עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודקDon't get the wrong idea, you are trying and ask for opinion which is great.
But this form is far far away from efficient sumo.
You need to learn from videos how to sumo, because you are not implementing none of the tips
אחלה סרטון של אד קואן בנושאצודק
אתה יכול אולי לשלוח לי סרטון טוב של סומו? חיפשתי ביוטיוב ואין אף אחד ברבה שמסביר ממש הכל כמו הסרטונים של ריפטו
אחלה סרטון של אד קואן בנושא
בסומו "קורעים" את הרצפה ולא "דוחפים" כמו בקלאסי.תודה אצפה עוד מעט 😃
ריאתי עכשיו לסרטון ולא ממש ראיתי הבדל בין איך שהם עושים לסרטון לבין איך שאני עושה
בסומו "קורעים" את הרצפה ולא "דוחפים" כמו בקלאסי.
אתה לא משתמש ברגליים כמו שצריך ולא דוחף את הברכיים בכיוון כפות הרגליים.
שים לב לאגן שלך שעלה ישר למעלה.
תראה בסרטון הבא דדליפט סומו, ותסתכל על הפורם ועל האגן.
אגב, הזווית שצילמת ממנה ממש לא נוחה לביקורת טכניקה.. בטח שלא בסומו.
אני רק אוסיף שמבחינת הסטאפ, בסומו טהור (לא סמי וכו') אתה אמור לעמוד רחב יותר, וקרוב יותר למוט, כך שהשוקיים שלך יהיו אנכיות לרצפה גם במבט מקדימה וגם במבט מהצד. האגן, כמו שמורן אמר, צריך לעלות אחרי לחיצת הרצפה, ולא מוקדם מדי, וזה נכון גם לדדליפט רגיל.בסומו "קורעים" את הרצפה ולא "דוחפים" כמו בקלאסי.
אתה לא משתמש ברגליים כמו שצריך ולא דוחף את הברכיים בכיוון כפות הרגליים.
שים לב לאגן שלך שעלה ישר למעלה.
תראה בסרטון הבא דדליפט סומו, ותסתכל על הפורם ועל האגן.
אגב, הזווית שצילמת ממנה ממש לא נוחה לביקורת טכניקה.. בטח שלא בסומו.
אני רק אוסיף שמבחינת הסטאפ, בסומו טהור (לא סמי וכו') אתה אמור לעמוד רחב יותר, וקרוב יותר למוט, כך שהשוקיים שלך יהיו אנכיות לרצפה גם במבט מקדימה וגם במבט מהצד. האגן, כמו שמורן אמר, צריך לעלות אחרי לחיצת הרצפה, ולא מוקדם מדי, וזה נכון גם לדדליפט רגיל.
סרטון של עומר עם silent mike שמסביר יפה:
נראה פשוט כמו דדליפט קונבנציונלי עם עמידה רחבה.
Don't get the wrong idea, you are trying and ask for opinion which is great.
But this form is far far away from efficient sumo.
You need to learn from videos how to sumo, because you are not implementing none of the tips
אני רק אוסיף שמבחינת הסטאפ, בסומו טהור (לא סמי וכו') אתה אמור לעמוד רחב יותר, וקרוב יותר למוט, כך שהשוקיים שלך יהיו אנכיות לרצפה גם במבט מקדימה וגם במבט מהצד. האגן, כמו שמורן אמר, צריך לעלות אחרי לחיצת הרצפה, ולא מוקדם מדי, וזה נכון גם לדדליפט רגיל.
סרטון של עומר עם silent mike שמסביר יפה:
כן הבנתי שהברכיים יותר מדי קדימהStill not good enough
Knees should be facing OUT and not coming in
אני דווקא די גמיש חוץ מאולי ההמסטרינגExactly what @MasterSplitter says, push ur knees out, maybe u r not flexibile enough?
אתה צריך להוציא את הברכיים החוצה בכיוון כפות הרגליים.אני דווקא די גמיש חוץ מאולי ההמסטרינג
למרות כל התגובות על הברכיים לא ממש הבנתי איפה הם אמורות להיות
שיפנו יותר לצדדים כאילו?
אז להפנות את כפות הרגליים יותר לצדדים ולשלוח ברכיים יותר לצדדים ולשבת קצת יותר אחורה שהברכיים לא יהיו ככה קדימה?אתה צריך להוציא את הברכיים החוצה בכיוון כפות הרגליים.
רוחב העמידה נורא תלוי בגמישות, אבל הבנת את הרעיון.אז להפנות את כפות הרגליים יותר לצדדים ולשלוח ברכיים יותר לצדדים ולשבת קצת יותר אחורה שהברכיים לא יהיו ככה קדימה?
אוקיי נראה לי שהבנתי אני ינסה שוב יום ראשון