הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיתלבט בין שתי חברות כנסו.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
מיתלבט בין קריאטין מונו של אופטימום לבין קריאטין של אולטימט נוטרישן...

אני יכול להביא תאולטימט נוטרישן קילו ב220 שקל ...

ואת האופטימום אני יכול להביא 600 גרם ב200 שקל...

למישו יש מוסג משתי התוספים האלה מה יותר אפקטיבי בעניו? ובתכלס מהראייה האישית שלו כמובן.

תודה מראש.

לפי מה שאני מבין עדיף קריאטין נקי ולא פורמולות ושטיות כאלה.

והאם יש הבדל כזה בין מוצרים שונים של קריאטין.

נערך לאחרונה:
2 ק"ג קריאטין של אופטימום מחו"ל = 260 ש"ח כולל מע"מ.
ולא הייתי קונה אף מוצר של אולטימייט נוטרישן, אבקה שלא עומדת מאחורי התוויות שלה במוצרים אחרים לא שווה קנייה באף מוצר מהליין שלה.

ולא הייתי קונה אף מוצר של אולטימייט נוטרישן, אבקה שלא עומדת מאחורי התוויות שלה במוצרים אחרים לא שווה קנייה באף מוצר מהליין שלה.
וגם אין להם תקן כריפצ'ור

מחזק את מושון לגבי ה-אולטימייט נוטרישן לא ממליץ על שום מוצר של החברה הזאת.
אם יש לך זמן להרגן מחו'ל יכסית בזול זאת גם אפשרות. אם לא אתה יכול להביא גם את המונו של אופטימום 1,200 קילו (240 מנות) באיזור ה-290-300 ש"ח. כלכלית הוא יותר משתלם מ-600 גרם.

• פותח/ת השרשור

אני יודע שזה מישתלם להזמין מחו''ל,אני מאמין שאני יעשה איזה הזמנה או משו בקרוב ,אבל אני כרגע לא מחפש להזמין ורוצה ליקנות השבוע,משה אתה ממליץ לי ליצרוך את של אופטימום?

תודה מראש האתר הזה ממש טוב ויש פה אחלה של אנשים שעוזרים שצריך.

הוא לא מיוחד והוא גם נכשל בבדיקות מעבדה בעבר, לא ממליץ.
אם אתה מחפש מחיר/כמות/אמינות ומשהו מהיר הייתי הולך על ה 1 ק"ג קריאטין של ISS ממאסל האוס.

• פותח/ת השרשור
הוא לא מיוחד והוא גם נכשל בבדיקות מעבדה בעבר, לא ממליץ.
אם אתה מחפש מחיר/כמות/אמינות ומשהו מהיר הייתי הולך על ה 1 ק"ג קריאטין של ISS ממאסל האוס.

אוקי תודה רבה משה,אני לא מבין מה ההבדל בין ISS ולבין אופטימום?(כמובן שבהנחה שמדובר על קריאטין מונו על מה שאנחנו מנהלים שיחה כרגע,אני מדבר על תכולת החומרים הפעילים שיש שם.)

שניהם מונו, אין הבדל לשניהם יש תו תקן.
העיקרון הוא שהיבואן של אופטימום חושב שכולם נולדו אתמול, וליבואן של ISS יש עדיין שפיות, זה הכל.
לאותו יבואן של אופטימום יש גם נו אקספלוד שנמכר בארץ ב 500 שקלים, רק הבעיה שמ BB.COM ב 500 שקלים מביאים 2 קופסאות של 50 מנות בטעמים יותר מוצלחים ממה שיש בארץ, אז אם שילוח כולל כל הגופים שעוברים בדרך (מע"מ וכדומה) יוצא יותר משתלם ב 100% (כן כי מקבלים עוד קופסה "מתנה") אז אם זו לא גניבה לא יודע מה כן.

• פותח/ת השרשור
שניהם מונו, אין הבדל לשניהם יש תו תקן.
העיקרון הוא שהיבואן של אופטימום חושב שכולם נולדו אתמול, וליבואן של ISS יש עדיין שפיות, זה הכל.
לאותו יבואן של אופטימום יש גם נו אקספלוד שנמכר בארץ ב 500 שקלים, רק הבעיה שמ BB.COM ב 500 שקלים מביאים 2 קופסאות של 50 מנות בטעמים יותר מוצלחים ממה שיש בארץ, אז אם שילוח כולל כל הגופים שעוברים בדרך (מע"מ וכדומה) יוצא יותר משתלם ב 100% (כן כי מקבלים עוד קופסה "מתנה") אז אם זו לא גניבה לא יודע מה כן.

אני מבין משה עזרתה למחשבותי לחשוב יותר טוב,שאלה אחרונה שאני מעוניין לישאול אותך ,האם כול קריאטין מיוצר באותו דרך אך מיתחלק לחברות שונות,אני מדבר על למשל חברה מסוימת ממה שאני מבין הקריאטין מונו של אופטימום לא שונה מהחומרים של ISS זה אומר שמדובר בקריאטין זה רק השם של החברה משחק פה?(אני לא מדבר על חלבון ,אני מדבר על קריאטין נקי.)

בגדול כן, לכל קריאטין שיש לו תו תקן שנקרא Creapure מיוצר פחות או יותר באותה הדרך ויש לו תו איכות, במקרה הזה ל ISS ואופטימום יש אותו.

• פותח/ת השרשור
בגדול כן, לכל קריאטין שיש לו תו תקן שנקרא Creapure מיוצר פחות או יותר באותה הדרך ויש לו תו איכות, במקרה הזה ל ISS ואופטימום יש אותו.

תודה משה עזרתה לי לסדר תראש חבל על הזמן .

וגם לחברי הפורום הנחמדים פה.

אני רק יכול להגיד שמשום מה באופן מוזר הקריאטין של אולטימייט עובד עלי הרבה יותר מה-ISS שגרם לי להרגיש שעובדים עלי. עכשיו אני מתחיל לתהות מה הולך שם...

• פותח/ת השרשור
אין לו כרגע תמוצר הזה,ואני די צריך להביא את זה השבוע...זה עד כדי כך נורא שכדי לא לעשות תקנייה?

• פותח/ת השרשור
איפה אני אמור לימצוא את זה על המוצר?כי ראיתי שרשום באתר ...זה אמור להימצא על המוצר משה?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית