הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל פחמימה

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אני נכנס עכשיו לדל פחמימה אבל אני לא יודע איזה מאכלים אפשר כאילו שלא הייתי בדל פחמימה הייתי אוכל לפני אימון אורז תפו''א פתיתים, אז בדל פחמימה באיזה מאכלים אני יכול להחליף אורז וכל אלה?

ועוד שאלה על הדרך כף טחינה\חמאת בוטנים זה 15 גרם בערך?

נערך לאחרונה:
ועוד שאלה על הדרך כף טחינה\חמאת בוטנים זה 15 גרם בערך?
כן

אני נכנס עכשיו לדל פחמימה אבל אני לא יודע איזה מאכלים אפשר כאילו שלא הייתי בדל פחמימה הייתי אוכל לפני אימון אורז תפו''א פתיתים, אז בדל פחמימה באיזה מאכלים אני יכול להחליף אורז וכל אלה?
כל מה שהוא לא פחמימה, ביצים, בשר, חזה עוף, פרגיות, דגים, קוטג', גבינות, יוגורטים (לא יותר מדי), שמן זית, קוקוס, חמאה, טחינה, חמאת בוטנים, שקדים, אגוזים, אבוקדו ועוד מה שבסגנון

קצת צורמתהטענה כי יש מאכלים אחרים שהם "לא פחמימה" בכל דבר יש כמות אפילו מזערית של פחמימה. (להוציא מים וממתיקים כאלו ואחרים).

רצוי להתחיל עם תפריט איכותי שיביא אותך למטרה.
תעלה את מה שאתה חושב לנכון (בהנחה ועבדת עם גורם מסוים, עדיפות) - תקבל כמה חיזוקים מהפורום.

• פותח/ת השרשור
אבירם לדעתי תתחיל בחיטוב "רגיל" ורק בשלבים יותר מאוחרים תיכנס לדל פחמימה.
יש לי בינואר משהו ואני צריך לרדת 10 קילו אני רוצה לעשות דל פחמימה עד אז ואז לעבור לחיטוב רגיל עוד פעם
פשוט בחיטוב רגיל אני יורד ''לאט'' מדי ואני לא הספיק עד ינואר לרדת 10 קילו

יש לי בינואר משהו ואני צריך לרדת 10 קילו אני רוצה לעשות דל פחמימה עד אז ואז לעבור לחיטוב רגיל עוד פעם
הבינותי, בהצלחה.

אתה טוען שבחיטוב דל-פחמימה על אותו גירעון כמו בחיטוב לא דל, אתה תרד בקצב מהיר יותר?

אתה טוען שבחיטוב דל-פחמימה על אותו גירעון כמו בחיטוב לא דל, אתה תרד בקצב מהיר יותר?
מבחינת האחוזי שומן לא חושב שיהיה הבדל אם בכלל, אבל ללא ספק בדל פחמימה הוא יהיה "יבש" יותר. (משמע פחות נוזלים)

חשוב לציין שזה אינדיבדואלי, יש אנשים שהקצב ירידה שלהם יהיה טוב יותר עם פחמימות לעומת דל פחמימה, ככה שזה יותר עניין של ניסוי וטעייה.

נערך לאחרונה:
כ"כ הרבה מידע רק בפורום עצמו...
Google
זה לינק לפוסטים שדיברו אליהם בנושא דל פחמימה-מאכלים בLBS בעבר
על מה מבוססת התיאוריה הזאת?
(באמת רוצה לדעת כי עד כה לא הכרתי, אני מכירה גרעון קלורי והכנסה קלורית יומית אל מול הוצאה)
פחמימה סופחת נוזלים בסופו של דבר.
לא שמת לב שמישהו מתחיל דיאטה הוא אוטומטית יורד כמה קילוגרמים טובים?😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית