הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר הביתה (תוכנית אימונים)

Sefi Erlich

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, אשמח ליעוץ בבניית תוכנית כושר מתאימה.

הסיפור:
מגיל 16 עד גיל 21 הייתי מתאמן קבוע AB והגעתי לתוצאות.
עברו 4 שנים מאז שהלכתי באופן סדיר לחדר כושר והעלתי שומן. (השריר הפך לשומן המשקל שלי די אותו הדבר)
ולפני 3 שבועות חזרתי לחדר כושר, התחלתי מתוכנית מאוד בסיסית. ריצה של 25 דק, חזה,בטן ורגליים.
לפני שהתחלתי את התוכנית הייתי 86 והיום אני בסביבות 88 (אומרים שהשריר זוכר). ( הגובה שלי הוא 176 )

מרגיש לי קצת טיפשי להתחיל מאפס.
הצעות?

נ.ב
דפקתי את הברך שלי בסקווטים, ככה שאני לא יכול להעמיס עליה.
כלומר במקום ריצה אני עושה "סקי" וכולי..

שלום, אשמח ליעוץ בבניית תוכנית כושר מתאימה.
תגדיר מטרות, חיטוב\מסה....

עברו 4 שנים מאז שהלכתי באופן סדיר לחדר כושר והעלתי שומן. (השריר הפך לשומן המשקל שלי די אותו הדבר)
שריר לא הופך לשומן! כלומר, איבדת שריר וצברת שומן

ולפני 3 שבועות חזרתי לחדר כושר, התחלתי מתוכנית מאוד בסיסית. ריצה של 25 דק, חזה,בטן ורגליים.
אתה מדבר מאוד כללי... תגיד שמות של תרגילים, חזרות, משקל...

מרגיש לי קצת טיפשי להתחיל מאפס.
הצעות?
לא התאמנת כמה שנים, אתה לא יכול להעמיס יותר מדי בהתחלה, אתה תפצע. העומס של האימונים צריך לעלות בהדרגה.

• פותח/ת השרשור
מטרה: חיטוב.
(אני יודע ששריר לא הופך לשומן,זה ביטוי)

האימון שהעשיתי:
25 דק סקי
לחיצת חזה 4X12
לחיצת בטן(מכשיר שפעם ראשונה אני רואה) 4X12
פשיטת רגלים 4X10
ועוד תרגילים משתנים בכל אימון( נסיון להבין מה מתאים)

בקשר לעומס אני מסכים,אבל מנסיון תוכניות של מתחילים לא משפיעות בצורה מיטבית

יופי, תקרא:

תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בקשר לסקוואט, אתה תאלץ להתייעץ עם מישהו מנוסה יותר ממני (מאמן ותיק, פיזיותרפיסט, רופא ספורט וכד'...) על מנת למצוא תחליפים שלא יחמירו את הפציעה שלך, או, לבדוק אם אתה יכול להחלים, ואיך.
בקשר לתכניות של מתחילים, זה מה שאתה צריך, כי אתה מתחיל. לא התאמנת שנים. אם תכנית לא עבדה לך טוב זה רק בגלל שהיא נבנתה ע"י אידיוט. ss היא תכנית למתחילים ועובדת אחלה.

Back
למעלה תחתית