז כמה שפחות, כך תקופת ההחלמה תהיה קצרה אף יותר.
גם אני סבלתי מזה לא מזמן בעקבות נפילה שהייתה לי, לקח לי שבוע בערך עד שזה החלים, לא הפסקתי להתאמן למרות ההמלצות, אבל האימונים היו הרבה פחות עצימים והיו תרגילים שלא יכלתי בכלל לבצע.
כך שכל העניין של האם להתאמן והאם לא נתון לשיקולך האישי, אך אם אתה רוצה לחזור לעצמך כמה שיותר מהר, 4~3 ימי מנוחה טובים ליד כשהיא מקובעת (לא שאתה ישן) עשוי להועיל מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית