הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ללא ציוד?(Street workout)

• פותח/ת השרשור Klock
  • פורסם בתאריך
כמעט כולם לא מתאמנים בחדר כושר... מה ייצא להם מלהתאמן בחדר כושר לעזאזל? הם מנסים לשלוט באלמנטים שהם מקבלים עליהם ציון אז למה נראה לך שהם לא מתאמנים על האלמנטים האלה? לאימונים בחדר כושר אין carryover בכלל לגימנסטיקס לעומת ההפך
זה נהיה דיון מפגר. רוצה אימוני משקל גוף לך על זה, דבר איתי כשתעלה 15 קילו

זה נהיה דיון מפגר. רוצה אימוני משקל גוף לך על זה, דבר איתי כשתעלה 15 קילו
מישהו אמר שאני רוצה להתאמן ככה? אין לי ברירה כי אני לוחם ואין לי ציוד חוץ מטבעות וקצת פלטות ...פשוט אתה מדבר שטויות בנושאים שאתה לא מבין בהם

נערך לאחרונה:
מישהו אמר שאני רוצה להתאמן ככה? אין לי ברירה כי אני לוחם ואין לי ציוד חוץ מטבעות וקצת פלטות ...פשוט אתה מדבר שטויות בנושאים שאתה לא מבין בהם
כי אתה מכיר אותי שנים כהר אתה אומר נכון? כמה מתאמנים אולימפיים יצא לך להכיר?

כי אתה מכיר אותי שנים כהר אתה אומר נכון? כמה מתאמנים אולימפיים יצא לך להכיר?
אמרתי לך, אני קורא הרבה בנושא... ויש מאמר של coach sommer שמאמן הרבה מתאמנים אולימפיים שאומר במפורש שהם לא דורכים במכון מהסיבות שציינתי... ועצם זה שאתה חושב שמכון יועיל להם במשהו רק מראה שאתה לא מבין בתחום הזה(רמז: הם לא מחפשים מסת שריר שרק תקשה עליהם בביצועים או ללחוץ הרבה בבנצ פרס)

[QUOTEMuscular, post: 1027146, member: 8532"]אמרתי לך, אני קורא הרבה בנושא... ויש מאמר של coach sommer שמאמן הרבה מתאמנים אולימפיים שאומר במפורש שהם לא דורכים במכון מהסיבות שציינתי..[/QUOTE]
א) תן קישור
ב) גם בילדרים אומרים שהם לא מוזרקים, ארגונים אומרים שבשר זה מסרטן, ואתה אומר שספורטאים אולימפיים לא מתאמנים בחד"כ
ג) לא הדתנה כלום אתה לא מכיר אותי אל תשפוט את הידע שלי
ד) יצא לך להכיר אישית מאמן / מתאמן אולימפי שאתה יודע להגיד איך נראית רוטינת אימון שלהם?

[QUOTEMuscular, post: 1027146, member: 8532"]אמרתי לך, אני קורא הרבה בנושא... ויש מאמר של coach sommer שמאמן הרבה מתאמנים אולימפיים שאומר במפורש שהם לא דורכ
ים במכון מהסיבות שציינתי..
א) תן קישור
ב) גם בילדרים אומרים שהם לא מוזרקים, ארגונים אומרים שבשר זה מסרטן, ואתה אומר שספורטאים אולימפיים לא מתאמנים בחד"כ
ג) לא הדתנה כלום אתה לא מכיר אותי אל תשפוט את הידע שלי
ד) יצא לך להכיר אישית מאמן / מתאמן אולימפי שאתה יודע להגיד איך נראית רוטינת אימון שלהם?
כן יש גם מישהו שהיה איתי בקורס מסויים בצבא שהיה מתעמל , ונחש מה? לא דרך במכון .... אתה צריך להבין שמכון לא עוזר להם כי זה לא מביא carryover לדברים המשוגעים שהם עושים... אימונים של הדברים האלה זה מה שמשפר אותם בזה. עוד משהו ,אתה צריך להבין שככל שהם ישקלו פחות הביצועים שלהם יהיו יותר טובים אז הם לא רוצים להוסיף מסת שריר שלא תעזור להם בכלום ורק תקשה עליהם ותגרום להם לקבל ציון פחות טוב בתחרות.

