סרטון בנץ' פרס 160KG 5X5 עם עצירה

הוא משתמש בלג דרייב. וגם מעולה. פשוט לא רואים את זה טוב כי אין לו צורך בכך. המשקל לא כבד לו.
אז לא חייבים להשים תרגליים בהטיה כזאת מקופלת כמו שAlan thrall עושה בסרטון ?
אני גם לא מבין איך אתה רואה אני לא רואה שהוא מזיז אותם בכלל

יותר מזה אני מרים ישבן
שובב
הוא משתמש בלג דרייב. וגם מעולה. פשוט לא רואים את זה טוב כי אין לו צורך בכך. המשקל לא כבד לו.
תשמע אני מתוסבך אני רואה alan thrall עושה בדרך אחת buff dude בדרך אחרת פה אני רואה אנשים די חזקים עושים בצורה אחת ואחרים בצורה אחרת לא יודע מה הדרך שאני צריך לעשות כבר -_-

אז לא חייבים להשים תרגליים בהטיה כזאת מקופלת כמו שAlan thrall עושה בסרטון ?
אפשר ללחוץ עם כף רגל מלאה על הרצפה. אפשר בלי. תלוי באיזה איגוד אתה מתחרה ואיך יותר נוח לך.

אפשר ללחוץ עם כף רגל מלאה על הרצפה. אפשר בלי. תלוי באיזה איגוד אתה מתחרה ואיך יותר נוח לך.
שים להתחרות בצד אני רחוק מזה שנות אור בינתיים המטרה להתחזק ולעלות במשקלים ומסת שריר, בעדיפות ראשונה לא להיפצע

כל אחד מוצא בסוף איך הכי נוח לו/חזק לו, אם אני מקפל רגליים התחת שלי עולה יותר מדי בקלות ורגליים שטוחות עובד לי אחלה

תשמע אני מתוסבך אני רואה alan thrall עושה בדרך אחת buff dude בדרך אחרת פה אני רואה אנשים די חזקים עושים בצורה אחת ואחרים בצורה אחרת לא יודע מה הדרך שאני צריך לעשות כבר -_-
זה לא שחור ולבן, צריך להבין את העקרון בטיפים שנותנים כל אותם אנשים ביוטיוב ועם הנסיון וההתקדמות אתה כבר תמצא את הטכניקה שעובדת לך הכי טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית