הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב

DaniDin

משתמש מתחיל
198
37
נק' מוניטין:
63
198
37
אשמח גם לכמה אחוז שומן אתם חושבים שאני
המטרה שלי היא להגיע ל13% ולסיים עם החיטוב
והמטרות למסה של אחרי החיטוב (אם אספיק בכלל לפני שאתגייס)
1) לתקן סימטריה בגב
2) להגדיל רגליים
3) להגדיל כתפיים+ידיים
4) לשפר מסת שריר בבטן
5) ללמוד לעשות פוסינג יותר טוב

kydktgtnoxxz.png

4zy5mwttagdy.png

yumnmz5wczmi.png

zgg0nfd3kzmm.png

mioyagrnmddx.png

• פותח/ת השרשור
לדעתי 15
לא נשאר לך הרבה ליעד הסופי

תודה על התגובה 😃
מקומות לשיפור לדעתך? חוסר סימטריה פרופורציה? אחרי 13 לחתוך למסה או לרדת? כל הערה יכולה להיות טובה, שרירים קטנים שחסרים (כתף אחורית/תאומים/טרפזים/אמות)?

אתה במצב המתאים לאוף סיזן .
ממה שניתן לראות הגב והחזה חלקים דומיננטים אצלך .
לעומת זאת אתה צריך לתת דגש על כתף האחורית , ידיים ואמות כדי להקנות לך את המראה השלם יותר בפלג גוף העליון.
מבחינת פלג גוף תחתון אתה צריך לתת לכולו דגש כי הוא נמצא טיפה בפיגור ביחס לפלג גוף העליון.

• פותח/ת השרשור
אתה במצב המתאים לאוף סיזן .
ממה שניתן לראות הגב והחזה חלקים דומיננטים אצלך .
לעומת זאת אתה צריך לתת דגש על כתף האחורית , ידיים ואמות כדי להקנות לך את המראה השלם יותר בפלג גוף העליון.
מבחינת פלג גוף תחתון אתה צריך לתת לכולו דגש כי הוא נמצא טיפה בפיגור ביחס לפלג גוף העליון.

תודה רבה, רציתי תגובה ביקורתית כדי לדעת כיצד להשתפר ומאוד שמח שהגבת כך
אכן חזה וגב הם החלקים החזקים אצלי, שמתי לב שהחזה שלי גדל מבלי לעשות כלום כמעט אז הורדתי ממנו הרבה מאוד מהנפח
התאומים לא עבדתי עליהם עד כה, ובמסה הבאה אני מתכוון לתת מאה אחוז בתאומים, כנ"ל כל פלג גוף תחתון כמובן
ידיים צריך לשפר דחוף רצח
האמת שאמות אצלי ממש גדולות, אולי לא רואים בתמונות אבל הן בסדר
ובקשר לאוף סיזן, האמת שאני לא רוצה להגיע לרמה של חיטוב של תחרות, כי אני לא מתכוון לעלות על הבמה, אני תכף מתגייס, גם תכלס מבחינת מסה ואסתטיקה אני אפילו לא מתקרב לחצי מהדדרוש, אז אני רוצה להגיע פשוט לחיטוב מכובד ובסיסי כי מרגיש המסה מיצתה את עצמה ואם אגיע לרמת חיטוב של תחרות ארגיש שביזבזתי זמן ומסה
אולי במסה הבאה לפני הצבא אעשה סייקל ראשון כדי להגיע לנתונים איכותיים (במסה הייתי 90 קילו ועכשיו אני 81 על 169 ס"מ ואני רוצה להגיע ל90 קילו חטוב לפני הצבא, לפחות זאת המטרה שהצבתי לעצמי לפני שנה עד הגעה לצבא)
תודה רבה על הביקורת 😃

אליהו נראה טוב לא המרתה אתה מסיים חיטוב לפני שבוע ?

לא הגעתי לרמת חיטוב שרציתי

נראה טוב.

לטעמי האישי כדאי לשקול לייזר..

כשיהיה לי כסף, בנתיים אני בקושי מצליח לממן אבקת חלבון
אין ספק שאעשה לייזר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית