הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כי אנסו לי את הקודם - הימורים וכל שאר הירקות

• פותח/ת השרשור
אגב פוקר באינטרנט ופוקר בקזינו - שני משחקים שונים רק חוקים זהים. לא מציע לאף אחד לשחק באינטרנט בלי לקחת מאמן ולקרוא ספר בשם איזי גיים ומנטל גיים אוף פוקר. אחכ אפשר אולי להמשיך.

WTF ?
דיברת שפה גבוהה מדי, נא לתרגם לי.
כשיש נניח מנכ"לים רבים שמרוויחים 100k ויותר, הם מושכים את הממוצע למעלה. אם תבדוק איפה הריכוז הגבוה ביותר של משכורות תמצא אותו נמוך בהרבה...

• פותח/ת השרשור
לחשב הסתברות בסיסית גם מישהו בלי ידע בסטטיסטיקה יכול. לחשב סיכויי קופה וסיכויי קופה עתידיים גם. זו לא ההסתברות המסובכת בפוקר.
כשמדברים על הסתברות בפוקר מדברים על EV שזה equity value וכאן נכנסים לתוחלת ולבחר את המהלך הרווחי בספוט ספציפי שתריץ אותו מול טווח מוערך של יריב לפי נטיות של השחקן מולך והיסטוריה מולו או חוסר היסטוריה ומשם להחליט מה רווחי...
חציון מודד איפה האמצע של המשכורות ממוצע בודק את סך המשכורות לחלק באוכלוסיה

כשיש נניח מנכ"לים רבים שמרוויחים 100k ויותר, הם מושכים את הממוצע למעלה. אם תבדוק איפה הריכוז הגבוה ביותר של משכורות תמצא אותו נמוך בהרבה...

תספר לי על זה,
בתחום שלי ( כמו שלך ) אני מכיר לא מעט אנשים בכירים בענף ההיי-טק עם משכורות כאלה .
במיוחד כל בוקר שאני חונה ת׳i30 שלי ליד המנכ״ל שיש לו Audi A7 😡🤬😡🤬😡🤬

• פותח/ת השרשור
ומכאן: יכול שהמהלך הרווחי יפסיד לך 5000 שקל בלילה אבל אם ניקח מדגם מייצג )מספיק סשנים ששיחקת ולקחת החלטות רווחיות) אז התוחלת מוכרחה להתאזן לטובה

ומכאן: יכול שהמהלך הרווחי יפסיד לך 5000 שקל בלילה אבל אם ניקח מדגם מייצג )מספיק סשנים ששיחקת ולקחת החלטות רווחיות) אז התוחלת מוכרחה להתאזן לטובה

יאח, תפסיק לתת הסברים.
תהנה מהחיים - הכל טוב!
מה שעושה לך טוב תמשיך עם זה.

לחשב הסתברות בסיסית גם מישהו בלי ידע בסטטיסטיקה יכול. לחשב סיכויי קופה וסיכויי קופה עתידיים גם. זו לא ההסתברות המסובכת בפוקר.
כשמדברים על הסתברות בפוקר מדברים על EV שזה equity value וכאן נכנסים לתוחלת ולבחר את המהלך הרווחי בספוט ספציפי שתריץ אותו מול טווח מוערך של יריב לפי נטיות של השחקן מולך והיסטוריה מולו או חוסר היסטוריה ומשם להחליט מה רווחי...
חציון מודד איפה האמצע של המשכורות ממוצע בודק את סך המשכורות לחלק באוכלוסיה
@-Ziv- פשוט העיר לך שהסתברות וסטטיסטיקה הם שני דברים שונים.
חציון יותר רלוונטי...

• פותח/ת השרשור
יאח, תפסיק לתת הסברים.
תהנה מהחיים - הכל טוב!
מה שעושה לך טוב תמשיך עם זה.
אני מסביר עבור הסדר הטוב אני לא מחפש להתגונן, לעשות 21 אלף שקל ב4 חודשים מלשחק פוקר מול שחקנים פחות טובים זה מספיק טוב לי מתגובות בפורום
@-Ziv- פשוט העיר לך שהסתברות וסטטיסטיקה הם שני דברים שונים.
חציון יותר רלוונטי...
הסתברות היא חלק מסטטיסטיקה

אני מסביר עבור הסדר הטוב אני לא מחפש להתגונן, לעשות 21 אלף שקל ב4 חודשים מלשחק פוקר מול שחקנים פחות טובים זה מספיק טוב לי מתגובות בפורום

תעשה לי טלפון מחר תלמד אותי ת׳שיטה ..
פיתרון מעולה לקופת חיסכון שלי 😃

סאן,איך אתה מכניס כסף לאתר?זה לא נותן עם כרטיס ישראלי,משתמש בבנק צד שלישי?

הסתברות היא חלק מסטטיסטיקה
קח את זה בקלות. לא נראה לי שלמישהו רציני תהיה בעיה עם פוקר או רווחים ממנו.

• פותח/ת השרשור
סאן,איך אתה מכניס כסף לאתר?זה לא נותן עם כרטיס ישראלי,משתמש בבנק צד שלישי?
אי אפשר להפקיד כסף מישראל, קונים מאנשים שיש להם בדכ בפגישה או בהעברה בנקאית לפי רשימת אמינות. אתה מוזמן לחפש בפורום פוקרלנדרשימת אמינות.

הצעה שלי - לא יותר מ100 דולר ולא לפני שקראת מה שציינתי קודם, אחרת אתה תורם נדיב ומסומן אצל שותף שלי אוטומטית בצבע סגול בפוקרסטארס.

אי אפשר להפקיד כסף מישראל, קונים מאנשים שיש להם בדכ בפגישה או בהעברה בנקאית לפי רשימת אמינות. אתה מוזמן לחפש בפורום פוקרלנדרשימת אמינות.

הצעה שלי - לא יותר מ100 דולר ולא לפני שקראת מה שציינתי קודם, אחרת אתה תורם נדיב ומסומן אצל שותף שלי אוטומטית בצבע סגול בפוקרסטארס.
פוקר זה קל :D
מה עם מס הכנסה וכאלה?יש דיבור איתם או שהכל מתחת לשולחן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית