הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההיגיון שיש באותה תוכנית גם מתח וגם פולי עליון?

מצב
השרשור נעול
זה בתנאי שסטיץ' יודע להכפיל באפס

נדמה לך? היתכן שבנוסף לחוסר היכולת שלך לחבר וקטורים ולכפול באפס אתה גם מתחיל לאבד זכרון? מה יהיה איתך? אתה מזדקן אחי
גבר, לוקח לך זמן להגיב. קרב מילולי זה משהו מיידי, אתה לא אמור לרוץ לגוגל לחפש ירידות, ואם כן - לפחות תמצא משהו קצת יותר רציני. רוצה שאני אעזור לך קצת? נהיה שניים נגדי, אולי זה יהיה יותר הוגן?

גבר, לוקח לך זמן להגיב. קרב מילולי זה משהו מיידי, אתה לא אמור לרוץ לגוגל לחפש ירידות, ואם כן - לפחות תמצא משהו קצת יותר רציני. רוצה שאני אעזור לך קצת? נהיה שניים נגדי, אולי זה יהיה יותר הוגן?
לצערי הרב נאלצתי לחפש דרכים להוריד את הירידות שלי לשפה נמוכה יותר על מנת שתצליח להבין אותם. מתנצל מכל ליבי שזה לקח יותר זמן מהצפוי, שמתי לב שקשה לך קצת עם השפה העברית אז אני עושה כמיטב יכולתי על מנת להקל עליך.

לצערי הרב נאלצתי לחפש דרכים להוריד את הירידות שלי לשפה נמוכה יותר על מנת שתצליח להבין אותם. מתנצל מכל ליבי שזה לקח יותר זמן מהצפוי, שמתי לב שקשה לך קצת עם השפה העברית אז אני עושה כמיטב יכולתי על מנת להקל עליך.
🤦‍♂️
זה באמת לא הולך ככה. באת לקרב מוחות, אבל אתה לא חמוש בכלל.
אולי אני אקליד ביד אחת? רק באצבעות המורות?

חשבתי שיהיה מעניין ומצחיק, אבל מסתדר שאין ביניכם כימיה של "ירידות"

🤦‍♂️
זה באמת לא הולך ככה. באת לקרב מוחות, אבל אתה לא חמוש בכלל.
אולי אני אקליד ביד אחת? רק באצבעות המורות?
איך אני יכול להשתתף בקרב מוחות נגד מישהו שחושב שהמוח נמצא בידיים ובאצבעות המורות?
חשבתי שיהיה מעניין ומצחיק, אבל מסתדר שאין ביניכם כימיה של "ירידות"
אני לצערי לא כל כך טוב בירידות כי לאומת סטיץ' אני מנצל את זמני הפנוי לאימונים 😉

איך אני יכול להשתתף בקרב מוחות נגד מישהו שחושב שהמוח נמצא בידיים ובאצבעות המורות?
אני חסר מילים, בחיי. אני גם צריך להוסיף תרגום והסברים לבדיחות?
אני לצערי לא כל כך טוב בירידות כי לאומת סטיץ' אני מנצל את זמני הפנוי לאימונים 😉
יש לך בכלל זמן פנוי אחרי העבודה שלך במכון ויצמן ובכור בדימונה? חבל שיפול עליך איזה מוט של סקוואט, נאבד את אחד המוחות החשובים במדינה!

אני חסר מילים, בחיי. אני גם צריך להוסיף תרגום והסברים לבדיחות?
יש לך קאמבקים של קליפת בננה.
יש לך בכלל זמן פנוי אחרי העבודה שלך במכון ויצמן ובכור בדימונה? חבל שיפול עליך איזה מוט של סקוואט, נאבד את אחד המוחות החשובים במדינה!
לפחות כשיפול עליי מוט של סקוואט הוא יהיה מספיק כבד כדי שאנשים יוכלו לראות שאני מרים 😉

לפחות כשיפול עליי מוט של סקוואט הוא יהיה מוט עם מספיק משקל כדי שאנשים יוכלו לראות שאני מרים 😉
עברנו לדבר על ההרמות שלך?
אגב ההרמות שלך, פתחת כבר היום פוסט בפורום פציעות?

@Tank @stitch , אתם לא מתביישים להתנהג כמו שני ספאמרים טרולים בפורום?
למה שלא תמשיכו בפרטי? לא לעניין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית