הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחלק את התפריט ל2 ארוחות גדולות לפני ארוחת ציט

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
שלום אני כרגע בתקופת מסה אני אוכל ביום יום 3000 קלוריות, חשבתי אם אפשרי פעם בשבוע לפני ארוחת הציט שהיא בנוסף לתפריט לחלק את התפריט ל 2 ארוחות, כל ארוחה 1500 קלוריות ולאכל דברים שלא יוצא לי בדר"כ שלא נימצאים בתפריט אבל שתתאים לתפריט מבחינת מספר קלוריות . נכון שהכמות החלבון פחמימה ושומן לא יצאו תואמות לארוחות ששבתפריט אבל בכמות הקלוריות כן. ואז בארוחת הציט אני כבר משלים את כמות השומן חלבון ומה שצריך וכמובן יצא עובר.
משהו עשה משהו בסגנון? לדעתכם אפשר לשנות ככה?

• פותח/ת השרשור
כי לאכל כל יום חזה עוף קוטג וטונה זה משעמם
ולפעמים בא לי פיצה גלידה שוקולד אז פעם בשבוע להתפנק. וחוץ מזה זה לא גורם לי לעליה מופרזת במשקל אז למה לא

כי לאכל כל יום חזה עוף קוטג וטונה זה משעמם
ולפעמים בא לי פיצה גלידה שוקולד אז פעם בשבוע להתפנק. וחוץ מזה זה לא גורם לי לעליה מופרזת במשקל אז למה לא
אז פשוט מקזזים את זה מהתפריט ביום יום, לא צריך שום דבר דרסטי לעשות.

• פותח/ת השרשור
נכון זה גם אפשרות. אבל אני אישית מעדיף לעשות כמו בחיטוב את הציט בסופש זה יוצר לי סוג של סדר בכל השבוע ולא מפריע לי להתאפק. ולאכל משהו בסופש עד שאני נחנק ממנו ולא משהו קטן שיגרום לי לרצות לאכל עוד ממנו. בכל מקרה בקשר למה ששאלתי אפשר לעשות משהו כמו שכתבתי או עדיף שציט יכנס בתפריט

אני לא מבין מה הרעיון, אבל פיצול הארוחה לשני 1500 לא מעניינות, זה יכול להיות גם ארבע ארוחות של 750.

• פותח/ת השרשור
הרעיון שביום הזה לדוגמא לאכל ארוחה גדולה בגודל 1500 קלוריות ויותר שתתאים לכמות הקלוריות בתפריט לדוגמא איזה פסטה רביולי עם גבינת פרמזן ריקוטה הרבה חמאה ושמנת ודברים טעימים. משהו שאני לא עושה ביום יום כי זה מחסל לי את כל התפריט ולא תואם לכמות חלבון הפחמימה ושומן.ואז זה ישביע אותי עד לציט שבא אני כבר משלים את החלבון שומן והפחמימות לסוף יום.

הרעיון שביום הזה לדוגמא לאכל ארוחה גדולה בגודל 1500 קלוריות ויותר שתתאים לכמות הקלוריות בתפריט לדוגמא איזה פסטה רביולי עם גבינת פרמזן ריקוטה הרבה חמאה ושמנת ודברים טעימים. משהו שאני לא עושה ביום יום כי זה מחסל לי את כל התפריט ולא תואם לכמות חלבון הפחמימה ושומן.ואז זה ישביע אותי עד לציט שבא אני כבר משלים את החלבון שומן והפחמימות לסוף יום.
פשוט תאכל את הפסטה הזו ובאותו יום תאכל פחות פחמימה ושומן. מה מסובך?

• פותח/ת השרשור
לא מסובך
פשוט לא יצא מנה גדולה בגלל שהגבינות ושאר הדברים מפוצצים קלוריות יחסית לגודל המנה.אז בגלל זה חשבתי לעשות מנה כזאת גדולה ביום של הציט

לא מסובך
פשוט לא יצא מנה גדולה בגלל שהגבינות ושאר הדברים מפוצצים קלוריות יחסית לגודל המנה.אז בגלל זה חשבתי לעשות מנה כזאת גדולה ביום של הציט
טוב, אני לא מבין מה אתה מתקשה.
אתה רוצה צ'יט? תאכל, ותוריד מאוכל אחר באותו יום. זהו.

ציט בדר"כ זה בנוסף לתפריט או צריך בדרכ להיות מוכנס בתפריט על חשבון כמה ארוחות ?
צ'יט אמור לספק לך אפשרות לאכול משהו שאתה לא יכול לאכול כרגיל.
אם להכניס את זה בנוסף או בתוך התפריט זאת הבחירה שלך.
אם זה יהיה בנוסף זה יכול לגרום לעלייה מיותרת במשקל,אך שילוב בתפריט לא יעשה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית