שלום לכולם
אני יהיה בן 16 שאני יתחיל את המסה הבאה שלי, גובה 181 (יש מצב קצת יותר) משקל 79.
כרגע אני בחיטוב שיגמר במקסימום עוד 3 חודשים. אני כרגע עומד על בערך 18-20 אחוז שומן ומתכנן לרדת ל12.
לפני החיטוב עשיתי fbw 3 חודשים והגעתי לתוצאות נחמדות , לאחר מכן עשיתי ss חודשיים והשמנתי (כן אני יפה מאוד בשריר בss אבל זה לא שווה את זה . היחס בין השומן לשריר היה שווה). החלתי שאחרי החיטוב אני רוצה לעשות מסה שתשמר לי יחסית את התוצאות בחיטוב.
חשבתי על בערך לעלות קילו בחודש שזה נחשב נקי ולשלב אירובי.
כמו שבטח הבנתם אני לא מעוניין לחזור לss לאחר החיטוב. FBW משעממת אותי וסך הכל לדעתי חשוב להנות מכל האורח חיים הזה.
לכן חשבתי לעשות תוכנית AB עם נפח לא מוגזם שמשלבת אלמנטים של כוח
A (יום א ו-ד)
חזה (אימון חזה שונה ביום א ו-ד)
של יום א:
בנץ פרס 3x5
לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי 3x8
פרפר במשקולות/כבלים 2x10
ושל יום ד:
בנץ פרס 2x5,1x3,1x8
פרפר במשקולות/כבלים 2x10
ביום ד ניסיתי לשלב סט של משקל כבד שאני ינסה לעשות אותו אחרי שבועיים באימון ביום א ל-3x5 (ברור לי שזה לא תמיד ילך אבל בסדר)
ביום ד הורדתי את הלחיצה בדמאבלים כדי להתאושש יותר טוב
כתפיים ויד אחורית אותו דבר בשתי הימים:
כתפיים
פרס 4x8
הרחקות לצדדים 2x10
יד אחורית
מקבילים צר 3x8
פרס כרגע אני עובד בטווח חזרות של 8 ולא 5 כי כרגע אני מעוניין לשפר את הבנץ ולא רוצה שהפרס יאט את ההתקדמות.
מקבילים חשבתי אולי להוריד אותם ביום ד מה אתם חושבים? מספיק יד אחורית פעם בשבוע?
איך האימון a הזה?
אני יהיה בן 16 שאני יתחיל את המסה הבאה שלי, גובה 181 (יש מצב קצת יותר) משקל 79.
כרגע אני בחיטוב שיגמר במקסימום עוד 3 חודשים. אני כרגע עומד על בערך 18-20 אחוז שומן ומתכנן לרדת ל12.
לפני החיטוב עשיתי fbw 3 חודשים והגעתי לתוצאות נחמדות , לאחר מכן עשיתי ss חודשיים והשמנתי (כן אני יפה מאוד בשריר בss אבל זה לא שווה את זה . היחס בין השומן לשריר היה שווה). החלתי שאחרי החיטוב אני רוצה לעשות מסה שתשמר לי יחסית את התוצאות בחיטוב.
חשבתי על בערך לעלות קילו בחודש שזה נחשב נקי ולשלב אירובי.
כמו שבטח הבנתם אני לא מעוניין לחזור לss לאחר החיטוב. FBW משעממת אותי וסך הכל לדעתי חשוב להנות מכל האורח חיים הזה.
לכן חשבתי לעשות תוכנית AB עם נפח לא מוגזם שמשלבת אלמנטים של כוח
A (יום א ו-ד)
חזה (אימון חזה שונה ביום א ו-ד)
של יום א:
בנץ פרס 3x5
לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי 3x8
פרפר במשקולות/כבלים 2x10
ושל יום ד:
בנץ פרס 2x5,1x3,1x8
פרפר במשקולות/כבלים 2x10
ביום ד ניסיתי לשלב סט של משקל כבד שאני ינסה לעשות אותו אחרי שבועיים באימון ביום א ל-3x5 (ברור לי שזה לא תמיד ילך אבל בסדר)
ביום ד הורדתי את הלחיצה בדמאבלים כדי להתאושש יותר טוב
כתפיים ויד אחורית אותו דבר בשתי הימים:
כתפיים
פרס 4x8
הרחקות לצדדים 2x10
יד אחורית
מקבילים צר 3x8
פרס כרגע אני עובד בטווח חזרות של 8 ולא 5 כי כרגע אני מעוניין לשפר את הבנץ ולא רוצה שהפרס יאט את ההתקדמות.
מקבילים חשבתי אולי להוריד אותם ביום ד מה אתם חושבים? מספיק יד אחורית פעם בשבוע?
איך האימון a הזה?