הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין שום פתרון לבעיית דואר ישראל?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
קיבלתי השבוע(!) 4 פתקים של דואר רשום. מדובר בחבילות שנשלחו לפני כמה חודשים ואף יותר. זה לא מפתיע, אבל הבעיה היא שעל הפתק כתוב שהחבילות הגיעו לפני מעל לחודש, ורק עכשיו קיבלתי את הפתקים. בשורה התחתונה, למרות שהפתקים הגיעו השבוע, 2 חבילות בשווי כמה מאות שקלים כבר נשלחו בחזרה לשולח.
עוד בדיחה היא שעל אחד מהפתקים רשום תאריך 6/10, ופקידה מטומטמת קשקשה על התאריך עם טוש כדי שיהיה קשה להבין אותו.

יש מה לעשות במקרה כזה?

לא, יש לי חבילה מלפני יותר מ20 יום בסניף ליד הבית וזה אפילו רשום באתר שלהם והם לא מביאים לי שום פתק, והם לא עונים בפייסבוק

אין מה לעשות, נפלאות דואר ישראל. המקסימום זה להזמין באתרי אינטרנט אמינים שמחזירים את הכסף במקרה של אבדן/אי קבלת חבילה.

לא, יש לי חבילה מלפני יותר מ20 יום בסניף ליד הבית וזה אפילו רשום באתר שלהם והם לא מביאים לי שום פתק, והם לא עונים בפייסבוק
קרה לי גם עם חבילה מאוסטרליה.
אחרי שדיברתי עם מודיעין דואר, ונציג פניות הציבור, ועם מפקחת חלוקת הדואר בגוש דן!
ורק שכבר הגעתי אליה היא אמרה לי שאני אלך מהר לסניף ואקח את החבילה בלי פתק, אלא פשוט לתת לפקידה את מספר המעקב של החבילה.

וזהו קיבלתי אותה.
באיחור של עשרים יום, בלי פתק, ואחרי מאבק שלא היה צריך לקרות מלכתחילה עם הבירוקרטיה של הדואר.

הדרך הכי פשוטה.
אתה מוריד אפליקציה של מעקב חבילות,וכל הזמנה שלך דוחף לאפליקציה.
כשזה מגיע לארץ מחכה גג 3 ימים,אם אתה לא מקבל פתק אתה הולך לסניף ומבקש את החבילה.

דואר ישראל לא שולחים לי פתקים יותר, הם שולחים לי אסאמאס עם ההודעה כשהחבילה מגיעה ואני מראה להם את האסאמאס בקבלה. מוזר חשבתי שזה לכולם ככה.

זה קורה לנו תמיד...
יש איזה פקק תנועה בדואר ואז הכל מתקבל בבום

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1446662752753.jpg
    FB_IMG_1446662752753.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 127
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית