הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדריך פשוט לתכנית ss

arikelll

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אחרי כמה חודשים שלא התאמנתי(וגם אז לא הגעתי להשגים) אני רוצה לחזור להתאמן. שמעתי על התכנית הזאת של ss. הבעיה שקשה לי ממש להבין כי יש יותר מדי מידע והוא לא ברור. בעיקר בנושא של החימום.
למישהו יש איזה מדריך ברור ונורמאלי? או סרטון יוטיוב שמסביר הכל מא' עד ת' וגם מראה הכל. תודה.

באימון הראשון התחלתי סקוואט 50 ק"ג. שני 55 שלישי 60 רביעי 65 חמישי 67.5 שישי 70 שביעי 72.5 שמיני 75 תשיעי 77.5 ומפה התחלתי להתקע פחות או יותר, בשיא הגעתי ל35 כל צד (אחרי 10-12 חודשי אימון)
בכל מקרה מנוחה בסקוואט היה 3-4 דקות וחימום 5 דקות ככה שלא הגעתי לשעה וחצי אימון
עצם העובדה שנתקעת ב80 קג סקוואט מראה שהעבודה שלך לא הייתה טובה אז אתה לא אינדיקציה במקרה הזה

תשיעי 77.5 ומפה התחלתי להתקע פחות או יותר, בשיא הגעתי ל35 כל צד (אחרי 10-12 חודשי אימון)
זה אומר שבשנה (בערך) הגעת מ77.5 ל-90. זו התקדמות מאוד מאוד אטית. תוכן ההודעה שלך כולל לפחות חלק מהבעייה, אם לא את כולה:
בכל מקרה מנוחה בסקוואט היה 3-4 דקות

זו מנוחה קצרה מידי לסטים קשים. אני גם לא מבין איך הגעת למצב שאתה בקושי מצליח סט ראשון ואחרי 3-4 דקות נכנס לעוד סט, מה חשבת, שתצליח אותו? 3-4 דקות אחרי סט באמת קשה אין שום מצב להכנס כמו שצריך לסט הבא. מה חשבת שיקרה, שתצליח?

עצם העובדה שנתקעת ב80 קג סקוואט מראה שהעבודה שלך לא הייתה טובה אז אתה לא אינדיקציה במקרה הזה
עדיין בחודש הראשון התקדמתי יפה ולא הגעתי לשעה וחצי אימ
זה אומר שבשנה (בערך) הגעת מ77.5 ל-90. זו התקדמות מאוד מאוד אטית. תוכן ההודעה שלך כולל לפחות חלק מהבעייה, אם לא את כולה:

זו מנוחה קצרה מידי לסטים קשים. אני גם לא מבין איך הגעת למצב שאתה בקושי מצליח סט ראשון ואחרי 3-4 דקות נכנס לעוד סט, מה חשבת, שתצליח אותו? 3-4 דקות אחרי סט באמת קשה אין שום מצב להכנס כמו שצריך לסט הבא. מה חשבת שיקרה, שתצליח?
לא,זה אומר שהגעתי בשנה מ50 קילו ל -90 . אני דיברתי על החודש הראשון. בחודש הראשון לא הרגשתי שאני צריך 5 דקות מנוחה בסקוואט.
3-3.5 דקות הספיקו לי ,וכן הצלחתי להתקדם בחודש הראשון כי היה לי הרבה מוטיבציה ואכלתי והתמדתי 3 פעמים בשבוע.
הבעיה הייתה מהחודש השני ומעלה שבה המוטיבציה ירדה לי ואז באמת התחלתי לפקשש.
בכל מקרה אני לא אתווכח יכול להיות שאם הייתי מחכה 5 דקות ולא רק 3 הייתי יכול להרים יותר משקל .
ובשורה התחתונה אני צריך דחוף מאמן אישי(למרות שזה מצחיק כי אני אמור להיות מאמן כי אני בוגר וינגייט)
מישהו מכיר מאמן מאזור פתח תקווה?

הגעת ל77.5 תוך 9 אימונים, שזה 3 שבועות. זה אומר שב-11 חודשים עלית מ77.5 ל90.
ומנוחה זה לא "לחכות". זה לנוח. הבדל תהומי בגישה. אתה נח כדי להצליח את הסט הבא, לא מחכה כדי להשיג אישור לסמן וי שנחת ומאותו רגע ההצלחה/הכישלון בסט הם גורל משמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית