איך בדיוק תכנית כזו יכולה להיות אופטימלית בשבילו?אני חושב שעדיף לנסות למצוא תכנית אופטימלית בשבילו
כיף לשמוע 😃צריך יותר מדריכים כמוך 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך בדיוק תכנית כזו יכולה להיות אופטימלית בשבילו?אני חושב שעדיף לנסות למצוא תכנית אופטימלית בשבילו
כיף לשמוע 😃צריך יותר מדריכים כמוך 😃
איך בדיוק תכנית כזו יכולה להיות אופטימלית בשבילו?
כיף לשמוע 😃
מסכים איתך, לכן כל מתאמן צריך לקבל תכנית לפי המטרות שלו, אם המטרה היא שמירה על כושר כללי וקצת אסתטיקה על הדרך אז אנחנו נבנה לו תכנית כזו שתתאים לו, עדיין עבודה בנפח גבוה לא תעזור לו כמו עבודה תדירותית, לפחות לדעתי האישית.צא מנקודת הנחה שלא כל מתאמן מחפש מקסימום תוצאות, הרבה מהם בסה"כ רוצים לשמור על שגרה קלילה וכיפית של אימוני כושר ולפתח מעט ורידים בבייספס.
אמנם אין לי ניסיון עם מתאמנים, אבל אני בטוח שהרוב כן רוצים תוצאות, רובם פשוט לא מוכנים להתאמץ מספיקצא מנקודת הנחה שלא כל מתאמן מחפש מקסימום תוצאות, הרבה מהם בסה"כ רוצים לשמור על שגרה קלילה וכיפית של אימוני כושר ולפתח מעט ורידים בבייספס.
איך אני אבקש ממך תוכנית אם אפילו על התוצאה של 1+1 אנחנו לא מסכימים.לא ביקשת תוכנית.
זה רק מראה שהחשיבה שלך מוגבלת לגדלים סקלריים 👎איך אני אבקש ממך תוכנית אם אפילו על התוצאה של 1+1 אנחנו לא מסכימים.
אגב, אני עדיין טוען שזה 2.
לא תמיד,גב, אני עדיין טוען שזה 2.
אתה רוצה שנתחיל לדבר על ההוכחות למוגבלות החשיבה שלך? ולא רק החשיבה?זה רק מראה שהחשיבה שלך מוגבלת לגדלים סקלריים 👎
לא נעים לי להשפיל אותך מול כולם אז אני מעדיף שנוותר אלה אם לא אכפת לך מהמעמד והכבוד שלך בפורום 😵💫🥊אתה רוצה שנתחיל לדבר על ההוכחות למוגבלות החשיבה שלך? ולא רק החשיבה?
זה רק מראה שהחשיבה שלך מוגבלת לגדלים סקלריים 👎
פשששש תשפיל אותי? זה מתחיל להיות מעניין. כן, מותק, מזמן לא ניגבתי בך את הרצפה, תן בראש.לא נעים לי להשפיל אותך מול כולם אז אני מעדיף שנוותר אלה אם לא אכפת לך מהמעמד והכבוד שלך בפורום 😵💫🥊
בראש של טנק אין מקום לשני דברים שונים.בראש שלך 1 יכול לייצג שני דברים שונים?
1 יכול לייצג הרבה דברים שונים, החל ממספר התפוחים שאכלתי היום ועד לאייקיו של סטיץ'בראש שלך 1 יכול לייצג שני דברים שונים?
איזה ג'נטלמן, גם קורא לי מתוק וגם נותן לי להתחיל. לא רצית להגיד לי משהו על מוגבלות החשיבה שלי?פשששש תשפיל אותי? זה מתחיל להיות מעניין. כן, מותק, מזמן לא ניגבתי בך את הרצפה, תן בראש.
האייקיו של סטיץ' גבוה משלך גם אחרי הכפלה באפס.1 יכול לייצג הרבה דברים שונים, החל ממספר התפוחים שאכלתי היום ועד לאייקיו של סטיץ'
נדמה לי שאמרתי כבר כמה דברים, פספסת?איזה ג'נטלמן, גם קורא לי מתוק וגם נותן לי להתחיל. לא רצית להגיד לי משהו על מוגבלות החשיבה שלי?
מעולה, אתה מיוחד ואני בטוח שאתה יודע את זהכן, יש לי נטייה לא לחרטט אנשים.
מעולה, אתה מיוחד ואני בטוח שאתה יודע את זה
You special Alex... 🍦כן, אמא אמרה לי.
זה בתנאי שסטיץ' יודע להכפיל באפסהאייקיו של סטיץ' גבוה משלך גם אחרי הכפלה באפס.
נדמה לך? היתכן שבנוסף לחוסר היכולת שלך לחבר וקטורים ולכפול באפס אתה גם מתחיל לאבד זכרון? מה יהיה איתך? אתה מזדקן אחינדמה לי שאמרתי כבר כמה דברים, פספסת?