לא לעבוד על סקוואט ודדליפט = לסכן את הגבלמה תרגילי בסיס? אני לא עובד על תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט כי אני מעדיף לא לסכן את הגב, ואני בינתיים רואה תוצאות יפות גם בלי זה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לעבוד על סקוואט ודדליפט = לסכן את הגבלמה תרגילי בסיס? אני לא עובד על תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט כי אני מעדיף לא לסכן את הגב, ואני בינתיים רואה תוצאות יפות גם בלי זה...
אי אפשר לקבל "תוצאות יפות" ללא סקוואט. מעבר לכך, ככל שמדובר בפלג גוף עליון אליו התייחסת, כ-80% מאימון החזה שלך צריך להיות בנץ' פרס סטנדרטי, הוסף לכך תזונה בפלוס קלורי משמעותי תוך צריכת חלבון מתאימה ופלג הגוף העליון יראה הרבה יותר מאסיבי.למה תרגילי בסיס? אני לא עובד על תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט כי אני מעדיף לא לסכן את הגב, ואני בינתיים רואה תוצאות יפות גם בלי זה...
הכי חשוב.בנץ פרס אני עושה
איך הם קיבלו את זה?יותר מדי אנשים שאני מכיר קיבלו בלט בדיסק או אפילו פריצה, ואני בשום תרגיל היום לא מסתכן בפציעה כזאת
מותן צרה היא בהשוואה לגוף שלך.גם הרוחב כתפיים שלי כרגע די קטן בגלל זה.. בכללי כל הגוף צר כרגע.
מדדתי רוחב מותניים וזה 79 ס"מ בערך, נחשב צר? טוב, רע?
ואם אין לך פוטנציאל? זה ישנה משהו? אתה תפסיק להתאמן? אתה תשנה את מבנה השלד שלך?העניין הוא שההיקף של המותן ישאר קבוע פחות או יותר עם העלייה במסה, לעומת זאת הרוחב כתפיים יגדל, השאלה כמה והאם לגוף שלי יש פוטנציאל טוב או לא
תגיד את זה לדוריאן ייטס.אי אפשר לקבל "תוצאות יפות" ללא סקוואט.