הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת בנץ' פרס 25/25

מזתומרת? יש בנץ' שעושים במטרה להשתמש בכמה שיותר מסת שריר, ולכן להרים יותר (ליפטרים) ויש בנץ' שעושים במטרה לעבוד דווקא על החזה כמה שאפשר ולא על שרירים אחרים, כי זה "יום חזה" (בילדרים).
יום חזה? חיפשתי בלוח השנה, לא מצאתי כזה.
מצטער, יוג'ין, טנק צודק (אלוהים אדירים, אין יום חזה אבל יש יום-טנק-צודק?!?), יש בנץ' שאפשר לעבוד בו, ויש בנץ' שקורע את הכתפיים.

😳 אתה מרגיש טוב?
לא כל כך... ראיתי עכשיו סרטון של בנץ', אתה מחכה רבע שעה עם מוזיקה אלקטרונית מעצבנת, המוט יוצא בלי כיווץ, נופל על החזה כמו אבן בתוך מי נהר, ואז המצלמה מראה לך זוית יפהפיה של התקרה לעוד כמה שניות. אני עדיין מבולבל קצת, אני חושב שאני אלך לנוח.

לא דיברתי על העניין מה יותר בריא לכתפיים, בזה אני מסכים איתך

יש בנץ' שאפשר לעבוד בו, ויש בנץ' שקורע את הכתפיים.
טוב עכשיו שאני חושב על זה באמת לא הייתי צריך לגיד שזה בנץ' של בילדרים אלא בנץ' לא נכון. טוב, צדקתם
מצטער, יוג'ין
אל תצטער, העברת אליי קצת מהידע שלך והפכת אותי ליותר נבון במקצת, אתה ומקס. היום אני אלך לישון בידיעה שמחר אתעורר משכיל יותר מאשר היום, וזה בזכותכם.

לא כל כך... ראיתי עכשיו סרטון של בנץ', אתה מחכה רבע שעה עם מוזיקה אלקטרונית מעצבנת, המוט יוצא בלי כיווץ, נופל על החזה כמו אבן בתוך מי נהר, ואז המצלמה מראה לך זוית יפהפיה של התקרה לעוד כמה שניות. אני עדיין מבולבל קצת, אני חושב שאני אלך לנוח.
למדתי מהסרטונים שלו ישר להעביר ל1:30. גם הסרטון השני שלו יותר בסדר. אמרתי לו שהטכניקה בסדר כי אני לא יודע איך לתקן אותה בלי לעשות לג דרייב אבל הוא לא רוצה לעשות לג דרייב.

למדתי מהסרטונים שלו ישר להעביר ל1:30. גם הסרטון השני שלו יותר בסדר. אמרתי לו שהטכניקה בסדר כי אני לא יודע איך לתקן אותה בלי לעשות לג דרייב אבל הוא לא רוצה לעשות לג דרייב.
אה, אוקיי. ראיתי עכשיו את השני.
מר בחור, החזה שלך זה לא טרמפולינה, תפסיק לבדוק עד כמה הוא גמיש.

• פותח/ת השרשור
אה, אוקיי. ראיתי עכשיו את השני.
מר בחור, החזה שלך זה לא טרמפולינה, תפסיק לבדוק עד כמה הוא גמיש.
אז מה אני צריך לעצור את המוט שהוא חותך תחזה זה יוריד לי מלא עוצמה נראה לי : P ?
טוב אני החלטתי שאני רוצה לעשות לג דרייב, יש סרטון שאתה ממליץ שמתרכז איך לעשות לג דרייג ?

אז מה אני צריך לעצור את המוט שהוא חותך תחזה זה יוריד לי מלא עוצמה נראה לי : P ?

טוב אני החלטתי שאני רוצה לעשות לג דרייב, יש סרטון שאתה ממליץ שמתרכז איך לעשות לג דרייג ?
הסרטונים שכבר הבאתי לך מסבירים את זה כמו שצריך

ראיתי אותם אני הבנתי איפה להשים את הרגליים אבל תכלס מה הפעולה שאתה עושה איתם לא הבנתי אתה כאילו צריך לדחוף אותם ?
אתה צריך שהגוף יהיה מקשה אחת ושלא תתנדנד בזמן הלחיצה. רגליים שנעוצות ברצפה כמו שצריך עושות את העבודה הזאת. בנוסף לכך ניתן במצב הלחיצה המתואר בסרטונים לגרום לדחיפה יעילה. הכוונה בדחיפה יעילה היא שיש אנשים שכדי שהמשקל יעלה מתחילים להרים את התחת מהספסל בזמן הלחיצה. זה אינסטינקט של הגוף לביצוע לג דרייב לא נכון, וכאשר נמקם את הרגליים כמו שצריך ונצמיד אותם באדמה נוכל לגרום לדחיפה הזאת אשכרה לעזור לנו ובלי לגרום לתחת לעלות מהספסל.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך שהגוף יהיה מקשה אחת ושלא תתנדנד בזמן הלחיצה. רגליים שנעוצות ברצפה כמו שצריך עושות את העבודה הזאת. בנוסף לכך ניתן במצב הלחיצה המתואר בסרטונים לגרום לדחיפה יעילה. הכוונה בדחיפה יעילה היא שיש אנשים שכדי שהמשקל יעלה מתחילים להרים את התחת מהספסל בזמן הלחיצה. זה אינסטינקט של הגוף לביצוע לג דרייב לא נכון, וכאשר נמקם את הרגליים כמו שצריך ונצמיד אותם באדמה נוכל לגרום לדחיפה הזאת אשכרה לעזור לנו ובלי לגרום לתחת לעלות מהספסל.
רגע שאתה אומר להצמיד אותם לאדמה אתה מתכוון רק את הקדימה של הרגל על העקב בעצם מורמת למעלה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית