עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסתכל כאן: Madbarz Workout Appאיזה תוכנית Street workout מומלצת למתחילים?
תלוי לאן, אפשר לכל כיוון עד גבול מסויים (הבעיה שהגבול בדרך כלל קרוב מאוד)עד כמה אפשר להתקדם איתה?
ההמלצה למתאמנים היא פי 2וצריך לצרוך את אותה כמות החלבון? (פי 1.5 מהמשקל?)
אני מבין שאתה במסה, אז סטריט וורקאוט יהיה נחמד למעט מאוד זמן.בנוסף לכך מבחינת תזונה +200/300 מהמאזן הקלורי שלי? או יותר?
עשיתי בדיקה לפי גיל משקל גובה רוחב ורוחב המותניים ויצא לי 10.4% שומן בגוף,אני לא יודע כמה זה הגיוניאני אעדיף פי 2 לכל קילו גוף
עם אימוני רחוב די תקועים במקום..אם אתה רוצה לגדול תהיה בטוח שזה לא מה שאתה צריך
אפשרי בין 200 ל300 קלוריות מעל הנייטרלי,אבל גם העליה תהיה מאוד איטית. אם אין לך נטייה מיוחדת להשמנה..500 מעל גם יהיה בסדר
תסתכל כאן: Madbarz Workout App
תלוי לאן, אפשר לכל כיוון עד גבול מסויים (הבעיה שהגבול בדרך כלל קרוב מאוד)
ההמלצה למתאמנים היא פי 2
אני מבין שאתה במסה, אז סטריט וורקאוט יהיה נחמד למעט מאוד זמן.
אתה שואל שאלות מאוד אינדיבידואליות ותלויות טעם אישי כאילו יש עבורן תשובה מנצחת.עשיתי בדיקה לפי גיל משקל גובה רוחב ורוחב המותניים ויצא לי 10.4% שומן בגוף,אני לא יודע כמה זה הגיוני
הגובה שלי הוא 1.63 ושוקל כרגע 64 אני צריך להעלות משקל בכלל??
אין בעיה,אני לא יודע אם אני צריך להיות במסה.. הגובה שלי הוא 1.63 ושוקל 64.
כמה זה מעט? חודש?
אתה שואל שאלות מאוד אינדיבידואליות ותלויות טעם אישי כאילו יש עבורן תשובה מנצחת.
ניתן להגיע רחוק מאוד באמצעות סטריט וורקאוט בלבד ברמת העיקרון. בוודאי שאם תקפיד לשמור על אחוז שומן נמוך ותנוע מסביב לניטראלי ובנוסף לא תאתגר עצמך מבחינת משקלים בצורה מתמדת, לא תגדל. אגב, זאת אמירה נכונה באופן כללי וללא קשר לבחירה בסטריט וורקאוט.
נראה כאילו לא הבנת מה רשמתי, או שפשוט התעלמת מזה בתגובתך...אני מודע לכך שיש מגבלה לסטריט וורקאוט מכיוון שצריך להמשיך לאתגר את הגוף אבל בתור מתחיל אני רוצה לראות שאני מתמיד באימונים ומשם אני אתקדם לחדר כושר וכו'.
לגבי עליה במסה,אני צריך להיות חיובי במאזן? או להשאר ניטרלי? זה לא שאני מתחת לגובה במשקל שלי.
אני פשוט לא רוצה סתם להשמין בלי סיבה
נראה כאילו לא הבנת מה רשמתי, או שפשוט התעלמת מזה בתגובתך...
סטריט וורקאוט אינו הצורה הנוחה והיעילה ביותר לבנות מסת שריר אך בהחלט ניתן להגיע רחוק במידה דומה לאימונים בחדר הכושר למול המוט והמשקולות.
דווקא העניין של התזונה הוא זה שמביא את מרבית מתאמני הסטריט וורקאוט להיות דלים במסת שריר. הצורך לשמור על קוביות וחיטוב 365 ימים בשנה לא מאפשר גדילה ראויה, אפילו על חומרים אנבוליים.
מכאן שכן, אני ממליץ לך להיכנס לפלוס קלורי משמעותי לתקופה בה אתה מבקש לצבור מסה ובעיקר כמתחיל, לנסות ולאתגר עצמך בתוספת משקל בתדירות גבוהה.
אתה מכיר דוגמאות אמיתיות? איך תבנה מסת שריר לאורך זמן עם תרגילים כאלה?אך בהחלט ניתן להגיע רחוק במידה דומה לאימונים בחדר הכושר למול המוט והמשקולות.
מה זאת אומרת?... סביר שבפלג הגוף התחתון תתקשה. ללא סקוואטים זה בלתי אפשרי.אתה מכיר דוגמאות אמיתיות? איך תבנה מסת שריר לאורך זמן עם תרגילים כאלה?
איך תגדיל התנגדות לאורך זמן? נגיד שמדברים רק על פלג גוף עליוןמה זאת אומרת?... סביר שבפלג הגוף התחתון תתקשה. ללא סקוואטים זה בלתי אפשרי.
לפלג הגוף העליון אפשר להגיע למסת שריר לא רעה בכלל. הבעיה שזה לא קורה כשמנסים לשמור על קוביות 365 ימים בשנה.
אתה מתכוון אם עושים את כל התרגילים עם משקל עליך?לפלג הגוף העליון אפשר להגיע למסת שריר לא רעה בכלל.
מניח שזה עדיף על השמנה ופשוט מבליעה והעלאת גרא/חירבון התוספת לכשנעשית משמעותית.אתה מתכוון אם עושים את כל התרגילים עם משקל עליך?
אימוני משקל גוף זה לא רק מתח ומקבילים... מתח ומקבילים זה הבסיס של הבסיס ... אני לוחם אז אני חוקר את הנושא של אימוני משקל גוף לעומק (מתאמן ככה) ולא תאמין לאיזה רמות של כוח ומסה אפשר להגיע עם אימונים כאלה(בפלג גוף עליון) מתח יד אחת , פלאנץ פוש אפס, פרונט לבר ועוד זה אלמנטים שאתה לא יכול להצליח מבלי להיות חזק בטירוף... לא חסר סיפורים על אנשים ששולטים בפלאנץ והצליחו לעשות בנצ פרס של פי 1.8 משקל גוף על הפעם הראשונה שהם ניסו... גם אני בדקתי משקלים וזה בהחלט מביא carryover מצויין לאימונים במכון.איך תגדיל התנגדות לאורך זמן? נגיד שמדברים רק על פלג גוף עליון
אוקי, הצלחת 3*8 חזרות בקלות את כל התרגילים האלה שציינת. איך תמשיך?ולא תאמין לאיזה רמות של כוח ומסה אפשר להגיע עם אימונים כאלה(בפלג גוף עליון) מתח יד אחת , פלאנץ פוש אפס, פרונט לבר ועוד זה אלמנטים שאתה לא יכול להצליח מבלי להיות חזק בטירוף
שתף אחדלא חסר סיפורים על אנשים ששולטים בפלאנץ והצליחו לעשות בנצ פרס של פי 1.8 משקל גוף על הפעם הראשונה שהם ניסו..
שתף. גם אני בדקתי משקלים וזה בהחלט מביא carryover מצויין לאימונים במכון.
חפש בפורום שנתתי ... זה לא חריג לראות שם אנשים שלוחצים 120 קג על מ. ג 60 מבלי לעשות בנצ פרסאוקי, הצלחת 3*8 חזרות בקלות את כל התרגילים האלה שציינת. איך תמשיך?
שתף אחד
שתף
שלח דוגמא, אל תדבר באוויר.זה לא חריג לראות שם אנשים שלוחצים 120 קג על מ. ג 60 מבלי לעשות בנצ פרס
אם אתה חושב שהם לא מתאמנים בחד"כ אתה טועה מאודלא סתם מתעמלי טבעות נראים כמו שהם נראים
פי 2? יש לך סרטון להוכיח את זה?ואני בקלות לוחץ יותר מהמשקל גוף שלי לחזרות
מתי אמרתי את זה? אני לא שולט בפלאנץ אז מן הסתם שלא יהיה לי בנצ מפלצתי...שלח דוגמא, אל תדבר באוויר.
אם אתה חושב שהם לא מתאמנים בחד"כ אתה טועה מאוד
פי 2? יש לך סרטון להוכיח את זה?
בפעפ הראשונה שעשית בנץ נתת פי 2 משקל גוף לחזרות?