הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון סירטון על חזרות גבוהות מול מעט חזרות

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
מה דעתכם על מה שהוא אמר פה?אני מניח שרוב הפורום פה היה עושה לו 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה על מה שהוא אמר,מה דעתכם הסובייקטיבית?

עד כדי כך?
אז איך זה שאנשים שמתחילים עם ab ועוברים לabcצוברים כמויות של מסת שריר בלי חומרים?אני אישית מכיר 2 כאלו,חותם.
אני לא הייתי חותם על אף אחד שיש לו מסת שריר מרשימה גם אם אחרי כל אימון הוא יוצא מהמכון להעביר זקנות את הכביש.

• פותח/ת השרשור
לחברים שלי אין סיבה להסתיר ממני ולספר לי שהם צברו מסה ענקית רק בזכות תזונה ו abc
ובפועל הם עשו ss בשושו חחחח.

להתחיל עם ab ולעבור לabc לאחר מיצוי התכנית הראשונה זה עוד איכשהו סבבה.
לעשות בתור מתחיל abcdefg עם 15 חזרות בסטים ולצפות שזה יעבוד לך זה מטומטם. אתה מוזמן לנסות.

• פותח/ת השרשור
בקיצור אני החלטתי שאני יעשה כל מה שהדיאטן ספורט יגיד לי גם אם מה שהוא יגיד לי יהיה ששמאל זה ימין וימין זה שמאל ,וזה בטוח לא הולך להיות כוח,ואני פשוט אעלה תמונות ועידכוני מעקב של מסה רזה ואחוזי שומן,וככה אני שאני לא מתכוון להעיד עדות שקר,אראה על עצמי כמה מסה רזה תתווסף לי כל חודש עם abc של טווחי חזרות 6 עד 12.נחיה ונראה

גבר, דיאטן ספורט לא בונה תכניות אימונים (מארק ריפטו בונה אותן, וכדאי שתקשיב לו), הוא בונה תפריטים. אתה צריך לשלב עם ההמלצות שלו תכנית מתאימה למתאמן מתחיל.
אין סיבה שתעשה abc כי זה פשוט בזבוז זמן, השרירים שלך עדיין מסוגלים להתאושש בקלות, כי אתה מתחיל. אין סיבה שתעבוד על שריר מסוים פעמיים בשבוע כשאתה יכול לעבוד עליו ארבע פעמים בשבוע ולגדול מזה יותר. אתה עובר לabc רק אחרי מיצוי של full body ו-ab, כלומר אחרי שהתקדמת מספיק במשקלי העבודה והשריר כבר לא מסוגל להתאושש בקלות.

• פותח/ת השרשור
במקרה שלי הוא גם דיאטן ספורט וגם מדריך חדר כושר ומאמן אישי מוסמך.
גבר, דיאטן ספורט לא בונה תכניות אימונים (מארק ריפטו בונה אותן, וכדאי שתקשיב לו), הוא בונה תפריטים. אתה צריך לשלב עם ההמלצות שלו תכנית מתאימה למתאמן מתחיל.
אין סיבה שתעשה abc כי זה פשוט בזבוז זמן, השרירים שלך עדיין מסוגלים להתאושש בקלות, כי אתה מתחיל. אין סיבה שתעבוד על שריר מסוים פעמיים בשבוע כשאתה יכול לעבוד עליו ארבע פעמים בשבוע ולגדול מזה יותר. אתה עובר לabc רק אחרי מיצוי של full body ו-ab, כלומר אחרי שהתקדמת מספיק במשקלי העבודה והשריר כבר לא מסוגל להתאושש בקלות.

בקיצור אני החלטתי שאני יעשה כל מה שהדיאטן ספורט יגיד לי גם אם מה שהוא יגיד לי יהיה ששמאל זה ימין וימין זה שמאל ,וזה בטוח לא הולך להיות כוח,ואני פשוט אעלה תמונות ועידכוני מעקב של מסה רזה ואחוזי שומן,וככה אני שאני לא מתכוון להעיד עדות שקר,אראה על עצמי כמה מסה רזה תתווסף לי כל חודש עם abc של טווחי חזרות 6 עד 12.נחיה ונראה
ולמה בדיוק תשווה את זה?

• פותח/ת השרשור
גם במחקרים האלה הביאו אנשים עם גנטיקה מכל הסוגים ובסוף התקבל מספר מסויים נגיד 800 גרם עד 1.5 קילו שריר בחודש בשנה הראישונה ,אז אני לא רואה בעיה לשכלל את זה ולמצוא את עצמי שם .אם העליה שאני אשיג תנוע בטווח הנקוב למעלה אני אהיה מסופק.
נתעלם לרגע מהבעייתיות ב"ממוצע בקרב מתחילים.."
ואם הגנטיקה שלך שמה אותך מעל או מתחת לממוצע?

• פותח/ת השרשור
אחי תעשה מה שאתה בוחר וכמו שאמרתי מהתחלה זה לא ילך לך כאן .
Gym Bitch - Incredible strength | Facebook

יש לי שאלה לכל הפורום הבחורה הזאת מרביצה פה סקוואט של 200 קילו משהו כזה ?
למה אין לה רגליים של רוני קולמן ?
התשובה שתקבל כניראה תיהיה שבגלל שהיא בחורה ומבחינה הורמונאלית היא לא מסודרת כמו גבר,היא לא יכולה להעלות מסת שריר כמו גבר.

זה כולה 115 קילו והיא בעצמה בטח בקטגוריה של 52 או 47 אם היא מתחרה... (לא יודע בדיוק את הקטגוריות של הנשים...)
CHLEO VAN WYK on Instagram: “232.5kg second attempt, easy pull! #powerlifting #internationalProtein #bodybuilding #deadlift #proraw7”

ככה נראית מישהי בקטגוריות הגבוהות עם ״200 קילו ומעלה״ כשמשלבים אנאבולים ומשפרי ביצועים....

1.אין כאן 200 סקוואט, ואפילו לא 140.
2. הסקוואט של רוני קולמן הוא בסביבות 350.

עוד שאלות מפגרות?

תשווה את הרגליים שלה לרגליים של בחורות אחרות במשקל 50 קילו ותבין שיש לה רגליים ענקיות.

גם במחקרים האלה הביאו אנשים עם גנטיקה מכל הסוגים ובסוף התקבל מספר מסויים נגיד 800 גרם עד 1.5 קילו שריר בחודש בשנה הראישונה ,אז אני לא רואה בעיה לשכלל את זה ולמצוא את עצמי שם .אם העליה שאני אשיג תנוע בטווח הנקוב למעלה אני אהיה מסופק.
איך מודדים בצורה מדויקת כמה קילו שריר עלית?

מה דעתכם על מה שהוא אמר פה?אני מניח שרוב הפורום פה היה עושה לו 4 מיתות בית דין הרג חנק סקילה ושריפה על מה שהוא אמר,מה דעתכם הסובייקטיבית?

לא חסרים ליצנים כאלה ביו טיוב.

אז איך זה שאנשים שמתחילים עם ab ועוברים לabcצוברים כמויות של מסת שריר בלי חומרים?
א. גנטיקה אולי
ב. גם ב AB אפשר לשלב עבודה עצימה על תרגילי הבסיס בתוספת נפח בתרגילי העזר והמבודדים למיניהם. פשוט ההתקדמות תיהיה איטית יותר והפוטנציאל כמתאמן מתחיל, לא ימומש וחבל.

המאמר הזה כבר הוזכר כאן פעם או פעמיים, אבל לטובת מי שפיספס: גם בראד שיינפלד הגיע למסקנות דומות.
בקיצור אני החלטתי שאני יעשה כל מה שהדיאטן ספורט יגיד לי
אם היה לך תאום זהה שהיה מחליט על תוכנית אחרת יכולנו ללמוד משהו מכל העניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית