הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בפרס

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
מה יכול להיות לא תקין בפרס עם יש לי לחץ בגב התחתון בביצוע התרגיל? יכול להיות שאני מעגל יותר מידי את הגב?

לדעתי סביר יותר להניח שאתה מקשית את הגב, לא מעגל. בלי סרטון אי אפשר לדעת כלום, אבל נסה בפעם הבאה לקחת הרבה אוויר ו'לכווץ' את הבטן והישבן לפני שאתה לוחץ.

כמובן שסרטון יהיה נחוץ כדי לראות בוודאות את הליקוי הטכני, אבל בכל אופן ניחוש מושכל שלי יהיה שאתה לא דוחף את הישבן קדימה בצורה נכונה לפני ההרמה., ובמקום אתה באובראקסטנשן

• פותח/ת השרשור
כמובן שסרטון יהיה נחוץ כדי לראות בוודאות את הליקוי הטכני, אבל בכל אופן ניחוש מושכל שלי יהיה שאתה לא דוחף את הישבן קדימה בצורה נכונה לפני ההרמה., ובמקום אתה באובראקסטנשן
לפי מה שאני מבין אני אמור בזמן להדחיקה להכניס את הישבן כמה יותר מפנימה למצד ישר? ואז זה אמור למנוע את הבעיה אם זה מה שאתה חושב שזה זה? ומה לגבי הידיים יש משהו מיוחד שיכול לגרום לכאב?

לפי מה שאני מבין אני אמור בזמן להדחיקה להכניס את הישבן כמה יותר מפנימה למצד ישר? ואז זה אמור למנוע את הבעיה אם זה מה שאתה חושב שזה זה? ומה לגבי הידיים יש משהו מיוחד שיכול לגרום לכאב?
קח את האגן קדימה, תשתמש בשרירי הישבן כדי "ללחוץ" אותו קדימה ונעל ברכיים.
לא חושב שרוחב ידיים יכול לגרום לכאב מסויים שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית