הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חמישה תרגילים שכל מתאמן צריך ללמוד וכל מאמן צריך לדעת ללמד – חלק א'

נתי123

משתמש מתחיל
45
87
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
1,909
45
87
לא כל התרגילים נוצרו שווים. מה הם התרגילים החשובים ביותר לקהל הרחב בחדר כושר? איך לפשט את הלמידה של התרגילים בעזרת תוכניות התקדמות פשוטות מרמת המתחיל עד לרמות המתקדמות? כל זאת במאמר הבא.

חמישה תרגילים שכל מתאמן צריך ללמוד וכל מאמן צריך לדעת ללמד - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תהנו 😃

בשיא הרצינות, שלחתי את התגובה בלילה. בבוקר הגבת, כבר הייתי סחי אבל עניתי שוב.
יכול להיות ששכחת לקרא פיספסת את הפיסקה האחרונה במובאה שהצגת?

לא יכול להיות.
בפסקה האחרונה כתוב שחלק מהליגות התחילו לאסור שימוש בסופגניות האלה.
זה הורס את הטיעון?
או שהתכוונת לפסקה האחת לפני אחרונה, שבה רשום inconclusive ורשום גם שפלג הגוף העליון מתחזק.
גם לשני העניינים האלה התייחסנו פה כבר.

לא יכול להיות.
בפסקה האחרונה כתוב שחלק מהליגות התחילו לאסור שימוש בסופגניות האלה.
זה הורס את הטיעון?
או שהתכוונת לפסקה האחת לפני אחרונה, שבה רשום inconclusive ורשום גם שפלג הגוף העליון מתחזק.
גם לשני העניינים האלה התייחסנו פה כבר.
עזוב. אני יודע מה קראתי... אפתיע אותך, קראתי גם את רפרנס 4 ו-6. לדעתי ההתאמה שלהם לאותו היחס להשפעה לטווח קצר חלשה במקרה הטוב.
ציטטתי את החשוב עבור העצלנים שביננו (הכוונה לא אליך כמובן, זה פשוט פורום עמוס בעצלנים בעלי עניין 😃).

עזוב. אני יודע מה קראתי... אפתיע אותך, קראתי גם את רפרנס 4 ו-6. לדעתי ההתאמה שלהם לאותו היחס להשפעה לטווח קצר חלשה במקרה הטוב.
ציטטתי את החשוב עבור העצלנים שביננו (הכוונה לא אליך כמובן, זה פשוט פורום עמוס בעצלנים בעלי עניין 😃).

אוקי. כל עוד לא קוראים לי פה עצלן אני יכול לחזור קצת לענייני העבודה שלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית