הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מה מתכון שלכם לחזה עוף?

levitate

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
מה המתכון שלכם לחזה עוף?

אחרי הכל זה הבשר שאוכלים הכי נפוץ למי שמפתח גוף אז ככה נוכל לגוון

ובואו נראה למי יש מתכון טוב לחזה עוף טעים אחרי שמחממים אותו במיקרוגל

נערך לאחרונה:
אין לי מתכון מיוחד אבל ממליץ על שיטת הכנה. במקום תנור שימו את החזה עוף בטוסטר לחיצה רגיל למשך חמש דקות. יוצא עסיסי, מוכן היטב וטעים הרבה יותר מתנור. ההכנה מאוד מהירה ויעילה.

תריץ חיפוש בפורום ''ה-גיוון לחזה עוף'', מתכון מעולה של חזה עוף עם חמאת בוטנים.
בגלל שלי כבר אין זמן להכין ולהתפנק אני פשוט מכינה מגש ענק של חזה עוף (עם מים), פפריקה, מלח ופלפל ומקפיאה.. נסבל 😄 בייחוד כשטובלים אותו בברביקיו של וולדן פארמס

תריץ חיפוש בפורום ''ה-גיוון לחזה עוף'', מתכון מעולה של חזה עוף עם חמאת בוטנים.
בגלל שלי כבר אין זמן להכין ולהתפנק אני פשוט מכינה מגש ענק של חזה עוף (עם מים), פפריקה, מלח ופלפל ומקפיאה.. נסבל 😄 בייחוד כשטובלים אותו בברביקיו של וולדן פארמס
ניסיתי את זה ויצא זוועה, ניראלי לא עשיתי טוב 😆
יש איזה סרטון שיעזור להכין את זה כמו שצריך ?🤦‍♂️🏳️🏳️

קערה גדולה בתוכה שמן זית ו"רוטב בסיס"
cookingAids_0040_baseSauce-308x308.png

שם בפנים איזה קילו חזה עוף חתוך מראש לשניצלים מערבב נותן להכל להיספג איזה רבע שעה -> מכניס ל Air Fryer (למי שאין ממליץ - אחד הדברים, חוסך מלא זמן וכלים)
71f9y9FcbvL._SL1488_.jpg

קערה גדולה בתוכה שמן זית ו"רוטב בסיס"
cookingAids_0040_baseSauce-308x308.png

שם בפנים איזה קילו חזה עוף חתוך מראש לשניצלים מערבב נותן להכל להיספג איזה רבע שעה -> מכניס ל Air Fryer (למי שאין ממליץ - אחד הדברים, חוסך מלא זמן וכלים)
71f9y9FcbvL._SL1488_.jpg

כמה עולה התענוג הזה?

עלה לי אז 1,400 אבל בטח יש היום יותר מתקדמים באותו מחיר או אותו דגם כמו שלי (בתמונה) ביותר זול.
רק פיליפס!!! של כל השאר על הפנים. זה ללא שמן בכלל מוציא גם פוטטוס וצי'פס לפנים. תמיד שאני עושה על האש אני מוציא אותו לגינה וזורק בפנים בצלים עגבניות בטטות תפוחי אדמה. באמת הכלי שאני הכי מרוצה ממנו במטבח.

ניסיתי את זה ויצא זוועה, ניראלי לא עשיתי טוב 😆
יש איזה סרטון שיעזור להכין את זה כמו שצריך ?🤦‍♂️🏳️🏳️

האמת שלא חח אבל עשית הכל שלב אחרי שלב בידיוק?
לי יצא מדהים

האמת שלא חח אבל עשית הכל שלב אחרי שלב בידיוק?
לי יצא מדהים
אממממממ עשיתי רק שמתי יותר חמאת בוטנים כי רציתי לעשות ל2.5 קילו חזה עוף... והיה גיהינום, סבלתי.

אממממממ עשיתי רק שמתי יותר חמאת בוטנים כי רציתי לעשות ל2.5 קילו חזה עוף... והיה גיהינום, סבלתי.

קודם כל תלמד שעל כל מתכון חדש - מנסים קצת.
יכול להיות שלא יהיה טעים או לא ייצא טוב וחבל על כל החומרים והכסף 😃
דבר שני תתייעץ עם אמא/חברה אם משהו לא נראה כשורה, הבלילה אמורה לצאת יחסית דלילה.. אני מניחה שלך הייתה סמיכה?

קודם כל תלמד שעל כל מתכון חדש - מנסים קצת.
יכול להיות שלא יהיה טעים או לא ייצא טוב וחבל על כל החומרים והכסף 😃
דבר שני תתייעץ עם אמא/חברה אם משהו לא נראה כשורה, הבלילה אמורה לצאת יחסית דלילה.. אני מניחה שלך הייתה סמיכה?
טיפה.. אנסה שוב בתקווה שלא יהרס

בדרך כלל משרה כמה שעות עם יין אדום, צ'ילי מתוק, שום, דבש, קטשופ

מתכון? יש לי משהו טוב אבל לא דל פחמימה
חזה עוף, לחתוך קטן, לשים בקערה אחת את הכל
לזרוק לקערה ביצים (2 ל-400 גרם בערך) רוטב סויה לפי הטעם, לערבב, ולתת לזה להשתהות שם כמה שתרצו
אחר כך, להשאיר בקערה, לשים כף קמח תופח על כל 100 גרם חזה עוף. ולערבב בפנים עד שזה יצא חזה עוף מצופה במין בצק כזה.
לטגן, ותהנו
לא בדיוק דל פחמימה או משהו בסגנון, אבל בהחלט טעים. מעולה למסה.
גילוי קטן, זה השניצל של סבתא שלי. אתם יודעים שתמיד אין דבר יותר טעים מאוכל של סבתא..אז הלכתי ולמדתי איך להכין 🤩

Back
למעלה תחתית