הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים AB

rotem1322

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי!

אני בן 21, התחלתי בתהליך של דיאטה והורדתי 15 קילו, סיימתי עם הדיאטה ונרשמתי לחדר כושר, אני כבר חודש וחצי מתאמן על אימון גוף מלא ואני רוצה לעבור לאימון A B(או משהוא יותר מומלץ) אני בא לחדר כושר 3 פעמים בשבוע(זה סבבה?).
אפשא המלצה לתוכנית טובה?

תודה 😃

AB זה תוכנית ל4 פעמים בשבוע

AB זה תוכנית ל4 פעמים בשבוע
אפשר לעשות גם 3 פעמים בשבוע
השאלות הן למה אתה רוצה לעבור ל AB? מה המטרה שלך? מה התכנית שאתה עושה עכשיו?

• פותח/ת השרשור
האימון שלי עכשיו לא טוב לפי מה שאומרים לי, הוא לוקח הרבה זמן(1:45) ואומרים לי שלשריר אין מספיק זמן לבנות את עצמו. וגם התוכנית שהיתה לי מתאימה לחודש אז אני רוצה לעבור לתוכנית חדשה טובה יותר.

הוא לוקח הרבה זמן(1:45) ואומרים לי שלשריר אין מספיק זמן לבנות את עצמו.
מה? ומה לגבי שאר ה 22:15 שעות שיש ביממה? והיום למחרת שאתה לא מתאמן? זתומרת אם נגיד תתאמן 45 דקות פחות אז פתאום לשריר כן יהיה זמן לבנות את עצמו?
אני מבין שזה משהו שאמרו לך ולא אתה המצאת אבל טוב להפעיל הגיון לפעמים ולסנן למי להקשיב ולמי לא.
וגם התוכנית שהיתה לי מתאימה לחודש אז אני רוצה לעבור לתוכנית חדשה טובה יותר.
תוכנית אימונים זה לא איזה קרטון חלב, אין לה תאריך תפוגה או משהו כזה. תכנית מחליפים לא אחרי זמן מוגדר אלא כשהתכנית שאתה עושה מפסיקה להביא לך את התוצאות שבשבילן אתה עושה אותה (בהנחה ששאר הפרמטרים כמו אוכל ושינה הם כמו שצריך).

Back
למעלה תחתית