והינה ראיון עם coach sommer שדיברתי עליו ואני שואב הרבה מאוד ידע ממאמרים שהוא כתב ומתגובות בפורום שלו שהוא מגיב: All Muscle, No Iron | T Nation

עשה טובה פעם באה אל תתווכח עם בן אדם שחוקר את התחום כמה חודשים לעומק ואל תחשוב שאתה יודע הכל. וכן אפשר להשיג הרבה כוח גם מבלי להרים ברזלים ותהיה בטוח שהמתאמנים האלה שלו באולימפיאדה יכולים ללחוץ הרבה בבנצ פרס מבלי לעשות את התרגיל הזה בכלל

דרך אגב אני מדבר על מתעמלי מכשירים לא מתעמלים אולימפיים בכללי

נערך לאחרונה:
כן יש גם מישהו שהיה איתי בקורס מסויים בצבא שהיה מתעמל , ונחש מה? לא דרך במכון ....
מתעמל אולימפי? קשה לי להאמין כי הוא איתך בצבא בקרבי ולא ספורטאי מצטיין.

עשה טובה פעם באה אל תתווכח עם בן אדם שחוקר את התחום כמה חודשים לעומק ואל תחשוב שאתה יודע הכל.
ואיך החלטת כמה זמן אני מכיר את התחום? לפי מה?

וכן אפשר להשיג הרבה כוח גם מבלי להרים ברזלים ותהיה בטוח שהמתאמנים האלה שלו באולימפיאדה יכולים ללחוץ הרבה בבנצ פרס מבלי לעשות את התרגיל הזה בכלל
אפשר להשיג הרבה כוח בלי להרים ברזל כן,לא טענתי שלא. אמרתי שלאורך זמן אי אפשר. ומתאמן אולימפי שלא דרך בחד"כ כנראה לא מתאמן אולימפי, או לפחות לא אחד מוצלח

מתעמל אולימפי? קשה לי להאמין כי הוא איתך בצבא בקרבי ולא ספורטאי מצטיין.

ואיך החלטת כמה זמן אני מכיר את התחום? לפי מה?

אפשר להשיג הרבה כוח בלי להרים ברזל כן,לא טענתי שלא. אמרתי שלאורך זמן אי אפשר. ומתאמן אולימפי שלא דרך בחד"כ כנראה לא מתאמן אולימפי, או לפחות לא אחד מוצלח
הוא בעבר כשהיה קטן היה מתעמל מכשירים .נכנסת לקישור של הראיון? תכנס ואז אולי תבין שחד"כ רק יהרוס להם ולא יועיל להם

הוא בעבר כשהיה קטן היה מתעמל מכשירים .נכנסת לקישור של הראיון? תכנס ואז אולי תבין שחד"כ רק יהרוס להם ולא יועיל להם
סבבה, כשתכיר מאמנים או מתאמנים אולימפיים תחזור לדבר בנושא.
לקרוא מאמר כלשהו זה לא רלוונטי.

בכל מאמר של בילדר הוא לעולם לא יכתוב שהוא מוזרק. אף אחד לא יגיד לך הכל

מניסיון אישי אפשר לקנות ווסט ולעשות עליות כח עם משקל עליך. אתה תתחזק הרבה יותר(ותפצע יותר) דווקא באימוני סטריט.
כאבים בגידים,כאבי פרקים,שחיקת עור,בעיות לחץ דם בגלל משקל עודף,נפילות וכו.. בח"כ מקסימום אתה מפיל פלטה על הרגליים(להוציא מוות מלחיצת חזה 😃)
בחלק גוף תחתון.. אפשר להתחזק אבל כמעט בלתי אפשרי לגדול.. לדוגמא הGAP בין פיסטול על רגל אחת לבין סקוואט רגיל הוא שמיים וארץ(בערך כמו הבדל בין 60 ל100 קילו בנץ פרס). זה אינדיבידואלי אבל תרם פגשתי מתאמן סטריט עם רגליים "גדולות". כתפיים אתה מכסה בCROW ולחיצת כתפיים בעמידה על מקבילים או כנגד עץ, חזה אתה מתחזק מאוד מפלנץ עם משקל,שכיבות שמיכה עם משקל על ידיות בשביל טווח תנועה גדול יותר. מתח וחתירה על מקבילים על משקל מכסה לך את הגב, והידיים פועלים הרבה מאוד בכל מקום.. רק רגליים זה חלק שישאר אצלך "יחסית" חלש אם תשקיע כמה שנים בסרטיט.. אז יהיה CARRYOVER לבנץ ולתרגילי גב.. לפיסטול יש CARRYOVER לסקוואט רק לא באותה מידה כמו לתרגילים אחרים.

למה אתה לא מאמין לזה? אני לא מבין איך קשה לך להבין שמכון לא יתרום להם... מסת שריר רק תזיק להם הם מנסים להיות כמה שיותר קטנים וחזקים וכוח בבנצ פרס לא יעזור להם כי הם צריכים כוח באיירון קרוס ובמאלטיז ובמעבר בין אלמנטים לא בללחוץ מוט על ספה .אתה צריך להבין שמכון לא מביא carryover לטבעות בניגוד לההיפך אחרת כל בן אדם עם בנצ חזק שלא מאמן רגליים ושוקל קצת היה עושה פלאנץ או בכלל קרוב להצליח פלאנץ.

תקרא קצת על כוח יד ישרה (straight arm strength) זה מה שהם צריכים בעיקר ואת זה לא משיגים במכון לא משנה כמה זמן תתאמן שם

מניסיון אישי אפשר לקנות ווסט ולעשות עליות כח עם משקל עליך. אתה תתחזק הרבה יותר(ותפצע יותר) דווקא באימוני סטריט.
כאבים בגידים,כאבי פרקים,שחיקת עור,בעיות לחץ דם בגלל משקל עודף,נפילות וכו.. בח"כ מקסימום אתה מפיל פלטה על הרגליים(להוציא מוות מלחיצת חזה 😃)
בחלק גוף תחתון.. אפשר להתחזק אבל כמעט בלתי אפשרי לגדול.. לדוגמא הGAP בין פיסטול על רגל אחת לבין סקוואט רגיל הוא שמיים וארץ(בערך כמו הבדל בין 60 ל100 קילו בנץ פרס). זה אינדיבידואלי אבל תרם פגשתי מתאמן סטריט עם רגליים "גדולות". כתפיים אתה מכסה בCROW ולחיצת כתפיים בעמידה על מקבילים או כנגד עץ, חזה אתה מתחזק מאוד מפלנץ עם משקל,שכיבות שמיכה עם משקל על ידיות בשביל טווח תנועה גדול יותר. מתח וחתירה על מקבילים על משקל מכסה לך את הגב, והידיים פועלים הרבה מאוד בכל מקום.. רק רגליים זה חלק שישאר אצלך "יחסית" חלש אם תשקיע כמה שנים בסרטיט.. אז יהיה CARRYOVER לבנץ ולתרגילי גב.. לפיסטול יש CARRYOVER לסקוואט רק לא באותה מידה כמו לתרגילים אחרים.
יש עוד הרבה דברים שאתה יכול לעשות עם זוג טבעות אם אתה לוקח את זה לכיוון בילדרי (פרפר על טבעות, בייספס וטרייספס ועוד) אבל המטרה היא להצליח אלמנטים לא לפתח בייספס וחזה שמתפתחים בעקיפין כתוצאה מאימון לאלמנטים וכוח יד ישרה (בייספס בעיקר מתפתח מהכוח יד ישרה בגלל זה לכל המתעמלי טבעות יש פיק משוגע)

יש אמונה ויש ידע.

הם לא ליפטרים ולא מחפשים לגדול המון, אבל עובדים במכון ולא מעט.
אז בוא תגיד לי בתור אחד שמבין בזה מה מכון יעזור להם?

יש עוד הרבה דברים שאתה יכול לעשות עם זוג טבעות אם אתה לוקח את זה לכיוון בילדרי (פרפר על טבעות, בייספס וטרייספס ועוד) אבל המטרה היא להצליח אלמנטים לא לפתח בייספס וחזה שמתפתחים בעקיפין כתוצאה מאימון לאלמנטים וכוח יד ישרה (בייספס בעיקר מתפתח מהכוח יד ישרה בגלל זה לכל המתעמלי טבעות יש פיק משוגע)

אז בוא תגיד לי בתור אחד שמבין בזה מה מכון יעזור להם?
מסכים איתך פרט לזה שטבעות בונות "פיק".. הם אולי חזקים יחסית למשקלם אבל מסת השריר שלהם רק נראת גדולה בגלל אותו אחוז שומן נמוך). אם המטרה להצליח אלמנטים של סטריט: יש פורום שמתאימים יותר לנושא.
Al Kavadlo | A Leading expert in bodyweight strength training & calisthenics
Accueil
חפש ספרים, תוריד פיראטית. ממליץ על הספרים של אל קבלדו..

מסכים איתך פרט לזה שטבעות בונות "פיק".. הם אולי חזקים יחסית למשקלם אבל מסת השריר שלהם רק נראת גדולה בגלל אותו אחוז שומן נמוך). אם המטרה להצליח אלמנטים של סטריט: יש פורום שמתאימים יותר לנושא.
Al Kavadlo | A Leading expert in bodyweight strength training &
calisthenics

Accueil
חפש ספרים, תוריד פיראטית. ממליץ על הספרים של אל קבלדו..
עדיף את של coach sommer הוא הכין ומכין מתאמנים לאולימפיאדה בהתעלמות מכשירים... בכל מקרה אני עם תכנית שהכנתי שמשלבת גם כוח יד ישרה וגם טיפה אימוני היפרטרופיה וזה עובד סבבה
יש לרובם גם מסת שריר גדולה והפיק בבייספס זה כתוצאה מאימןני כוח יד ישרה (פלאנץ , מלטייז וכו)

Back
למעלה תחתית