הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט ותוכנית שלי.

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
upload_2015-11-8_20-6-44.png

אני שוקל 76.5 בן 19 והגובה הוא 1.80. מתאמן 3 פעמיים בשבוע תוכנית FBW.
SQUAT1 - 3x5
BENCH PRESS - 3x6
DEADLIFT - 1X5
SHOLDER PRESS2 - 2X6
LAT PULLDOWNS1 or ROWS(13 or 23 or 33) - 3X8-12
CHIN UPS2 / PULL UPS - 2XMAX
10-BICEPS Curls(12 or 21) - 3X8
Dips - 3XMAX

איך התפריט ואיך התוכנית?

איך התפריט ואיך התוכנית?
הדבר היחיד שאפשר להגיד עליהם זה שאלה הם אכן תפריט ותוכנית.

אתה צריך לספר למשל מה ה rmr שלך.
מה המטרה? מסה או חיטוב.

• פותח/ת השרשור
לגבי התפריט, תוסיף עוד 200 קלוריות. נגיד עוד 50 גרם פחמימה.
לגבי התוכנית חכה לאחרים
@shum_klum

אוקיי תודה רבה!
ותגיד השמן זית שאני מבשל איתו צריך למדוד אותו גם? או שפשוט אפשר למדוד את זה כ2 כפות שמן זית כמו שעשיתי?

אוקיי תודה רבה!
ותגיד השמן זית שאני מבשל איתו צריך למדוד אותו גם? או שפשוט אפשר למדוד את זה כ2 כפות שמן זית כמו שעשיתי?
אם אתה שם 2 כפות שמן בבישול אס כן תחשב כשתי כפות 😃
לא צריך להתעלם משמן לבישול

לגבי התפריט, תוסיף עוד 200 קלוריות. נגיד עוד 50 גרם פחמימה.
מסכים

התכנית נראית לי בסדר סך הכל, רק הייתי מוריד את ה LAT PULLDOWN
בעצם הייתי משאיר חתירה עם דאמבל 2 סטים במקום זה, ואחרי המתח.

לגבי התפריט אכן הייתי מוסיף עוד איזה 200-300 קלוריות.
לגבי התוכנית, לעשות 3 פעמים בשבוע סקוואט ו-3 פעמים בשבוע דדליפט זה קצת תו מאץ, לא תוכל למשוך התקדמות לאורך זמן 3 פעמים בשבוע.
הייתי הולך על מתכונת של SS, סוג של A1 A2, שבוע של 2 אימוני סקוואט ואחד דדליפט ושבוע אחרי זה הפוך, כנל בנץ ופרס.

מסכים עם שוםכלום לגבי התכנית, משום מה התפספס לי העניין שאתה עושה את התרגילים האלה כל אימון 3 פעמים בשבוע

לגבי התוכנית, לעשות 3 פעמים בשבוע סקוואט ו-3 פעמים בשבוע דדליפט זה קצת תו מאץ, לא תוכל למשוך התקדמות לאורך זמן 3 פעמים בשבוע.
הייתי הולך על מתכונת של SS, סוג של A1 A2, שבוע של 2 אימוני סקוואט ואחד דדליפט ושבוע אחרי זה הפוך, כנל בנץ ופרס.
מחזק, מציע לך להסתכל תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני @Tank

• פותח/ת השרשור

מסכים עם שוםכלום לגבי התכנית, משום מה התפספס לי העניין שאתה עושה את התרגילים האלה כל אימון 3 פעמים בשבוע

גם בתוכנית של TANK יש סקוואט ודדליפט 3 פעמים בשבוע..

גם בתוכנית של TANK יש סקוואט ודדליפט 3 פעמים בשבוע..
לא.
שים לב שהוא כתב ליד התכנית הראשונה "3-4 שבוות ראשונים" ובתכנית השניה יש אימון אחד סקוואט אימון הבא דדליפט

• פותח/ת השרשור
לא.
שים לב שהוא כתב ליד התכנית הראשונה "3-4 שבוות ראשונים" ובתכנית השניה יש אימון אחד סקוואט אימון הבא דדליפט

אז למ ב3-4 שבועות ראשונים כן?

כי אתה עוד יכול להחזיק את זה, כשתתקדם 3 דדליפט בשבוע זה יותר מדי

בדיוק, מה שהם אמרו 😃

Back
למעלה תחתית