עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תבדיל בין ממוצע לחציון. הממוצע לא כ"כ מעניין משום ששכר מופרך לא יאוזן באמצעות שכר שלילי...
וגם על סטטיסטיקה בלי קשר לפוקר.
כשיש נניח מנכ"לים רבים שמרוויחים 100k ויותר, הם מושכים את הממוצע למעלה. אם תבדוק איפה הריכוז הגבוה ביותר של משכורות תמצא אותו נמוך בהרבה...WTF ?
דיברת שפה גבוהה מדי, נא לתרגם לי.
לחשב הסתברות בסיסית גם מישהו בלי ידע בסטטיסטיקה יכול. לחשב סיכויי קופה וסיכויי קופה עתידיים גם. זו לא ההסתברות המסובכת בפוקר.הסתברות.
כשיש נניח מנכ"לים רבים שמרוויחים 100k ויותר, הם מושכים את הממוצע למעלה. אם תבדוק איפה הריכוז הגבוה ביותר של משכורות תמצא אותו נמוך בהרבה...
ומכאן: יכול שהמהלך הרווחי יפסיד לך 5000 שקל בלילה אבל אם ניקח מדגם מייצג )מספיק סשנים ששיחקת ולקחת החלטות רווחיות) אז התוחלת מוכרחה להתאזן לטובה
@-Ziv- פשוט העיר לך שהסתברות וסטטיסטיקה הם שני דברים שונים.לחשב הסתברות בסיסית גם מישהו בלי ידע בסטטיסטיקה יכול. לחשב סיכויי קופה וסיכויי קופה עתידיים גם. זו לא ההסתברות המסובכת בפוקר.
כשמדברים על הסתברות בפוקר מדברים על EV שזה equity value וכאן נכנסים לתוחלת ולבחר את המהלך הרווחי בספוט ספציפי שתריץ אותו מול טווח מוערך של יריב לפי נטיות של השחקן מולך והיסטוריה מולו או חוסר היסטוריה ומשם להחליט מה רווחי...
חציון מודד איפה האמצע של המשכורות ממוצע בודק את סך המשכורות לחלק באוכלוסיה
אני מסביר עבור הסדר הטוב אני לא מחפש להתגונן, לעשות 21 אלף שקל ב4 חודשים מלשחק פוקר מול שחקנים פחות טובים זה מספיק טוב לי מתגובות בפורוםיאח, תפסיק לתת הסברים.
תהנה מהחיים - הכל טוב!
מה שעושה לך טוב תמשיך עם זה.
הסתברות היא חלק מסטטיסטיקה@-Ziv- פשוט העיר לך שהסתברות וסטטיסטיקה הם שני דברים שונים.
חציון יותר רלוונטי...
אני מסביר עבור הסדר הטוב אני לא מחפש להתגונן, לעשות 21 אלף שקל ב4 חודשים מלשחק פוקר מול שחקנים פחות טובים זה מספיק טוב לי מתגובות בפורום
תקרא על ניהול הון אחכ זה יותר קל להסבירתעשה לי טלפון מחר תלמד אותי ת׳שיטה ..
פיתרון מעולה לקופת חיסכון שלי 😃
הסתברות היא חלק מסטטיסטיקה
קח את זה בקלות. לא נראה לי שלמישהו רציני תהיה בעיה עם פוקר או רווחים ממנו.אני מסביר עבור הסדר הטוב אני לא מחפש להתגונן, לעשות 21 אלף שקל ב4 חודשים מלשחק פוקר מול שחקנים פחות טובים זה מספיק טוב לי מתגובות בפורום
הסתברות היא חלק מסטטיסטיקה
אי אפשר להפקיד כסף מישראל, קונים מאנשים שיש להם בדכ בפגישה או בהעברה בנקאית לפי רשימת אמינות. אתה מוזמן לחפש בפורום פוקרלנדרשימת אמינות.סאן,איך אתה מכניס כסף לאתר?זה לא נותן עם כרטיס ישראלי,משתמש בבנק צד שלישי?
פוקר זה קל :Dאי אפשר להפקיד כסף מישראל, קונים מאנשים שיש להם בדכ בפגישה או בהעברה בנקאית לפי רשימת אמינות. אתה מוזמן לחפש בפורום פוקרלנדרשימת אמינות.
הצעה שלי - לא יותר מ100 דולר ולא לפני שקראת מה שציינתי קודם, אחרת אתה תורם נדיב ומסומן אצל שותף שלי אוטומטית בצבע סגול בפוקרסטארס.
פוקר זה קל :D
מה עם מס הכנסה וכאלה?יש דיבור איתם או שהכל מתחת לשולחן?
🤣🤣🤣טוב שלא שאלת איפה הוא מלבין ת׳כסף..
חחח לא על גבי הפורום.. 😆
אנונימיות ברשת וכאלהטוב שלא שאלת איפה הוא מלבין ת׳כסף..
חחח לא על גבי הפורום.. 😆