נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
בגלל שהאחיזה שלו כאילו לוקחת תכף יד אחורה לעומת בנץ' שהמפרק סוג של ישר..וזה אותו עיקרון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחזקה לקויה הוא יהיה מסוכן למפרק, עדיין לא ברמה שבנצ' בהחזקה לקויה יכול להכאיב 😃בגלל שהאחיזה שלו כאילו לוקחת תכף יד אחורה לעומת בנץ' שהמפרק סוג של ישר..וזה אותו עיקרון
אבל ראיתי נגיד את alan thrall עושה את זה והוא מחזיק טוב ועדיין יש קצת כיפוף כזה של הכף ידבהחזקה לקויה הוא יהיה מסוכן למפרק, עדיין לא ברמה שבנצ' בהחזקה לקויה יכול להכאיב 😃
לא ראיתי את הסרטון המדובר אבל בעיקרון לא אמורה להיווצר בעיה גם אם זה לא ישר-פלסאבל ראיתי נגיד את alan thrall עושה את זה והוא מחזיק טוב ועדיין יש קצת כיפוף כזה של הכף יד
זה בדיוק מה שקרה לי בבנץ, ועוד כואב לי במפרק בלי קשר עוד מתקופת הצבא וזה רק החמיר השבוע, יש מה לעשות חוץ ממנוחה לאזור הזה? אני מסתובב עם התחבושת המצחיקה הזו..בהחזקה לקויה הוא יהיה מסוכן למפרק, עדיין לא ברמה שבנצ' בהחזקה לקויה יכול להכאיב 😃
יש תרגילי שיקום וחיזוק, לא משהו שאפשר להסביר פה לצערי. זה יעזור מעצמו בתנאי שלא מציקים לזה יותר מידי.זה בדיוק מה שקרה לי בבנץ, ועוד כואב לי במפרק בלי קשר עוד מתקופת הצבא וזה רק החמיר השבוע, יש מה לעשות חוץ ממנוחה לאזור הזה? אני מסתובב עם התחבושת המצחיקה הזו..
אתה צודק לגמרי שיש בעיתיות מסוימת בזה. פרק כף היד "שבור". לכן צריך להחזיק חזק ואם יש כאבים - להשתדל ליישר את פרק כף היד עם העליה של הידיים, כלומר להתחיל במצב שבור למטה, ולסיים במצב ישר יחסית, כך שהמשקל יישב על עצמות האמה.בגלל שהאחיזה שלו כאילו לוקחת תכף יד אחורה לעומת בנץ' שהמפרק סוג של ישר..וזה אותו עיקרון
just for the recordפרק כף היד "שבור".
אף פעם לא הצלחתי להבין איך לאחוז את זה גם אחרי שראיתי פעמיים תסרטון הזה.just for the record
מאז שאני עובד בשיטה שריפטו הסביר בנוגע לאחיזה, פרק היד לעולם לא שבור אצלי.
הוא לא מתחיל במצב שבור למטה.. אלא נשאר כמו שהוא לאורך כל התנועה.
אם לא הכרת אגב, אני ממליץ בחום להשתמש בשיטה שלו. המשקל יושב על עצמות האמה לאורך כל התנועה מתחילתה ועד סופה.
קיו שעזר לי להבין את האחיזה היה שהמוט לא "יבלע" לתוך האצבעות.אף פעם לא הצלחתי להבין איך לאחוז את זה גם אחרי שראיתי פעמיים תסרטון הזה.
כל פעם יש לי קצת לחץ על פרק כף היד.