הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סירטון על חזרות גבוהות מול מעט חזרות

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
מה דעתכם על מה שהוא אמר פה?אני מניח שרוב הפורום פה היה עושה לו 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה על מה שהוא אמר,מה דעתכם הסובייקטיבית?

• פותח/ת השרשור
מה לא יעבוד לי ?אתה נשמע כאילו אני זומם איזו מזימה חח...מה דעתך האישית על מה שהוא אמר?מפני שאי אפשר להעביר אמוציות ורגשות בצורה וירטואלית,אז אומר לך שהכל נשאל מתוך רצון להחכים,ולא חס ושלום לפגוע או להעליב וכדומה.

נערך לאחרונה:
קודם כל אל תיקח עצות ממישהו במשקל 150 קילו ודי בטוח מוזרק

חזרות גבוהות מגבילות אותך מלהתקדם במשקלים. מכיוון שככל שהמשקל נמוך יותר הקפיצה למשקל הבא קטנה יותר.
בנוסף גורמים כמו סבולת, אחיזה, ריכוז הרבה יותר משמעותיים בחזרות גבוהות בהשוואה לחזרות נמוכות יותר.

אני האחרון שיגיד 'לא לחפור' אבל ת'כלס אין מה לחפש שיטות אימון 'מעניינות' תתחיל מתוכנית בסיסית ותרוץ איתה עד שתתקע

• פותח/ת השרשור
וברגע שאני אתקע במשקלים בתוכנית abc לדוגמה לעבור לכח?כמה זמן יקח למתאמן מתחיל להיתקע בתוכנית נפח כמו שלי במידה והוא בפלוס קלורי התאוששות טובה וכו?ברור שיש הרבה משתנים אבל בקירוב??אם יש דבר כזה

וברגע שאני אתקע במשקלים בתוכנית abc לדוגמה לעבור לכח?כמה זמן יקח למתאמן מתחיל להיתקע בתוכנית נפח כמו שלי במידה והוא בפלוס קלורי התאוששות טובה וכו?
להתחיל ב abc זאת כבר טעות.
מתאמן בגודל שלך יכול למשוך תוכניות כוח לפחות שנה. מישהו במשקל שלך יכול להגיע ל 200 דדליפט ו 160 סקווט בלי הרבה בעיה.
תאמין לי שאתה תראה הרבה יותר 'סוס' מאשר תוכנית פיצולים

תוך כמה זמן בתוכנית כוח אוכל להגיע למשקלים שציינת?
אי אפשר לדעת, זה תלוי בנקודת ההתחלה שלך, יכולות פיזיות, מוכנות לעבוד קשה

לדוגמא תוכנית ss צפויה להעלות לך את בסקווט בכ 50 במשך חודשיים.

אבל כל הקטע זה ההתקדמות . התקדמות יכולה להיות גם מבלי לעלות את המשקל על המוט .
אם עשיתי בנץ 80 קילו 8 8 8 . ואחרי כמה שבועות עשיתי 9 9 9 אז עדין התקדמתי ...
אתה יכול להרים משקל כבד ל5 חזרות אפ טכניקה גרוע שאתה מרים אותו אם הרגליים והכתפיים והטרייספס עובד זה לא חוכמה .
ולמה שאני לא יקח עצות מי בן אדם שנראה כיאילו הוא מבין בתחום ו20 שנה מתאמן ויש תוצאות .

אין שום סיבה שלא ניקח ממנו עצות,הבן אדם מבין מה הוא מדבר בסירטון,וגופו יעיד עליו

סיבות:
1. הוא מדבר כמו אידיוט ומנבל את הפה
2. הוא לא מסוגל להסביר את עצמו בצורה הגיונית
2. מה שמתאים לך לא מתאים לו. אתה ככל הנראה, מתאמן מתחיל, הוא לא. אתה טבעי, הוא לא.

• פותח/ת השרשור
1,גם כשהייתי מתאגרף קלאסי אז אחד המאמנים שלנו תמיד היה מנבל את הפה ומקלל הרבה ברוסית,מצד שני הוא הביא מתאגרפים לרמות בין לאומיות,
2,אני הבנתי את ההגיון מאחורי דבריו,הוא מובן מאוד לדעתי.
3,הוא דיבר על זה שזה לא קשור לסטרואידים,ושבכלא בלי שום סטרואידים הוא פיתח גוף מרשים עם חזרות גבוהות.

מה דעתכם על מה שהוא אמר פה?אני מניח שרוב הפורום פה היה עושה לו 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה על מה שהוא אמר,מה דעתכם הסובייקטיבית?

הוא מוזרק, וכל מי שהוא מדבר עליו מוזרק. כל מה שהוא אומר לא רלוונטי לך

1,גם כשהייתי מתאגרף קלאסי אז אחד המאמנים שלנו תמיד היה מנבל את הפה ומקלל הרבה ברוסית,מצד שני הוא הביא מתאגרפים לרמות בין לאומיות,
2,אני הבנתי את ההגיון מאחורי דבריו,הוא מובן מאוד לדעתי.
3,הוא דיבר על זה שזה לא קשור לסטרואידים,ושבכלא בלי שום סטרואידים הוא פיתח גוף מרשים עם חזרות גבוהות.

בהצלחה. כולנו מחכים ללוג שלך.

בחייך. כשהוא יצא מהקריז הוא הסתכל בסרטון, גירד בראש ואמר "What the fuck happened here last night?".

אין שום סיבה שלא ניקח ממנו עצות,הבן אדם מבין מה הוא מדבר בסירטון,וגופו יעיד עליו
אבל מעיד עדות שקר...
ממליץ על 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה.

אבל עדות שקר מרשימה ביותר לא?
עדות שקר היא עדות שקר...
הסירטונים האלה הם הבדיחה הכי עלובה בתחום.
אלא אם ה-ABC שלך הוא A גב-יד קדמית-4g אנבוליים, B כתפיים-רגליים-אינס-פפטידים ו-C חזה-יד אחורית-4g אנבוליים-אינס-פפטידים. חייב חמישה אימונים בשבוע בכדי להשלים את השפיצים הנותרים...

• פותח/ת השרשור
עדות שקר היא עדות שקר...
הסירטונים האלה הם הבדיחה הכי עלובה בתחום.
אלא אם ה-ABC שלך הוא A גב-יד קדמית-4g אנבוליים, B כתפיים-רגליים-אינס-פפטידים ו-C חזה-יד אחורית-4g אנבוליים-אינס-פפטידים...
עד כדי כך?
אז איך זה שאנשים שמתחילים עם ab ועוברים לabcצוברים כמויות של מסת שריר בלי חומרים?אני אישית מכיר 2 כאלו,חותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית