עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שקורה שאבא שלך ליפטראני ממש אוהב את היציבות שיש לו ואת היכולת שלו לנצל כל כך טוב את הלג דרייב. אני אישית לא מצליח להגיע לבנץ' בביצוע כל כך נקי ואיכותי 😃
אה וב272 קילו הספוטר בטח אומר "אני רק מייצב עחי"
wtf u talking about? u probably have the best legdrive in our gym lolלנצל כל כך טוב את הלג דרייב.
זאת הסיבה למה הבנץ' שלו נראה יותר טוב משלי. הספסל הזה הורס אותי וצריך גם לחכות שהמאמנים יעברו כדי שאוכל ללחוץ בלי מגבת...(u fly back a little, but that's probably just cuz the bench is pretty shitty)
ואני רוצה לדדלפט את הדד ליפט שלו 🙄בתור התחלה הייתי שמח לדדלפט את הבנץ' שלו 😲
ואני רוצה לדדלפט את הדד ליפט שלו 🙄
אבל גם שאיפות צנועות זה בסדר
אני לא חושב על 400 או 300, אני חושב על 225, כשזה יגיע אחשוב על 230 וכו'בתור התחלה הייתי שמח לדדלפט את הבנץ' שלו 😲
this is weak-man's mantality! @Tank would agree.אני לא חושב על 400 או 300, אני חושב על 225, כשזה יגיע אחשוב על 230 וכו'
אני מנסה אימון הבא!!now go out there and deadlift 300kg!
תיזהר במה שאתה אומר למקס, הוא באמת עלול לנסות את זה אימון הבא.this is weak-man's mantality! @Tank would agree.
as Greg Plitt (R.I.P...lol) used to say "Mediocrity is what weak ppl call living".
now go out there and deadlift 300kg!
אני לא אתפלא אם תנסה 245 אימון הבא כי "ליליברידג' עושה בנץ' עם זה אין מצב שהדדליפט שלי יותר נמוך מהבנץ' שלו!!!!" 😛אני מנסה אימון הבא!!
לא קשור, בשביל להגיע ל 300 צריך לעבור ב 225, ב 230, ב 240 וכו'this is weak-man's mantality
אני לא אתפלא אם הוא יעשה את זה כבנץ' כי "אין מצב שהבנץ' שלי יותר נמוך משל ליליברידג'"... 😛אני לא אתפלא אם תנסה 245 אימון הבא כי "ליליברידג' עושה בנץ' עם זה אין מצב שהדדליפט שלי יותר נמוך מהבנץ' שלו!!!!" 😛
הגיון של מקס: לחשוב על 399 לחזרות.אני לא חושב על 400 או 300, אני חושב על 225, כשזה יגיע אחשוב על 230 וכו'
פ.נ. טנק, שנהרג בצורה טרגית כשמוט של בנץ' נפל עליו. לו רק היה מבין את ההבדל בין קילו לליברות :(הגיון של מקס: לחשוב על 399 לחזרות.
פ.נ. טנק, שנהרג בצורה טרגית כשמוט של בנץ' נפל עליו. לו רק היה מבין את ההבדל בין קילו לגרמים 😭
🙁וצריך גם לחכות שהמאמנים יעברו כדי שאוכל ללחוץ בלי מגבת...