הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squats of the week בVolcan Powerlifting GYM

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
כאחד שעבד בתור מדריך במכון כושר רגיל
שכל כמה דקות רואים מתאמן עושה סקוואט עם פוסי פאד ובמקרה הטוב מתקרב למקביל, עם נעלי ריצה,
או יותר נורא - על הסמית' משין,
אני נהנה לראות את החבר'ה מסקביטים מבלי לגורם לריפ להטביע חתלתולים בחלב 😃

כאחד שעבד בתור מדריך במכון כושר רגיל
שכל כמה דקות רואים מתאמן עושה סקוואט עם פוסי פאד ובמקרה הטוב מתקרב למקביל, עם נעלי ריצה,
או יותר נורא - על הסמית' משין,
אני נהנה לראות את החבר'ה מסקביטים מבלי לגורם לריפ להטביע חתלתולים בחלב 😃

חברה תלמדו ככה מסקביטים

כל הכבוד!
קצת מפריע לי שחלק מהמתאמנים שלך לא עוצרים למעלה בסוף כל חזרה לסדר את הנשימה/עמידה ועושים את החזרות מהר מדי. אני חושב שזה חלק חשוב מהטכניקה שצריך לשמור בכל סקוואט, בין אם זה סט חימום או סט עבודה.

כל הכבוד!
קצת מפריע לי שחלק מהמתאמנים שלך לא עוצרים למעלה בסוף כל חזרה לסדר את הנשימה/עמידה ועושים את החזרות מהר מדי. אני חושב שזה חלק חשוב מהטכניקה שצריך לשמור בכל סקוואט, בין אם זה סט חימום או סט עבודה.
בנפח גבוה זה לא כזה משנה כל עוד שומרים על לחץ

בנפח גבוה זה לא כזה משנה כל עוד שומרים על לחץ
אני לא מסכים איתך. סידור הנשימה יכול לשפר את איכות הסקוואט שלך בכל מצב, בין אם זה נפח גבוה או נפח נמוך. עבודה מהירה עלולה לדפוק לך את הטכניקה כשנשימה נכונה שמסודרת בין כל חזרה תמקסם את יעילות העבודה של כיווץ הבטן.
מבחינת פציעות, הרבה יותר בריא לעשות סקוואט מבוקר עם עצירות מהאשר "פמפום" עם המשקל.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
מקבל את דעתך.
אני אישית עובד ככה שנים, אך לא פוסל את האפשרות לסדר נשימה כל נעילה. ואינני "מטיף" למתאמנים כאן לעשות זאת.

מפרגן על הסקוואטים יפה לראות עוד קבוצה מרימה כבד לא רק בחיפה.

הערה לכולם- מי שמצוי בסרטון שייקח בחשבון שתתכן ביקורת והיא לגיטימית, מי שלא רוצה ביקורת שלא יעלה סרטונים, מדובר בפורום פאוורליפטינג בו דעתו של כל אחד לגיטימית, כשיהיה פורום ״סרטונים ללא ביקורת״ אנשים לא יעבירו ביקורת, עד אז כל אחד ירשום כאן את דעתו עד גבול הטעם הטוב.

מצד שני אם אנשים מדברים שטויות תעמידו אותם במקום אבל בתרבות דיון, עברייני מקלדת יישלחו הביתה לכמה ימים בפעם הראשונה ולצמיתות בפעם האחרת.

תכבדו את הקווים המנחים של הפורום.
תודה

• פותח/ת השרשור
מפרגן על הסקוואטים יפה לראות עוד קבוצה מרימה כבד לא רק בחיפה.

הערה לכולם- מי שמצוי בסרטון שייקח בחשבון שתתכן ביקורת והיא לגיטימית, מי שלא רוצה ביקורת שלא יעלה סרטונים, מדובר בפורום פאוורליפטינג בו דעתו של כל אחד לגיטימית, כשיהיה פורום ״סרטונים ללא ביקורת״ אנשים לא יעבירו ביקורת, עד אז כל אחד ירשום כאן את דעתו עד גבול הטעם הטוב.

מצד שני אם אנשים מדברים שטויות תעמידו אותם במקום אבל בתרבות דיון, עברייני מקלדת יישלחו הביתה לכמה ימים בפעם הראשונה ולצמיתות בפעם האחרת.

תכבדו את הקווים המנחים של הפורום.
תודה
נכון מאוד.
שימו לב שכל ביקורת כלפיי על מתאמנים שלי ועל עצמי - אני מקבל. לפעמים מסכים ולפעמים לא.
זכותו של כל אחד, לא משנה באיזו רמה הוא כרגע, להביע דעתו. וחובת כולנו לקבל אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית