הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עם איזה משקלים להתחיל SS?

arikarik

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
היי,
אני מתכנן להתחיל SS. עם איזה משקלים כדאי להתחיל כל אחד מהתרגילים? לא התאמנתי בעבר.
אני 1.84 גובה, 90 קילו משקל, בן 22.

תוגה לעוזרים.

עריכה: יש לציין שקראתי את המאמר בפורטל במלואו. כתוב שם להתחיל ממוט ריק ולאט לאט להוסיף משקל עד כשל.
אני שואל אם בכל זאת יש איזשהם משקלים מומלצים למתחילים, כי להמשיך להוסיף ולהוסיף נראה לי פשוט יגרום לי להתעייף מכל החזרות בלי שאני אגיע למיצוי האמיתי של המשקל.

נערך לאחרונה:
אתה יודע לבצע כל אחד מהתרגילים בתכנית עם טכניקה טובה? אם כן אז אני ממליץ לבדוק כמה מקסימום אתה יכול להרים ל 5 חזרות ולהתחיל מחצי מזה.
אם לא אז תתחיל ממוט ריק, תלמד את הטכניקה ותוך כדי תעלה במשקלים כל אימון.

• פותח/ת השרשור
תרגלתי את הטכניקה קצת בבית אבל אין לי שום ניסיון קודם באימון אז אני מניח שהטכניקה שלי לא טובה.

אז בעצם אימון ראשון להתחיל כל אחד מהתרגילים עם מוט ריק? ואז כל אימון פשוט להמשיך ולעלות?
זה טיפה "חיסרון" כי אני בעצם "מפסיד" כמה אימונים שבהם אני מתאמן עם משקל קל, כשיכולתי להרים יותר.
עכשיו שאני חושב על זה זה גם נראה לי טיפה פדיחה לעשות אימון בחדר כושר עם מוט ריק.. לא?

אז בעצם אימון ראשון להתחיל כל אחד מהתרגילים עם מוט ריק? ואז כל אימון פשוט להמשיך ולעלות?
כן, ועדיף שתצלם את עצמך ותעלה לפורום לביקורת.
זה טיפה "חיסרון" כי אני בעצם "מפסיד" כמה אימונים שבהם אני מתאמן עם משקל קל, כשיכולתי להרים יותר.
אתה יכול לראות את זה ככה, ואתה יכול לראות את זה כ"השקעה" לעתיד, כי אם תלמד טוב את הטכניקה מהתחלה תוכל בהמשך להתקדם בבטחון מאשר אם תתקדם עכשיו עם טכניקה גרועה, כי בהמשך כשתיפצע עם משקל גבוה בגלל טכניקה לא טובה תפסיד יותר מכמה אימונים.
עכשיו שאני חושב על זה זה גם נראה לי טיפה פדיחה לעשות אימון בחדר כושר עם מוט ריק.. לא?
מה זה משנה? שים ז וזהו. כשבסוף SS יהיה לך סקוואט יותר כבד מרוב המתאמנים במכון (בהנחה שתעשה הכול כמו שצריך זה עניין של כמה חודשים) כבר לא תתפדח

• פותח/ת השרשור
אוקיי. אתה צודק, זה מה שאעשה. תודה 😃

המלצה שלי למתח היא לעשות כמה שאתה יכול רגיל ואז להשלים את החזרות שנשארו לך בצורה שאתה קופץ ויורד לאט (לי אישית זה עבד)

Back
למעלה תחתית