הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התקדמות מתחילת החיטוב

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
בפוסט הקודם העליתי רק תמונה של אחרי חודשיים וחצי חיטוב ועכשיו אני מעלה 3 תמונות כל אחת בהפרש של כחודש מהקודמת תמונות האחת בתחילת התהליך על סביבות 30 אחוזי שומן והשניה על איזור 23 אחוז והשלישית 17.2 אחרי חודשיים וחצי של חיטוב .מטרה להגיע ל 10 ולהתחיל מסה עם fbw ואז לעבור לכוח של 4 עד 8 חזרות. ובהמשך פיצולים,מה דעתכם על ההתקדמות חיטוב עד כה?
20150813_211527.jpg

20151009_121348.jpg
20151108_011148.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מהבדיקה בפגישה הראישונה עם הדיאטן ספורט,מה דעתך על התהליך עצמו עד כה?

סה"כ יפה מאוד, לא היית שמן לפני זה בטוח..
ראיתי את התפריט שקיבלת מהדיאטן.
מה הערכים הסופיים שאתה נמצא עליהם בסוף כל יום?
התפריט נראה תפריט לא כיפי "בעליל"... ואיפה ההעמסות?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה הערכים הסופיים,אני פשוט מקפיד על כל מה שהוא נתן לי בתכניות.ושוקל הכל עם משקל מטבח ,בערך הפחמימה היא על פחות מ 50 כרגע,החלבון בערך פי 2.5 ,הוסיף לי עוד 100 גרם חזה עוף ועוד 5 חלבוני ביצה בשבוע האחרון,שומן לא יודע וקלוריות לא יודע,התפריט באמת לא משהו מבחינת ה"תענוג שבאכילה",אבל זה לא מעניין אותי,העיקר להגיע למטרה,מצידי לאכול ככה גם כמה שנים,והעמסות הוא עדיין לא רוצה לעשות לי,אמר לי שבקרוב תיהיה העמסה ראישונה.

אין לי מושג מה הערכים הסופיים,אני פשוט מקפיד על כל מה שהוא נתן לי בתכניות.ושוקל הכל עם משקל מטבח ,בערך הפחמימה היא על פחות מ 50 כרגע,החלבון בערך פי 2.5 ,הוסיף לי עוד 100 גרם חזה עוף ועוד 5 חלבוני ביצה בשבוע האחרון,שומן לא יודע וקלוריות לא יודע
חבל.

ההתקדמות הכי טובה היא כזאת שאתה מודע לכמה אתה אוכל ולערכים.
ככל שהמשקל שלך יורד, כך הערכים משתנים.

אני אישית לא הייתי משלם כסף רק בשביל "מדידות שומן" (שבמילא הן לא מדוייקות ויש ברוב המקרים סטייה לא קטנה) ועבור תפריט סטנדרטי שאפשר למצוא גם בפורטל שלנו.

תעיף מבט בהזדמנות על המאמר הבא, אולי תחליט להמשיך לבד ולהפסיק לבזבז כסף.

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
כבר שילמתי על 14 פגישות ועשיתי מתוכם רק 3,מצד שני זה ממש לא יקר ואני לא מצטער טיפה,הוא עונה לי כל רגע על כל שאלה אידיוטית שאני שואל שחשובה עבורי,ומהרגע של השאלה הוא חוזר אליי גג עד שעתיים עם תשובות מדוייקות,בחודש הראישון ירדתי יותר מקילו בשבוע,ולאחר מכן מגמת ירידה של קילו בשבוע עד עכשיו וממשיך ככה.הוא אמר לי שמבחינת התפריט אני בגירעון קלורי של 300 והאירובי והכח משלימים את זה לגרעון של 1000,וגם כל פגישה שהוא מכין לי תוכנית חדשה הוא עובר איתי על הטכניקה של התרגילים שלא מובנים לי,אני יכול רק להמליץ עליו ולדבר בשיבחו.בקשר למדריך שנתת לי אני קראתי אותו כבר כמה פעמים,ולמדתי ממנו המון.

נערך לאחרונה:
אין טעם להגיע ל10 זה יותר מדי נמוך אני חושב שב-13 אחוז כבר עדיף להתחיל מסה, כי רגע אתה נטול מסת שריר.
אחרי שתגיע בערך ל90 קילו זה הזמן שבו אתה צריך להתחיל מסה.
מה המשקלי עבודה שלך בינתיים בתרגילים?

• פותח/ת השרשור
המסת שריר הרזה שלי עומדת על 82.5 קילו,משמע שאני יהיה על 10 אחוז שומן במשקל 89 עד 91 קילו,אין לי טעם להתחיל מסה על 13 אחוז שומן מפני שהגבול של המסה יהיה 15 אחוז שומן ואז חיטוב,אני לא מתכוון להגיע לאחוזי שומן גבוהים ואז חיטוב מפרך,חלאס
אין טעם להגיע ל10 זה יותר מדי נמוך אני חושב שב-13 אחוז כבר עדיף להתחיל מסה, כי רגע אתה נטול מסת שריר.
אחרי שתגיע בערך ל90 קילו זה הזמן שבו אתה צריך להתחיל מסה.
מה המשקלי עבודה שלך בינתיים בתרגילים?

אין דבר כזה גבול במסה. אתה רק בתחילת התהליך. אני מכיר אנשים שעושים מסה עד ל20-18 אחוז וכשהם יורדים 10-15 קילו, פתאום ב14 אחוז שומן רואים מסת שריר רצינית, ואפילו יש כאלה שרואים ריבועים (בקטנה) באחוז כזה.
בכל מקרה זה לא כזה משנה 10 או 12 רק אומר לך שכבר מ12 מתחיל להיות קשה להוריד במשקל וצריך הרבה אירובי וקיצוץ פחמימות רציני בשביל זה.
כמה אתה משלם על התזונאי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית