הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה האם המותן שלי צר מדי?

• פותח/ת השרשור yos321
  • פורסם בתאריך
למה תרגילי בסיס? אני לא עובד על תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט כי אני מעדיף לא לסכן את הגב, ואני בינתיים רואה תוצאות יפות גם בלי זה...
לא לעבוד על סקוואט ודדליפט = לסכן את הגב

• פותח/ת השרשור
יותר מדי אנשים שאני מכיר קיבלו בלט בדיסק או אפילו פריצה, ואני בשום תרגיל היום לא מסתכן בפציעה כזאת

למה תרגילי בסיס? אני לא עובד על תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט כי אני מעדיף לא לסכן את הגב, ואני בינתיים רואה תוצאות יפות גם בלי זה...
אי אפשר לקבל "תוצאות יפות" ללא סקוואט. מעבר לכך, ככל שמדובר בפלג גוף עליון אליו התייחסת, כ-80% מאימון החזה שלך צריך להיות בנץ' פרס סטנדרטי, הוסף לכך תזונה בפלוס קלורי משמעותי תוך צריכת חלבון מתאימה ופלג הגוף העליון יראה הרבה יותר מאסיבי.

קשה לי להבין אנשים שלא עושים סקוואט ודדליפט(לצערי הרוב ככה, בגלל חוסר הבנה בסיסית), תתקדמו - הטענות האלה של הפציעה כבר מזמן היו צריכות להישאר מאחורינו.

אחי אין לך מותן צרה, ומה שהופך גוף בסיסי ליפה זה מותן צרה וגב רחב, צורת הV, זה לא העניין של הגודל זה העניין של המראה, גב רחב ומותן רחבה הרבה יותר מכוער מגב פחות רחב ומותן הרבה יותר צרה

המותן שלך כמעט ברוחב כתפיים.
לא הייתי מגדיר אותה כצרה 😳

או שאתה לא יודע מה זה מותן, ומתכוון למשהו אחר.

• פותח/ת השרשור
גם הרוחב כתפיים שלי כרגע די קטן בגלל זה.. בכללי כל הגוף צר כרגע.
מדדתי רוחב מותניים וזה 79 ס"מ בערך, נחשב צר? טוב, רע?

גם הרוחב כתפיים שלי כרגע די קטן בגלל זה.. בכללי כל הגוף צר כרגע.
מדדתי רוחב מותניים וזה 79 ס"מ בערך, נחשב צר? טוב, רע?
מותן צרה היא בהשוואה לגוף שלך.
אתה לא יכול להשוות לאחרים.

גם זה לא משהו שאתה צריך למדוד בשביל לקבל תשובה.
מותן צרה זה וויזואלי.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שההיקף של המותן ישאר קבוע פחות או יותר עם העלייה במסה, לעומת זאת הרוחב כתפיים יגדל, השאלה כמה והאם לגוף שלי יש פוטנציאל טוב או לא

אחי בקושי התאמנת אתה כבר מבלבל לעצמך תמוח ... אם ישלך 79 על איפה שהחלק של העצמות כן זה צר !
עכשיו תפסיק לבלבל תמוח

העניין הוא שההיקף של המותן ישאר קבוע פחות או יותר עם העלייה במסה, לעומת זאת הרוחב כתפיים יגדל, השאלה כמה והאם לגוף שלי יש פוטנציאל טוב או לא
ואם אין לך פוטנציאל? זה ישנה משהו? אתה תפסיק להתאמן? אתה תשנה את מבנה השלד שלך?

• פותח/ת השרשור
נו מה אני אעשה יש לי תסביכים על עצמי בקטע הזה אבל סידרתם לי קצת תראש תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית