הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית שלי?

Modiano

משתמש פעיל
807
43
נק' מוניטין:
250
807
43
מתאמן חודשיים . עברתי לפני שבועיים בערך לAB, לפני זה עשיתי FBW.

.A
רגליים
1.סקוואט 5*5
2.פשיטת רגליים 3*10
3.כפיפת רגליים3*10

חזה
1.מקבילים 2*12 (זה בערך המקסימום שלי)
2.בנץ פרס דמבלים 2*8
3.דמבלים בשיפוע 3*8
4.פרפר 12*3

יד אחורית
1.פשיטת מרפקים בעמידה 3*12
2.פשיטת מרפקים בשכיבה 3*12

B
גב
1.מתח 3*מקס (עושה בערך 5-6 לשלוש סטים)
2.מכשיר חתירה 3*8
3.פולי עליון 3*10

כתפיים
1.הנפת ידיים לצדדים 3*12
2.לחיצת כתפיים 3*8
3.הפוך מפרפר 3*10

יד קדמית
כפיפת מרפקים 3*12
פולי תחתון 3*12

איך התוכנית?

הרבה מדי תרגילים לחזה...

לרגליים מיותר הפשיטת ברכיים הייתי משאיר רק את כפיפה או יותר טוב מחליף אותה לדדליפט רומני, ומנסה לשלב דדליפט קלאסי גם (לא מאמין שתחזיק הרבה זמן עם 5X5 סקוואט פעמיים בשבוע) לדעתי גם יותר מדי סטים לידיים כתפיים וגב.

עניתי בכללי אבל יעזור אם תפרסם מטרות נתונים משקלי עבודה וכו'

• פותח/ת השרשור
הרבה מדי תרגילים לחזה...

לרגליים מיותר הפשיטת ברכיים הייתי משאיר רק את כפיפה או יותר טוב מחליף אותה לדדליפט רומני, ומנסה לשלב דדליפט קלאסי גם (לא מאמין שתחזיק הרבה זמן עם 5X5 סקוואט פעמיים בשבוע) לדעתי גם יותר מדי סטים לידיים כתפיים וגב.

עניתי בכללי אבל יעזור אם תפרסם מטרות נתונים משקלי עבודה וכו'
בן 21
גובה 1.72
משקל 77

משקלי עבודה של מה?
המטרה כרגע זה מסה,אני בימים הקרובים יכין תפריט נורמלי.

בן 21
גובה 1.72
משקל 77

משקלי עבודה של מה?
המטרה כרגע זה מסה,אני בימים הקרובים יכין תפריט נורמלי.

של תרגילי בסיס. (סקוואט דדליפט בנצ ופרס) אבל בכל מקרה אני עדיין חושב שיש יותר מדי סטים ואין צורך בכל כך הרבה

• פותח/ת השרשור
של תרגילי בסיס. (סקוואט דדליפט בנצ ופרס) אבל בכל מקרה אני עדיין חושב שיש יותר מדי סטים ואין צורך בכל כך הרבה
סקוואט למדתי את הטכניקה שבוע שעבר אז אני עולה לאט לאט. (כל אימון מעלה 5 קילו, 2.5 כל צד) בנתיים רק 50 קילו
דדליפט , אין לי מי שילמד אותי את הטכניקה בחדר כושר.
אני עושה בנץ פרס עם דאמבלים, כל דאמבל 22.5 קילו.
אני מקפיץ כי לא קיבלתי תשובה.
עכשיו השאלה מה דעתכם? בעקבות הנתונים שלי כדי לי אולי להתחיל חיטוב לרדת לאזור ה70 ואז שוב לעשות מסה? יש לי שכבת שומן שמסתירה את השרירים.

סקוואט למדתי את הטכניקה שבוע שעבר אז אני עולה לאט לאט. (כל אימון מעלה 5 קילו, 2.5 כל צד) בנתיים רק 50 קילו
דדליפט , אין לי מי שילמד אותי את הטכניקה בחדר כושר.
אני עושה בנץ פרס עם דאמבלים, כל דאמבל 22.5 קילו.
אני מקפיץ כי לא קיבלתי תשובה.
עכשיו השאלה מה דעתכם? בעקבות הנתונים שלי כדי לי אולי להתחיל חיטוב לרדת לאזור ה70 ואז שוב לעשות מסה? יש לי שכבת שומן שמסתירה את השרירים.

אם להתחיל חיטוב או לא זאת החלטה שלך אבל נראה לי מיותר כרגע תנסה בחודשים הקרובים לצבור עוד מסת שריר/כוח ולקראת הקיץ תתחיל חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם להתחיל חיטוב או לא זאת החלטה שלך אבל נראה לי מיותר כרגע תנסה בחודשים הקרובים לצבור עוד מסת שריר/כוח ולקראת הקיץ תתחיל חיטוב.
אחלה, אז אני יעשה עוד מסה, עכשיו השאלה אם התוכנית שלי טובה בשביל המשקלים שאני מרים? איפה אפשר לשפר אותה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית