הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סרטון שאלה בקשר לדד ליפט הזה

לוקח תברכיים פתאום ממש קדימה
אתה מתכוון בסט אפ, לפני שהוא מתחיל להרים? כי אם המוט מעל מרכז כף הרגל ואתה מכופף את הרגליים עד שהשוקיים נוגעים בו אז הברכיים יהיו קדימה.
ותנועה שניה שהוא לוקח תביצים קדימה
כי הוא כביכול דוחף את האגן לכיוון המוט, וה"תוצר לוואי" של התנועה הוא עליה של המוט.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון בסט אפ, לפני שהוא מתחיל להרים? כי אם המוט מעל מרכז כף הרגל ואתה מכופף את הרגליים עד שהשוקיים נוגעים בו אז הברכיים יהיו קדימה.

כי הוא כביכול דוחף את האגן לכיוון המוט, וה"תוצר לוואי" של התנועה הוא עליה של המוט.
זה לא דופק תגב ? הדחיפת אגן

אני מודה שיש כמה בפורום שלראות אותם מדדלפים זה כמעט מהפנט. לראות בלייב את הדיוק בתנועה, בכיווץ ובאופן כללי כל שלבי המשיכה הרבה יותר דידקטיים עבורי מסירטונים כאלה ואחרים.

"How To" Deadlift

הוא עושה תנועה מסוימת נגיד ב0:19-20 שהוא כאילו לוקח תברכיים פתאום ממש קדימה ותנועה שניה שהוא לוקח תביצים קדימה..
למה הוא עושה את זה ?

@White Walker
@yujinius

אני מציע שתקרא קצת יוצר על התרגילים אלו ותבין אותם לעומק, במקום ללקט ולנסות לחבר מידע מסרטונים שונים.

לפני רגע שאלת למה בכלל סקוואט ודדליפט נחוצים.

לעניין שאלתך, בנוגע לסירטון, הוא בכלל לא לוקח את הברכיים "ממש קדימה". זו תנוחה די טבעית והברך תמיד תהיה מעט לפני המוט בתחילת התנועה. ולא "ממש קדימה"
אני מודה שיש כמה בפורום שלראות אותם מדדלפים זה כמעט מהפנט. לראות בלייב את הדיוק בתנועה, בכיווץ ובאופן כללי כל שלבי המשיכה הרבה יותר דידקטיים עבורי מסירטונים כאלה ואחרים.

מה ההבדל - עבורך - לצפות בסירטון דל מידהו מהפורום לעומת סירטון של פלוני מיוטיוב!?

נערך לאחרונה:
אני מציע שתקרא קצת יוצר על התרגילים אלו ותבין אותם לעומק, במקום ללקט ולנסות לחבר מידע מסרטונים שונים.

לפני רגע שאלת למה בכלל סקוואט ודדליפט נחוצים.

לעניין שאלתך, בנוגע לסירטון, הוא בכלל לא לוקח את הברכיים "ממש קדימה". זו תנוחה די טבעית והברך תמיד תהיה מעט לפני המוט בתחילת התנועה. ולא "ממש קדימה"

מה ההבדל - עבורך - לצפות בסירטון דל מידהו מהפורום לעומת סירטון של פלוני מיוטיוב!?
האמת מצחיק שאתה שואל בגלל שזה היה הדדליפט שלך בלייב... 😆
אני מרגיש שאני שם לב ליותר פרטים שבסירטון מעט נעלמים לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית