הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל חודש SS לפני חיטוב

• פותח/ת השרשור Pectus
  • פורסם בתאריך

Pectus

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי, אני בן 18, 1.85 שוקל 80 ק"ג.
נרשמתי למכון לפני שבועיים (הייתי רשום 8 חודשים גם לפני 4 חודשים, עשיתי פעם AB אבל לא היה שינוי ענק כי בחיים לא השקעתי בתזונה).
בכל אופן, יש לי כרס ורציתי להוריד אותה, אני לא שמן או משהו, לא רואים עליי שומן בשום מקום אחר בגוף, להפך, רק בבטן. זה כבר המון שנים ככה ולפני הגיוס (מרץ) החלטתי שאני רוצה להיפטר מזה ואחרי המון נסיונות ועלייה יחסית אינטנסיבית במשקל לפני שנה (15 ק"ג) הבנתי שרק על ידי חיטוב אני אצליח להיפטר ממנה.

מהסיבה הזו אני רוצה להתחיל חיטוב רק שמשקלי העבודה שלי יחסית נמוכים (40 בנץ, 60 סקוואט, 50 דדליפט), מהסיבה הזו חבר הציע לי להתחיל קודם כל חודש ב-SS על מאזן ניטרלי ורק אז להתחיל חיטוב.

יהיה יעיל לעשות את החודש SS או שזה בזבוז זמן? (קחו בחשבון שאני מתגייס עוד 5 חודשים~)
תודה!

כמה ברדק..
או חיטוב או מסה, תחליט אתה. רוצה עזרה בזה תעלה תמונה נוכל ליעץ.

חודש ss לא יתן לך כלום

• פותח/ת השרשור
כמה ברדק..
או חיטוב או מסה, תחליט אתה. רוצה עזרה בזה תעלה תמונה נוכל ליעץ.

חודש ss לא יתן לך כלום
חיטוב.
בטן רפוי:
JPG - העלאת תמונות - בטן רפוי
בטן מכווץ:
JPG - העלאת תמונות - בטן מכווץ
פרונט רפוי:
JPG - העלאת תמונות - פרונט רפוי
פרונט מכווץ:
JPG - העלאת תמונות - פרונט מכווץ
ידיים וכתפיים, לא יצא לי הכי ברור..
JPG - העלאת תמונות - יד
גב, לא מכווץ:
JPG - העלאת תמונות - גב

המטרה שלי היא להיפטר מהבטן עד הגיוס

אם תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום מהסיבה שאין עליך הרבה מסת שריר.
לדעתי להתחיל במסה.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום מהסיבה שאין עליך הרבה מסת שריר.
לדעתי להתחיל במסה.
אני מודע לזה ועדיין מעדיף להתחיל חיטוב.. הכרס הזו איתי מגיל 12 ואני מת להיפטר ממנה כבר, אחת ולתמיד
ניסיתי להרכיב תפריט לחיטוב בינתיים אלו הערכים שלי, הם טובים?
160 גרם חלבון
100 גרם שומנים
115 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול עם הכרס הזו יותר, יש לי בדיוק 5 חודשים עד הצבא. בצבא לא יהיה לי מוכן/את האפשרות להיצמד לתפריט מסוים בכלל. אני באמת מעדיף להיפטר ממנה עכשיו, כל עוד אני נמצא בתקופה יחסית נוחה

אני לא יכול עם הכרס הזו יותר, יש לי בדיוק 5 חודשים עד הצבא. בצבא לא יהיה לי מוכן/את האפשרות להיצמד לתפריט מסוים בכלל. אני באמת מעדיף להיפטר ממנה עכשיו, כל עוד אני נמצא בתקופה יחסית נוחה
אני די בטוח שבטירונות רוב הכרס תרד, אבל החלטה שלך בסופו של דבר, אם ממש מפריע לך אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שבטירונות רוב הכרס תרד, אבל החלטה שלך בסופו של דבר, אם ממש מפריע לך אין מה לעשות.
לא הכי מפריע לי בתקופה הזו, כי חורף והכל גם ככה..
אתה חושב שהכרס באמת תירד במהלך הטירונות? למען האמת אני לא מצליח להבין את המבנה גוף המוזר שלי, אין לי מושג איך היא לא "גדלה" כשעליתי 15 ק"ג בשנה האחרונה ואיך היא הייתה כזו גדולה כשהייתי 60 קילו על 1.85..
הפחד שלי הוא שלמרות שארד במשקל (ואני בטוח שבטירונות, שהיא קרבית, ועם כל האירובי והמבחני כושר שיעשו לנו אני עדיין אתאמן כמה שאני אוכל) הכרס תישאר אותו הדבר ואני אאבד שריר/שומן ממקומות אחרים בגוף..

הגוף שלך מחליט לבד מאיפה להוריד יותר שומן ומאיפה פחות, לא משנה אם זה עכשיו שתעשה חיטוב או בטירונות

• פותח/ת השרשור
הגוף שלך מחליט לבד מאיפה להוריד יותר שומן ומאיפה פחות, לא משנה אם זה עכשיו שתעשה חיטוב או בטירונות
תודה על התשובה המהירה, קודם כל
-
למען האמת יש משהו במה שאתה אומר, גם ככה ארד במשקל בטירונות מבלית ברירה. עם האירובי והבר-אור שיעבירו לנו שם בטח אצליח לשמור גם על חלק ממסת השריר..
אני מתאר לעצמי שאשאר על מאזן ניטרלי לעוד שבועיים בערך ובזמן הזה אתחיל לעבור ל-AB.
אני רוצה לשלב אירובי באימונים, פעם ריצה ביומיים יעבוד טוב עם התכנית הזו?

אני רוצה לשלב אירובי באימונים, פעם ריצה ביומיים יעבוד טוב עם התכנית הזו?
עם AB? עם איזה AB בדיוק, מה התכנית? בגדול אפשרי לעשות ריצה עם AB סטנדרטית

• פותח/ת השרשור
עם AB? עם איזה AB בדיוק, מה התכנית? בגדול אפשרי לעשות ריצה עם AB סטנדרטית
ABXABX
A - 3 קבוצות שרירים אחת
B- 3 קבוצות שרירים אחרת
קראתי גם שכדאי להתחיל מ-SS במשך כמה חודשים כדי לתפוס נפח.. אני לא יודע עד מה האמינות של הדבר

קראתי גם שכדאי להתחיל מ-SS במשך כמה חודשים כדי לתפוס נפח.. אני לא יודע עד מה האמינות של הדבר
בתור מתחיל כדאי להתחיל עם SS (או תכנית אחרת שמטרתה להתחזק מהר, אבל SS זו אופציה מעולה) בשביל לעלות משקלי עבודה מהר שאיתם אפשר יהיה לפתח גוף יותר ביעילות בהמשך.
אבל אם אתה רוצה לרוץ כל יומיים אני ממש לא ממליץ לעשותSS יחד עם זה

• פותח/ת השרשור
בתור מתחיל כדאי להתחיל עם SS (או תכנית אחרת שמטרתה להתחזק מהר, אבל SS זו אופציה מעולה) בשביל לעלות משקלי עבודה מהר שאיתם אפשר יהיה לפתח גוף יותר ביעילות בהמשך.
הריצות זה חלק אינטגרלי מהאימון בשבילי בגלל הצבא..
כדאי להתחיל עם AB סטנדרטי אז? לאמן 3 קבוצות שרירים ביום A ו-3 קבוצות אחרות ביום B?
איך התכנית הזו (פול באדי)?
סקוואט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בפרונציה 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים במוט 3X10
מקבילים צר 3X8

איך התכנית הזו (פול באדי)?
סקוואט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בפרונציה 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים במוט 3X10
מקבילים צר 3X8
ממליץ לך אם אתה רוצה FBW לקחת את זאת:

FBW מפוצלת למתאמן מתחיל/בינוני ל3 אימונים בשבוע
A1:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח 3XMax
הנפות לצדדים 3X10
כפיפות מרפקים במוט 2X10
פשיטת מרפקים בכבל 2X10
A2:
דד ליפט 1X5
אוברהד פרס 3X5
לג פרס/פרונט סקוואט 3X8
מקבילים 3X8
פנדליי רואו 3X8
כפיפות מרפקים במוט 2X10
לחיצה צרפתית 2X10

אבל הבעיה עם זה בשילוב עם ריצות זה שהרגליים שלך לא יתאוששו מעבודת רגליים כבדה 3 פעמים בשבוע פלוס 3 ריצות ארוכות בשבוע.

כדאי להתחיל עם AB סטנדרטי אז? לאמן 3 קבוצות שרירים ביום A ו-3 קבוצות אחרות ביום B?
לדעתי אם אתה הולך לרוץ כל יומיים אז כן

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך אם אתה רוצה FBW לקחת את זאת:

FBW מפוצלת למתאמן מתחיל/בינוני ל3 אימונים בשבוע
A1:
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
מתח 3XMax
הנפות לצדדים 3X10
כפיפות מרפקים במוט 2X10
פשיטת מרפקים בכבל 2X10
A2:
דד ליפט 1X5
אוברהד פרס 3X5
לג פרס/פרונט סקוואט 3X8
מקבילים 3X8
פנדליי רואו 3X8
כפיפות מרפקים במוט 2X10
לחיצה צרפתית 2X10

אבל הבעיה עם זה בשילוב עם ריצות זה שהרגליים שלך לא יתאוששו מעבודת רגליים כבדה 3 פעמים בשבוע פלוס 3 ריצות ארוכות בשבוע.

לדעתי אם אתה הולך לרוץ כל יומיים אז כן
אני מתכוון לרוץ יום כן-יום לא
מהסיבה הזו, כדאי ללכת על FBW?

• פותח/ת השרשור
עניתי לך בדיוק על זה בתגובה הקודמת
נכון, אבל יהיה עומס זהה ב-AB, לא?
נ.ב הריצות לא יהיו ארוכות במיוחד, אני עוד בונה את הסיבולת לב ריאה כמעט מ-0

Back
למעלה תחתית