הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע הזמן לעבור לAB

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז התחלתי להתאמן ליפני בערך חודשיים וחצי ומאז עשיתי FBW - תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אבל לא עשיתי דד ליפט או סקוואט ואני מעדיף שלא החלפתי ללג פרס ברגליים,
חתירה לגב החלפתי לpullover עם משולש
יד קדמית לHammer Curls
ויד אחורית למשיכת פולי תחתון...(למרות שעכשיו המרפק שלי בבעיה קטנה )

אז אני עובר עכשיו מחיטוב למסה ואני צריך הצעות לתכנית
77 , 1.73 20

אז התחלתי להתאמן ליפני בערך חודשיים וחצי
אין טעם בתכנית פיצולים, אתה צריך להתחזק, אני ממליץ לך על SS, או כל תכנית אחרת שתוסיף לך משקלי עבודה בתנועות הבסיסיות

מה זה אין יד קדמית יד אחורית וכו וכו זה נראה כמו אימון של 10 דקות
התכנית לא בנויה ע"י קבוצות שרירים, אלא ע"י תנועות בסיסיות שמערבות הרבה מפרקים ומסה שרירית.

האימון יכול להיות ארוך משעה במידה והמשקלים מספיק כבדים (מה שהם אמורים להיות) כך שזה לא אימון קצר.

כרגע ברמתך, אין צורך לתת תרגילים פשוטים לידיים כדי שהם יגדלו, הם יקבלו מספיק עומס מהתרגילים המורכבים.

המטרה העיקרית שלך כרגע היא להתחזק, לאחר מכן תוכל לעבור לתכניות יותר מורכבות עם יותר נפח אימון.

• פותח/ת השרשור
התכנית לא בנויה ע"י קבוצות שרירים, אלא ע"י תנועות בסיסיות שמערבות הרבה מפרקים ומסה שרירית.

האימון יכול להיות ארוך משעה במידה והמשקלים מספיק כבדים (מה שהם אמורים להיות) כך שזה לא אימון קצר.

כרגע ברמתך, אין צורך לתת תרגילים פשוטים לידיים כדי שהם יגדלו, הם יקבלו מספיק עומס מהתרגילים המורכבים.

המטרה העיקרית שלך כרגע היא להתחזק, לאחר מכן תוכל לעבור לתכניות יותר מורכבות עם יותר נפח אימון.
אבל אני לא עושה דד ליפט וסקוואט וזה חצי מהתכנית הזאת : (

• פותח/ת השרשור
דוגרי שתי סיבות , אני מפחד לעשות אותם כי הם פוצעים מלא אנשים שמתאמנים אפילו הרבה זמן...
וסקוואט בפרט האחוריים שלי מאוד שמנות יחסית אני לא רוצה שהם יגדלו עוד זה לא יראה טוב

אני מפחד לעשות אותם כי הם פוצעים מלא אנשים שמתאמנים אפילו הרבה זמן...
אני מכיר הרבה יותר אנשים שנפצעו בבנצ' מאשר בסקוואט, למה בנצ' אתה מרשה לעצמך לעשות?
סקוואט בפרט האחוריים שלי מאוד שמנות יחסית אני לא רוצה שהם יגדלו עוד זה לא יראה טוב
זה שהם שמנות זה כנראה קשור לאחוז שומן שלך, וגם אם אתה לא אוהב את זה, אלו השרירים הכי חשובים שיהיו חזקים, אני לעולם לא ימליץ על תכנית שלא מערבת את השרשרת האחורית, מבחינתי היא חשובה יותר מידיים גדולות או קוביות בבטן.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר הרבה יותר אנשים שנפצעו בבנצ' מאשר בסקוואט, למה בנצ' אתה מרשה לעצמך לעשות?

זה שהם שמנות זה כנראה קשור לאחוז שומן שלך, וגם אם אתה לא אוהב את זה, אלו השרירים הכי חשובים שיהיו חזקים, אני לעולם לא ימליץ על תכנית שלא מערבת את השרשרת האחורית, מבחינתי היא חשובה יותר מידיים גדולות או קוביות בבטן.
אבל יש עוד תרגילים לרגליים וגב..
יש אלטרנטיבה?

אבל יש עוד תרגילים לרגליים וגב..
נכון, אבל התנועות הבסיסיות הם עדיפות, לשבת ולקום, או להרים חפץ מהרצפה, זה דברים שאנחנו עושים כל יום, כמה פעמים ביום, והם בדיוק מערבות את המסה השרירים שאנחנו מעוניינים לחזק אותה - השרשרת האחורית, שרירי הליבה(בטן) והרגליים והגב.
להחליף אותם כי הם לא נוחים זה לא פתרון

אני מסכים עם לוטם שעדיף במצבך לשלב SS,אבל אם אתה על אחוז שומן גבוה עדיף שתהיה FBW רגילה ושמן הסתם תעשה חיטוב
מאוד קשה על גבול הבלתי אפשרי להתקדם בSS על מאזן קלורי שלילי

מה זה אין יד קדמית יד אחורית וכו וכו זה נראה כמו אימון של 10 דקות
שאלת שאלה וקיבלת תשובה. אף אחד בפורום לא ימליץ על ללא דדליפט וסקוואט. לתכנית כזאת פנה למאמן במכון או שתמציא בעצמך...

• פותח/ת השרשור
שאלת שאלה וקיבלת תשובה. אף אחד בפורום לא ימליץ על ללא דדליפט וסקוואט. לתכנית כזאת פנה למאמן במכון או שתמציא בעצמך...
הבעיה גם שהמכון שלי לא כל כך Sqaut friendly זה תסביך לעשות שמה squat
ומה עם פאורקליין יש לזה משהו אחר כי זה נראה תרגיל מעצבן

הבעיה גם שהמכון שלי לא כל כך Sqaut friendly זה תסביך לעשות שמה squat
ומה עם פאורקליין יש לזה משהו אחר כי זה נראה תרגיל מעצבן
מתח... אבל ברצינות, קיבלת כאן עיצות מעולות שלא יהיו שוות כלום אם לא תלמד להתאמן.

• פותח/ת השרשור
מתח... אבל ברצינות, קיבלת כאן עיצות מעולות שלא יהיו שוות כלום אם לא תלמד להתאמן.
כן אני אנסה מכר דדליפט וסקוואט ויבדוק טכניקה בפורום ...
אבל שאלה בקשר לתכנית הזאת.. איך אני בעצם עובד על הTriceps וBiceps ככה.. וכמובן שאני יוסיף אימון לבטן..

כן אני אנסה מכר דדליפט וסקוואט ויבדוק טכניקה בפורום ...
אבל שאלה בקשר לתכנית הזאת.. איך אני בעצם עובד על הTriceps וBiceps ככה.. וכמובן שאני יוסיף אימון לבטן..
תזכור שבלחיצות (בנץ ופרס) הטרייספס עובד,וחזק
במשיכות הבייספס עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית