הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
20151108_011148.jpg
התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני חודשיים ו 3 שבועות כשהמטרה היא חיטוב כי התחלתי על 28 אחוז שומן ואז בסוף החיטוב לעבור למאסה,נראה לי עוד חודש אני מסיים חיטוב ומתחיל מסה ,כמה אחוזי שומן אני?יש לציין שהבטן לא מכווצת כמעט רק הידיים.מתי לדעתכם אני יכול להתחיל תמסה הראשונה שלי גובה 193 משקל 97,98

נערך לאחרונה:
אתה חושב שאפשר לדעת ממה שאתה כותב?
תעלה תמונה ותקבל חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
מחר על הבוקר אני בא לפגישת עם הדיאטן ספורט שלי ואני אעדכן על כמה אחוזים אני
עידכון,17.2 אחוז שומן.

לדעתי זה לא משנה האחוז שומן משנה איך תראה
ועכשיו תרד לסביב 90-92 ומשם כנראה מסה
בסהכ אתה נראה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
היום בפגישת יעוץ נאמר לי שמתחילת החיטוב העליתי 2 קילו שריר,והחודש ירדתי חצי קילו שריר סך הכל צברתי 1.5 קילו שריר,בתחילת החיטוב לפני חודשים וחצי הייתה לי מסה רזה 81 קילו,ועכשיו מסה רזה 82.5 קילו.

היום בפגישת יעוץ נאמר לי שמתחילת החיטוב העליתי 2 קילו שריר,והחודש ירדתי חצי קילו שריר סך הכל צברתי 1.5 קילו שריר,בתחילת החיטוב לפני חודשים וחצי הייתה לי מסה רזה 81 קילו,ועכשיו מסה רזה 82.5 קילו.
מה? 😕

• פותח/ת השרשור
כי אף פעם לא התאמנתי בחדר כושר ואצל מתחילים זה אפשרי,פלוס הדיאטן ספורט שלי כניראה הכין לי אחלה של תוכנית אימונים ותזונה,גם לי זה היה מוזר,הוא חישב לי מסה רזה כל פגישה והיא עלתה ב2 קילו עד כה פלוס ירידה של חצי קילו החודש אז כניראה שהחגיגה נגמרה ועכשיו המטרה לשמר עד סוף החיטוב,ולייתר דיוק העליתי 1.5 קילו מסה רזה בחודשיים ושבועיים.

כי אף פעם לא התאמנתי בחדר כושר ואצל מתחילים זה אפשרי,פלוס הדיאטן ספורט שלי כניראה הכין לי אחלה של תוכנית אימונים ותזונה,גם לי זה היה מוזר,הוא חישב לי מסה רזה כל פגישה והיא עלתה ב2 קילו עד כה פלוס ירידה של חצי קילו החודש אז כניראה שהחגיגה נגמרה ועכשיו המטרה לשמר עד סוף החיטוב,ולייתר דיוק העליתי 1.5 קילו מסה רזה בחודשיים ושבועיים.

מי זה הדיאטן ספורט שלך?
מה התוכנית אימונים ותפריט תזונה שלך ?

• פותח/ת השרשור
הדיאטן ספורט שלי הוא תומ ר פרידמן מצוות היועצים של ישראל בודי ,(חיפה)תוכנית אימונים כבר הוחלפה 3 פעמים abc ,בעיקרון זה וריאציות שונות שלה,דרופ סטים ,סופר סטים,פרמידה,עם כל התרגילים המורכבים והרבה מבודדים,והתפריט תזונה הנוכחי אני אעלה.
דרך אגב טעיתי באחוזי השומן של תחילת החיטוב, טעיתי שרשמתי שהתחלתי 28 אחוז,התחלתי 30 אחוז שומן,עכשיו 17.2 אחוזי שומן אחרי חודשיים שבועיים ויומיים(שעות דקות ושניות לא ספרתי).

קבצים מצורפים

• 20151115_122521~2.jpg
    20151115_122521~2.jpg
    KB 87 · צפיות: 206
נערך לאחרונה:

נוו פיזדץ

ולנושא: מניסיון אישי כן הצלחתי לעלות מסת שריר מסויימת בתחילת הדרך אבל אל תצפה לעלייה משמעותית במסת השריר עם מאזן קלורי שלילי תסיים את החיטוב ותתחיל מסה עכשו זה הזמן והעונה לאכול ולעלות

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
נוו פיזדץ

ולנושא: מניסיון אישי כן הצלחתי לעלות מסת שריר מסויימת בתחילת הדרך אבל אל תצפה לעלייה משמעותית במסת השריר עם מאזן קלורי שלילי תסיים את החיטוב ותתחיל מסה עכשו זה הזמן והעונה לאכול ולעלות

בהצלחה
העלייה במסת שריר נמשכה רק כחודשיים עכשיו המטרה היא לשמור עליו כמה שאפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית