הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל להתאמן בפעם הראשונה

1ntrne

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אז ככה.. אני בן 22, חייל משוחרר, חוץ מאימון שניים בחיי לא התאמנתי בחד"כ.
נרשמתי למכון, יש לי תקופה של 4 חודשים להתאמן ואח"כ אני טס לטיול הגדול.
מבחינת מבנה גוף הגובה שלי הוא 1.75 משקל 69. אני לא שמן, אבל גם לא שחיף.
אני מתכנן לעלות את מסת השריר שלי כמה שאפשר במגבלת הזמן, עם זאת גם להוריד אחוזי שומן בתקופה הזאת.
אני מבקש ייעוץ כי במכון שנרשמתי אליו יביאו לי סתם תכנית ליצנית של מכונות (או דווקא בגלל שאני מתחיל עדיף להתחיל עם מכונות?) ואני לא אקבל באמת תמיכה רצינית.
אשמח לטיפים בנושא תזונה, תכנית אימונים, טכניקות וכו' ..
תודה רבה!!

תקשיב יהיה קשה להגיד כל מה שצריך על תזונה תכנית אימונים וטכניקות בתגובה אחת
זה תורה שלמה, תקרא מאמרים, תחכים, תנפץ את כל המיתוסים שרכשת על חדר כושר
אחת מהן למשל זה שמתחילים צריכים מכונות(ממש לא נכון).

ני מתכנן לעלות את מסת השריר שלי כמה שאפשר במגבלת הזמן, עם זאת גם להוריד אחוזי שומן בתקופה הזאת.
אי אפשר להעלות במסת השריר תוך כדי ירידה באחוז השומן.

תקרא את המאמר הזה:

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ותמשיך לתכניות האימון המוצעות.

כשיהיו לך שאלות מדויקות יותר תשאל 😃

תקרא את שני המאמרים שנתנו לך כאן.
אם יהיו אחר כך עוד שאלות נשמח לעזור.
בכל מקרה אנפץ לך את התקווה, ככל הנראה לא תוכל לעלות גם מסת שריר וגם לרדת באחוז שומן (אולי רק בחודש הראשון וגם זה בקושי).

חוץ מאימון שניים בחיי לא התאמנתי בחד"כ.
אם אתה בכלל לא מכיר את החדר כושר, תתחיל בלהרשם ולהכיר את התרגילים, תגיד למאמן שם שיראה לך מה זה סקוואט, ולחיצת חזה/כתפיים עם משקולות/מוט, קח בחשבון שלא כל המדריכים מבינים הרבה בטכניקה, אבל זה עדיף אם זה ממש חדש לך, לאחר שתלמד קצת את החדר כושר, אתה מוזמן להעלות לפה סרטוני טכניקה כדי שנוכל לעזור לך יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם. האחוז שומן שלי לא גבוה, אז בהתאם לכך אני אתן דגש על מסה ולא על חיטוב.. אני אתחיל מהFBW שיש בקילוגרם ולא מהתכנית הקבועה שנותנים למתאמנים חדשים אצלי במכון שגם ככה ליצנית. אתחיל ברכישת טכניקות כמו למשל בסקוואט - בסמית' עם מוט ריק.. לא ככה?

תכין קססה לכאבים שאחרי הפעם הראשונה
בהצלחה

אי אפשר להעלות במסת השריר תוך כדי ירידה באחוז השומן.

תקרא את המאמר הזה:

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ותמשיך לתכניות האימון המוצעות.

כשיהיו לך שאלות מדויקות יותר תשאל 😃
אפשר. מסת השומן תעלה אבל אפשר להוריד באחוזי השומן בהתמדה קפדנית

אבל אמרת שיש מקרים מאוד נדירים. תחליט.

יש מקרים נדירים, לא צריך לבנות על זה שזה יקרה

תקרא את שני המאמרים שנתנו לך כאן.
אם יהיו אחר כך עוד שאלות נשמח לעזור.
בכל מקרה אנפץ לך את התקווה, ככל הנראה לא תוכל לעלות גם מסת שריר וגם לרדת באחוז שומן (אולי רק בחודש הראשון וגם זה בקושי).
אני בחיטוב חודשיים וחצי מתאמן מתחיל לגמריי,לפי החישוב של הדיאטן ספורט שלי העליתי במסה רזה מתחילת החיטוב ב 1.5 קילו ,יותר נכון 2 קילו אך בחודש האחרון הייתה ירידה של חצי קילו שריר ככה שאצלי העליה במסת שריר החזיקה חודש וחצי בערך.

Back
למעלה תחתית