הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש צורך בגיינר?

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי,
לפני בערך חודש וחצי סיימתי חיטוב כבד עשיתי שבועיים נטרלי ואז הגעתי למסה.
אני חייב להגיד את האמת אחרי החיטוב ממש קשה לי לאכול כזו כמות של אוכל.
אני כבר כמעט חודש דוחף ודוחף אוכל וזה ממש מתחיל להציק.
אז חשבתי לקנות גיינר ובמיוחד עכשיו ראיתי ש לmyprotein יש מבצעים ויוצא גיינר של 5kg ב-260 שזה מחיר ממש נחמד לדעתי..
וגם הגיינר שלהם הוא הגיינר הכי נקי שראיתי חוץ מגיינרים בייתים ולא הגיינרים שעוד שנייה גורמים לך לסכרת..
זה הרכיבים שלו(לטעם השוקלד):
Ground Oats (65%), Protein Blend (24%) (Whey Protein Isolate (Milk), Milk Protein Concentrate), Aktivated® Barley Starch Powder, Emulsifier (Soy Lecithin), Cocoa Powder, Flavouring, Sweetener (Sucralose)

אז מה דעתכם לקנות?(ואם מישהו השתמש בגיינר שלהם אני אשמח להמלצה על טעם)
תודה 😃

(Whey Protein Isolate (Milk), Milk Protein Concentrate
יש לי כבר קרחת מרוב גירוד הראש בכל פעם שאני נתקל בתערובות חלבון משונות כאלה. מה הרעיון לקחת Whey Protein Isolate ולערבב אותו עם Milk Protein Concentrate (שהוא בעיקרו Whey + Caseine שאינו isolated?). בעיני זה כמו לקחת מים מזוקקים ולערבב אותם עם מי ברז לפני השימוש. אולי מישהו כאן יכול להסביר לי איפה אני טועה.

לעצם שאלתך אין לי מושג אם הגיינר הזה טוב. בדקת באשכול ביקורת המוצרים הגדול?

נערך לאחרונה:
אני חייב להגיד את האמת אחרי החיטוב ממש קשה לי לאכול כזו כמות של אוכל.
אחרי החיטוב הגוף שלך מורגל לאכול כמויות נמוכות. אחרי כמה שבועות של מסה תוכל לשנות את ההרגלים האלו
אני כבר כמעט חודש דוחף ודוחף אוכל וזה ממש מתחיל להציק.
ספרת פעם כמה אתה דוחף?
אז חשבתי לקנות גיינר ובמיוחד עכשיו ראיתי ש לmyprotein יש מבצעים ויוצא גיינר של 5kg ב-260 שזה מחיר ממש נחמד לדעתי..
אל תפרסם חנויות מתחרות או שיבנבנו אותך מפה. גיינר שווה לקחת אם קשה לאכול או שצריך גיוון, זה קצת יקר אבל אם אין לך בעיה עם זה תקנה.

• פותח/ת השרשור
יש לי כבר קרחת מרוב גירוד הראש בכל פעם שאני מתקל בתערובות חלבון משונות כאלה. מה הרעיון לקחת Whey Protein Isolate ולערבב אותו עם Milk Protein Concentrate (שהוא בעיקרו Whey + Caseine שאינו isolated?). בעיני זה כמו לקחת מים מזוקקים ולערבב אותם עם מי ברז לפני השימוש. אולי מישהו כאן יכול להסביר לי איפה אני טועה.

לעצם שאלתך אין לי מושג אם הגיינר הזה טוב. בדקת באשכול ביקורת המוצרים הגדול?
יש לזה כזה הבדל גדול זה יכול להזיק או משהו?

אולי זה יותר זול?
ברור ש concentrate יותר זול, אבל בשביל מה להוסיף את ה ISO חוץ מאשר בשביל לבלבל את הלקוח (שני סוגי חלבון! ואללה!). תחשוב כמה דבילי זה להשתמש בחלבון Iso בגיינר הזה: מבחינת הפחמימות ממילא מוסיפים שם מליון כאלה, ואם זה ספציפית בגלל הלקטוז אז הוספת ה concentrate דופקת גם את זה.

ברור ש concentrate יותר זול, אבל בשביל מה להוסיף את ה ISO חוץ מאשר בשביל לבלבל את הלקוח (שני סוגי חלבון! ואללה!). תחשוב כמה דבילי זה להשתמש בחלבון Iso בגיינר הזה: מבחינת הפחמימות ממילא מוסיפים שם מליון כאלה, ואם זה ספציפית בגלל הלקטוז אז הוספת ה concentrate דופקת גם את זה.
אני חושב שאלו שיקולים מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים אליהם.
אלה אם כן יש פה מישהו מומחה בייצור של תוספים כאלו ואחרים. (או מישהו מספיק סקרן לצאת למסע חיפושים באינטרנט ולמצוא לנו תשובה.)
ולדעתי כל ה"תשלובות חלבונים" קונה את הלוקח ואנשים רצים בהמוניהם כי זה לא רק
"חלבון מי גבינה פשוט".

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאלו שיקולים מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים אליהם.
אלה אם כן יש פה מישהו מומחה בייצור של תוספים כאלו ואחרים. (או מישהו מספיק סקרן לצאת למסע חיפושים באינטרנט ולמצוא לנו תשובה.)
ולדעתי כל ה"תשלובות חלבונים" קונה את הלוקח ואנשים רצים בהמוניהם כי זה לא רק
"חלבון מי גבינה פשוט".
זה לא יזיק, אבל זה נראה לי סתם גימיק מכירות מעצבן.

אז מה אתם אומרים כדאי לקנות גיינר?

• פותח/ת השרשור
תעשה את מה ש @Tank אמר לך.
אף פעם לא ספרתי עד הסוף אבל אני כן שם לב לזה שלא יהיו הבדלים גדולים בין כמות הפחמימות והחלבון והשומן של יום אחד לעומת כל יום אחר.
זהו שכמה שבועות לא מתאים לי, לא התכוונתי לעשות מסה ארוכה אני רוצה עוד חודשיים וחצי שלושה מקסימום לגמור איתה.
ככה שכמה שבועות רק עוד להתרגל שכבר הקצתי אותם בשבועיים האחרונים לא מתאים לי.
ובגלל זה חשבתי שגיינר יכול לתת לי פה בוסט טוב? מה דעתך?

אף פעם לא ספרתי עד הסוף אבל אני כן שם לב לזה שלא יהיו הבדלים גדולים בין כמות הפחמימות והחלבון והשומן של יום אחד לעומת כל יום אחר.
זהו שכמה שבועות לא מתאים לי, לא התכוונתי לעשות מסה ארוכה אני רוצה עוד חודשיים וחצי שלושה מקסימום לגמור איתה.
ככה שכמה שבועות רק עוד להתרגל שכבר הקצתי אותם בשבועיים האחרונים לא מתאים לי.
ובגלל זה חשבתי שגיינר יכול לתת לי פה בוסט טוב? מה דעתך?
תעבוד עם תפריט ואז תקבל את דעתי.

שמע משהו שניסיתי ולי זה עבד
א
באמצע המסה שלי חטפתי וירוס בקיבה והקאתי כמה בימים ובקושי אכלתי ואחרי שעבר לי בוירוס גם לי ביב קשה לאגול כמויות כאלה אז מה שעשיתי במשך יומיים הייתי אוכל ארוחה משמינה פעם ביום כדאי שתפתח לי את התיאבון ושילבתי אירובי כדי לא להעלות יותר מידי

אם אני לא טועה הם בכלל לא עושים מישלוחים לארץ ואם כן מחיר המשלוח יהיה כמחיר המוצר בגלל מיסים ומכס אז תרד מהרעיון הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית