עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להתחיל ב abc זאת כבר טעות.וברגע שאני אתקע במשקלים בתוכנית abc לדוגמה לעבור לכח?כמה זמן יקח למתאמן מתחיל להיתקע בתוכנית נפח כמו שלי במידה והוא בפלוס קלורי התאוששות טובה וכו?
אי אפשר לדעת, זה תלוי בנקודת ההתחלה שלך, יכולות פיזיות, מוכנות לעבוד קשהתוך כמה זמן בתוכנית כוח אוכל להגיע למשקלים שציינת?
אין שום סיבה שלא ניקח ממנו עצות,הבן אדם מבין מה הוא מדבר בסירטון,וגופו יעיד עליו
מה דעתכם על מה שהוא אמר פה?אני מניח שרוב הפורום פה היה עושה לו 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה על מה שהוא אמר,מה דעתכם הסובייקטיבית?
איזה מוזרק ואיזה נעליים..קודם כל אל תיקח עצות ממישהו במשקל 150 קילו ודי בטוח מוזרק
1,גם כשהייתי מתאגרף קלאסי אז אחד המאמנים שלנו תמיד היה מנבל את הפה ומקלל הרבה ברוסית,מצד שני הוא הביא מתאגרפים לרמות בין לאומיות,
2,אני הבנתי את ההגיון מאחורי דבריו,הוא מובן מאוד לדעתי.
3,הוא דיבר על זה שזה לא קשור לסטרואידים,ושבכלא בלי שום סטרואידים הוא פיתח גוף מרשים עם חזרות גבוהות.
בחייך. כשהוא יצא מהקריז הוא הסתכל בסרטון, גירד בראש ואמר "What the fuck happened here last night?".3,הוא דיבר על זה שזה לא קשור לסטרואידים,ושבכלא בלי שום סטרואידים הוא פיתח גוף מרשים עם חזרות גבוהות.
אבל מעיד עדות שקר...אין שום סיבה שלא ניקח ממנו עצות,הבן אדם מבין מה הוא מדבר בסירטון,וגופו יעיד עליו
אבל עדות שקר מרשימה ביותר לא?אבל מעיד עדות שקר...
ממליץ על 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה.
עדות שקר היא עדות שקר...אבל עדות שקר מרשימה ביותר לא?
עד כדי כך?עדות שקר היא עדות שקר...
הסירטונים האלה הם הבדיחה הכי עלובה בתחום.
אלא אם ה-ABC שלך הוא A גב-יד קדמית-4g אנבוליים, B כתפיים-רגליים-אינס-פפטידים ו-C חזה-יד אחורית-4g אנבוליים-אינס-פפטידים...