הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתגייס למצח + בעיה בטכניקה של הבנץ

עידו לוי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מתגייס בעוד פחות מחודש למצח. ממי שיצא לו לבקר בבסיסים של מצ"ח או בעיר הבהדים, באיזה בסיסים יש חדרי כושר טובים? - לסקוואט, דדליפט ובנץ? ( מוט אולימפי, כלוב/ראק) משקולות של עד 40 קילו?)
בנוסף, איך אפשר להסתדר עם האוכל בזמן הצבא, במיוחד בטירונות ?

שאלה לגבי החדר כושר -
אני מתאמן כבר שנה וחצי בערך, ועכשיו גיליתי שיש לי בעיה בבנץ פרס, הגעתי ל90 קילו ל8 חזרות ופשוט לא הייתי מתקדם. שאלתי מאמן לגבי הטכניקה שלי וזה מה שהוא אמר - אתה לא מקבע טוב עם השכמות, כתף ימין שלך בורחת קצת מהקיבוע ולכן אתה עולה עקום עם המוט.
ורק אז התחלתי להבין שבעצם כל הזמן הייתי עולה עם המוט עקום (צד שמאל עולה לפני צד ימין) , אני ממש מתבאס מפחד להמשיך עם הבנץ מחשש לפציעה ויתרה מכך אני לא מצליח לתקן את זה!! אני באמת מנסה אבל צד ימין תמיד בורח לי, גם כשאני מוריד משקל, גם כשעשיתי 50 קילו ו20 קילו, הוא אמר שיש שיפור אבל עדיין אני עולה עקום.

סליחה על החפירה, אבל יש לך אולי דרך לעזור לי לתקן את זה ?

אם תהיה חוקר יקרו שני דברים:
א' לא יהיה לך שום זמן להתאמן
ב' אתה תסבול מאחד התפקידים הכי קשים ולא מתגמלים בצהל ביחידה מלאה בפיקוד זוועתי. אל תעשה לעצמך את זה.

• פותח/ת השרשור
אם תהיה חוקר יקרו שני דברים:
א' לא יהיה לך שום זמן להתאמן
ב' אתה תסבול מאחד התפקידים הכי קשים ולא מתגמלים בצהל ביחידה מלאה בפיקוד זוועתי. אל תעשה לעצמך את זה.

אתה עדיין משרת שם? ולמה זה כל כך נורא? ואם אתה זה erzelzeach איך הצלחת לשמור על המשקלים שלך שם?
נניח אני מוצא זמן להתאמן, איך החדרי כושר שם?
ואם אני אגיע לימלם, התנאים שם יותר טובים?

יש לך אולי רעיון לעזור לי עם העניין של המוט?

זה לא קשור לפציעות ספורט, תעלה סרטון זה יעזור יותר.
אולי @yanivgoft יעזור בקשר לצבא

זה קשור לפציעות לספורט בגלל שהטכניקה הלקויה יכולה לגרום לי לפציעה, תאמת לא מצאתי שום קטגוריה אחרת שמתאימה.
סרטון יקח לי קצת זמן לעלות כי אני לא אהיה בחדר כושר בסופ"ש. אבל בעיקרון אני עולה מהר יותר עם יד שמאל ככה שהמוט עולה עקום, וצד ימין שלי יוצא מהקיבוע.
יש לך רעיון אולי איך לסדר את זה, וסוף סוף להרים את המוט ישר?

זה קשור לפציעות לספורט בגלל שהטכניקה הלקויה יכולה לגרום לי לפציעה, תאמת לא מצאתי שום קטגוריה אחרת שמתאימה.
סרטון יקח לי קצת זמן לעלות כי אני לא אהיה בחדר כושר בסופ"ש. אבל בעיקרון אני עולה מהר יותר עם יד שמאל ככה שהמוט עולה עקום, וצד ימין שלי יוצא מהקיבוע.
יש לך רעיון אולי איך לסדר את זה, וסוף סוף להרים את המוט ישר?
לא נפצעת ולכן זה לא קשור, אבל לא משנה.
עדיף שתעלה סרטון כדי שנראה את הטכניקה.
אין פה פתרונות קסם, שמור על כיווץ בשכמות ותשתדל לעלות מאוזן, אם צריך תעשה ריסט.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שמצ"ח זה בעיה יותר גדולה מטכני' בבנץ'..

חחחחח אתם אומרים את זה כי הייתם במצ"ח או סתם כי זה חלק ממשטרה צבאית?

לא נפצעת ולכן זה לא קשור, אבל לא משנה.
עדיף שתעלה סרטון כדי שנראה את הטכניקה.
אין פה פתרונות קסם, שמור על כיווץ בשכמות ותשתדל לעלות מאוזן, אם צריך תעשה ריסט.

אני אעלה סרטון, לכמה ריסט אם עד היום הייתי עושה 3x8 90kg, והבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקבע את את כתף ימין.

אני אעלה סרטון, לכמה ריסט אם עד היום הייתי עושה 3x8 90kg, והבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקבע את את כתף ימין.
תתחיל חימום, תראה שהכל טוב ותטפס במשקלים עד משקל שמאתגר אותך מבלי שהטכניקה נשברת

זה החלק היחיד במ.צ שמהווה בעיה LOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית