הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כי אנסו לי את הקודם - הימורים וכל שאר הירקות

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
קודם כל ברכות לאבירלילה הגבר שאמר לי שאני פינצ'ר ומתגונן, גם לתום המנהל.

עכשיו אפשר להגיב כי אני לא פה בפורום 24\7 (יש לי ויג קלטתם? אני יודע שאתם פה גם ככה)

אז ראשית - הבית לא תמיד מנצח כי פוקר זה המשחק היחיד שאתה משחק מול אנשים ולא מול הבית @Tom
שנית - אני לא מתגונן, אני לא אוהב את התווית "מהמר" ולכן מעדיף לקרוא לזה משחק חשיבה בסיכון גבוה או שם פלצני אחר. בשורה התחתונה משחקים קלפים ברמות חשיבה שגם שחקני שח מתקשים בהם (לראייה אני מזמין אתכם לחפש דן סמית WSOP).

הלאה - לקחת כסף לכבשים שבאים להפסיד זו ברכה. עדיף שהרגים הרומנים יקחו להם? לפחות הכסף ישאר בארץ ויעשה לי טוב.

הלאה #2 - אני לא מתקרב לזונות (חוץ מהישראליות שאני לוקח לדייטים, הן ממש זונות אבל הן גם מסתירות את זה יופי) - כל דיבור על זונות לא רלוונטי אליי.

הלאה #3 - כנל קוקאין

למי שרוצה להסביר לי איך פוקר זה הימורים ולא משחק של יכולת אני חשוף לדיון, גלגל

סתם שאלה - אם פוקר זה לא משחק הימורים, ואתה טוען שאתה יותר טוב מהתייר הממוצע ותמיד תצא מורווח אז... למה לעבוד? פשוט תמשיך לדלג מקזינו לקזינו ותחיה מהפוקר, יותר כסף ויותר קל לא?

לא מבין על מה ולמה תייגת אותי. הגבתי פעם אחת בפוסט שלך ופירגנתי לך עד כמה שאני זוכר. אם זה בגלל הפירגון שאתה מודה לי אז בכיף...

סתם שאלה - אם פוקר זה לא משחק הימורים, ואתה טוען שאתה יותר טוב מהתייר הממוצע ותמיד תצא מורווח אז... למה לעבוד? פשוט תמשיך לדלג מקזינו לקזינו ותחיה מהפוקר, יותר כסף ויותר קל לא?
זאת עבודה. אפילו עבודה קשה ומתישה. אגב, יש הרבה שעושים את זה.

פוקר זה הימורים כי אתה לעולם לא תדע מ100% (בדגש על 100% - מוכן לקבל פחות) איזה קלף יפתח בהמשך, ו/או איזה קלף מחזיק היריב.
ברגע שתדע את שניהם, חוזר הוודאות יעלם ואז תקרא לזה איך שתרצה.

כמו כן, כמובן שיש גם חשיבה של צימצום אפשרויות, בלופים למיניהם, "דיבורי פח", התנהלות פיננסית (צ'יפ לידר) וכדו'....

פוקר זה הימורים כי אתה לעולם לא תדע מ100% (בדגש על 100% - מוכן לקבל פחות) איזה קלף יפתח בהמשך, ו/או איזה קלף מחזיק היריב.

כמו כן, כמובן שיש גם חשיבה של צימצום אפשרויות, בלופים למיניהם, "דיבורי פח", התנהלות פיננסית (צ'יפ לידר) וכדו'....
אז גם ברידג' וטאקי זה הימורים...
לא מבין מה אתה רוצה. אם מהמרים במשחק הוא הימורים, זה לא קשור לידיעה או אי-ידיעה של קלף.
יש בפוקר אלמנט מסויים של מזל, אולי לזה אתה מתכוון. בוודאי שיש, אלא שהוא לא שווה כלום אם ההתנהלות שלך עם היד גרועה.

אז גם ברידג' וטאקי זה הימורים...
לא מבין מה אתה רוצה. אם מהמרים במשחק הוא הימורים, זה לא קשור לידיעה או אי-ידיעה של קלף.
יש בפוקר אלמנט מסויים של מזל, אולי לזה אתה מתכוון. בוודאי שיש, אלא שהוא לא שווה כלום אם ההתנהלות שלך עם היד גרועה.
תוסיף לזה כסף...וכן.

פוקר זה הימורים כי אתה לעולם לא תדע מ100% (בדגש על 100% - מוכן לקבל פחות) איזה קלף יפתח בהמשך,
שאלה, בחיים כשאתה בוחר מקצוע, אתה יודע ב100% שהוא יניב לך כסף?
אח"כ כשאתה בוחר עבודה, 100% טובה?
כשאתה "בוחר" אישה, 100% טובה?

שום דבר לא 100%, בפוקר אפשר להעריך סיכויים ולחשב סיכון, אם אתה אוהב סיכונים אתה תלוי במזל קצת יותר ועלול להפסיד זה נכון, אבל ככה גם בחיים ככה שהטענה לא רלוונטית

שאלה, בחיים כשאתה בוחר מקצוע, אתה יודע ב100% שהוא יניב לך כסף?
אח"כ כשאתה בוחר עבודה, 100% טובה?
כשאתה "בוחר" אישה, 100% טובה?

שום דבר לא 100%, בפוקר אפשר להעריך סיכויים ולחשב סיכון, אם אתה אוהב סיכונים אתה תלוי במזל קצת יותר ועלול להפסיד זה נכון, אבל ככה גם בחיים ככה שהטענה לא רלוונטית
בשורה התחתונה, כל תחרות שמהמרים בה היא משחק הימורים.
מזל הוא חסר משמעות משום שסטטיסטית לא לוקים בחוסר מזל יותר מאשר בעודף ממנו ובאופן כללי, ללא כישורי משחק טובים אין שום סיכוי להצליח לטווח ארוך או אפילו במרבית המקרים לנצח אפילו לאחר יד לוהטת בזכות מזל.

בשורה התחתונה, כל תחרות שמהמרים בה היא משחק הימורים.
מזל הוא חסר משמעות משום שסטטיסטית לא לוקים בחוסר מזל יותר מאשר בעודף ממנו ובאופן כללי, ללא כישורי משחק טובים אין שום סיכוי להצליח לטווח ארוך או אפילו במרבית המקרים לנצח אפילו לאחר יד לוהטת בזכות מזל.
נכון, הכוונה שלי היא שאנחנו מהמרים כל הזמן.
כשאתה כותב הודעה בוואטסאפ תוך כדי נהיגה. אתה מהמר, גם שלא יתפוס אותך שוטר וגם שתצליח לשרוד את ההודעה.

אז אין מה להתרגש ממשחק שבו הסיכויים ידועים לפחות

למי שרוצה להסביר לי איך פוקר זה הימורים ולא משחק של יכולת אני חשוף לדיון, גלגל

פשוט מאוד,
ההסתברות להרכיב "יד חזקה" הולכת וקטנה ביחס ישר לחוזק היד.
בדיוק כמו כל משחק מזל אחר.
חבל שהשרשור הקודם ננעל היה קורע 🤣
צחקתי בקול 😆😆😆

נכון, הכוונה שלי היא שאנחנו מהמרים כל הזמן.
כשאתה כותב הודעה בוואטסאפ תוך כדי נהיגה. אתה מהמר, גם שלא יתפוס אותך שוטר וגם שתצליח לשרוד את ההודעה.

אז אין מה להתרגש ממשחק שבו הסיכויים ידועים לפחות

מה אתה משווה הימור של לאבד חיים או נכות,
להימור של לאבד כמה אלפי שקלים .
בכלל לא באותו ה-Level .
פשוט מאוד,
ההסתברות להרכיב "יד חזקה" הולכת וקטנה ביחס ישר לחוזק היד.
בדיוק כמו כל משחק מזל אחר.
חבל שהשרשור הקודם ננעל היה קורע 🤣
צחקתי בקול 😆😆😆

כמובן הודות ל-
@Born slippy
שבלעדיה כל הפוסט הקודם לא היה מתקיים..
אחות אמיתית.. 🙃

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שמשחקים פור ליבינג. שותף שלי לדירה מתפרנס מפוקר ומרוויח שכר מעל הממוצע במשק (נדמה לי שהשכר הממוצע 10 אלף שח)
אני משחק רבע משרה ועומד על 3-5 אלף שח בחודש בממוצע

כמה מושגים אתה זורק לאוויר ואין לך מושג מה הקשר ביניהם.
אתה לא משחק פוקר בשביל לדעת מה הקלף הבא אלא לבחור את המהלך הכי רווחי בתוחלת (תוחלת – ויקיפדיה)

ניהול הון זה חלק בלתי נפרד מלשחק פוקר טוב אבל זה לא קשור לקלפים בכלל.
Poker Bankroll Management | Pokerology.com

זה על רגל אחת

יש אנשים שמשחקים פור ליבינג. שותף שלי לדירה מתפרנס מפוקר ומרוויח שכר מעל הממוצע במשק (נדמה לי שהשכר הממוצע 10 אלף שח)
אני משחק רבע משרה ועומד על 3-5 אלף שח בחודש בממוצע

10 אלף ממוצע ?
מה אנחנו בשוויץ,
יש פה אנשים לא סוגרים ת׳5,500 בני 30+..
אבל שמע אני סומך עלייך,
שיהיה בהצלחה חבר!

• פותח/ת השרשור
10 אלף ממוצע ?
מה אנחנו בשוויץ,
אבל שמע אני סומך עלייך,
שיהיה בהצלחה חבר!
אני לא עושה מזה קריירה זו הכנסה צדדית סבבה. יש לי עבודה מסודרת הכל בסדר:)
אם הוא מתפרנס מפוקר, למה הוא גר עם שותפים?
שיעלה את סכום ההימור ויקנה וילה בוגאס.
קל"ב.
חשבנו על זה, אנחנו בודקים אופציות כבר שנה לאן הכי כיף להגר מבחינת מחייה, קלות הגירה וכו'.
הוא משחק באינטרנט זה לא משנה מאיפה אתה משחק כל כך, אם כבר אז בלונדון שם הכל חוקי. בארה"ב אסרו פוקר באינטרנט מלבד במדינות מסויימות באתרים מסויימים.

הלוואי עליי, אני הייתי מת לעשות את זה כמוך.
אני גם עובד מסודר בהיי-טק והכל ,
אבל הבעיה בפוקר שאני פתאום אחרי 20 דק׳
מקבל קריז על השולחן וסתם מעיף כסף..
חייב סבלנות לזה ואין לי את המושג הזה.

חשבנו על זה, אנחנו בודקים אופציות כבר שנה לאן הכי כיף להגר מבחינת מחייה, קלות הגירה וכו'.
הוא משחק באינטרנט זה לא משנה מאיפה אתה משחק כל כך, אם כבר אז בלונדון שם הכל חוקי. בארה"ב אסרו פוקר באינטרנט מלבד במדינות מסויימות באתרים מסויימים.

בהצלחה 🤩
(ללא ציניות)

• פותח/ת השרשור
הלוואי עליי, אני הייתי מת לעשות את זה כמוך.
אני גם עובד מסודר בהיי-טק והכל ,
אבל הבעיה בפוקר שאני פתאום אחרי 20 דק׳
מקבל קריז על השולחן וסתם מעיף כסף..
חייב סבלנות לזה ואין לי את המושג הזה.
אתמול הפסדתי 1600 שקל במשחק מת יחסית וזה קצת שרף לי ת'מוח אבל מה יש בזה. בגלל זה הבאתי לך מושג שנקרא תוחלת. האינטרנט מלא באינפורמציה למי שרוצה ללמוד, גם על פוקר וגם על סטטיסטיקה בלי קשר לפוקר.

10 אלף ממוצע ?
מה אנחנו בשוויץ,
אבל שמע אני סומך עלייך,
שיהיה בהצלחה חבר!
תבדיל בין ממוצע לחציון. הממוצע לא כ"כ מעניין משום ששכר מופרך לא יאוזן באמצעות שכר שלילי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית