הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים

nati123123

משתמש מתחיל
104
1
נק' מוניטין:
1
104
1
היי וערב מצויין לכולם.
התחלתי עם ss ויש לי שאלה לגבי נעליים. אני מחפש בנרות כולסטאר ולא מוצא. מה הקטריונים לנעל הרמה טובה? יש לי נעל עם סולייה דקה. האם זה מומלץ? כמובן שהיא ללא בולם זעזועים. כמו כן אפשר פרטים לגבי איך הנעל אמורה להיות? תודה רבה ושבת שלום

מה הקטריונים לנעל הרמה טובה?
סוליה קשה ושטוחה
יש לי נעל עם סולייה דקה. האם זה מומלץ?
לדד ליפט ובנץ' כן. לסקוואט לא.
כמובן שהיא ללא בולם זעזועים.
למה אתה צריך בולם זעזועים? אתה יוצא לריצה?
כמו כן אפשר פרטים לגבי איך הנעל אמורה להיות?
למה אתה צריך תאור של איך הנעל אמורה להיות במקום לקנות אולסטאר או דגם אחר שאנחנו ממליצים עליו?

• פותח/ת השרשור
אוקיי יש דכם מסויים שאתם ממליצים? כמובן במחיר שפוי. עד 250 שקל.

כל נעל שטוחה אחלה

יש היום כמעט בכל חנות אולסטאר

שזה במילים אחרות:
יש אנשים שחושבים שגם סוליית ספוג קשיחה היא נחשבת לתקינה. לכן העדפתי לדייק ולציין שהוא איננה צריכה להיות דחיסה.

יש אנשים שחושבים שגם סוליית ספוג קשיחה היא נחשבת לתקינה. לכן העדפתי לדייק ולציין שהוא איננה צריכה להיות דחיסה.
טוב 😃
אתה בטוח? יצא לך להסקוויט עם נעליים עם סוליה דקה?
לא יצא לי אבל אבל אני לא רואה איך סוליה דקה יכולה להפריע (בהנחה שזה נעליים ולא למשל סליפרס שיכולות להחליק). אם כבר אז כמה שהסוליה יותר דקה היא תהיה פחות דחיסה.
אפשר גם יחף, מה זה משנה?
אני כמעט מסכים, הבעיה היחידה עם סקוואט יחף זה שיש סיכוי יותר גבוה שהרגל תחליק.

אני כמעט מסכים, הבעיה היחידה עם סקוואט יחף זה שיש סיכוי יותר גבוה שהרגל תחליק
ברור, אבל אני מדבר מבחינה רעיונית שעובי הסוליה לא משחק פה פקטור. (דקה לעומת בינונית, לא עקבים. 😆)

ברור, אבל אני מדבר מבחינה רעיונית שעובי הסוליה לא משחק פה פקטור. (דקה לעומת בינונית, לא עקבים. 😆)
אה, זה כן, אפילו בלי סוליה בכלל פותרים את בעיית הסוליה הדחיסה, אין מה שיידחס.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התגובות הבונות של כולם. לפני שאקנה אולסטאר. יש לי נעליים שבעבר השתמשתי בהם. האם אפשרי להשתמש בהם. יש לציין שהסולייה דקה.

תוצאות חיפוש תמונות ב-Google עבור https://cdna.lystit.com/photos/d00f-2014/07/02/fred-perry-black-kingston-twill-lace-up-authentic-canvas-shoes-product-1-19021755-4-326443571-normal_large_flex.jpeg‏

האם אפשרי להשתמש בהם?

על פניו נראה לי שכן, אבל קשה להגיד בוודאות בלי לראות ולהרגיש מקרוב

• פותח/ת השרשור
אוקיי. הסוליה היא דקה. כמובן שהנעלה שטוחה. אך הסוליה גמישה. זה משו שקריטי?
לדעתי זאת סוליה מגומי. אך אני לא בטוח. בכל מקרה מה אומר?

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. יש משו שאני יכול לעשות כדי שתדע בדיוק אם היא תקינה או לא?

Back
למעלה תחתית