הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה נעליים כדאי עד 150 שח?

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
כדאי להוציא 150 שקל על אולסטאר לסקוואטים ודד ליפט? יש משהו אחר באזור הזה? אפילו 200 שח..

כדוציא 150 שקל על אולסטאר לסקוואטים ודד ליפט? יש משהו אחר באזור הזה? אפילו 200 שח..
פעם אם אני לא טועה זה היה 100 היום קשה למצוא בפחות מ200.

אם אתה מתאמן קבוע אז כן זה נעליים מעולות לזה

לא רק אולסטר זאת האופציה הכי טובה ב 150
אם אתה יכול יותר תשקיע בפווארליפט 2

כדאי להוציא 150 שקל על אולסטאר לסקוואטים ודד ליפט? יש משהו אחר באזור הזה? אפילו 200 שח..
יש בחדרה אולסטאר עודפים כאלה המחירים שם בדרך כלל 70-100 שקל.. הבנתי שיש גם באליטל מבצע על אולסטאר אבל לא סגור על זה

בכללי אולסטאר זה נעל סבבה בתור ברירת מחדל לתרגילים אלה. במיוחד אם האלטרנטיבה היא נעלי ריצה אז אין שאלה בכלל, נעלי ריצה - פשוט לא.
אם אתה דובר רוסית או יכול להיעזר במישהו דובר רוסית כנס ל - POWERMENS.RU
נעלי סאבו במחיר ממש זול, אם אתה רוצה לעשות סקוואט עם נעל שטוחה אז הנעל דדליפט יכולה להתאים גם לדדליפט וגם לסקוואט.
אני רק אציין שיש לי שני זוגות נעלי סאבו רק חודשיים, כרגע הם אחלה אבל אני לא מכיר מישהו שיש לו אותם הרבה זמן כך שאין לי מושג מה האורך חיים שלהם.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חבר'ה... מצאתי אולסטאר באזור שלי רק ב200 שקל ומעלה.. קצת חיים בסרט, אפילו לחדכ הייתי מתבייש ללבוש חלק מהדגמים שם.
מצאתי דיילים באליאקספרס על אולסטאר מקוריות ב40 דולר בגלל זה שאלתי פה אולי עדיף משהו אחר.
יש מצב שאני אשקיע יותר ואקנה אדידס, השאלה אם הpowerlift טוב גם לסקוואט וגם לדדליפט? במחיר כזה אני רוצה משהו שיתאים לי להכל וייתן לי ראש שקט .. @THE BEAR זה משהו שכדאי להזמין מחול או שהמחירים בארץ סבבה? אני לא מהמרכז אחרת הייתי הולך למקומות שציינתם פה..

אגב אין מה להשוות בין אולסטאר לבין POWERLIFT של אדידס... אלו נעליים שונות לגמריי (פה יש הגבהה, פה זה שטוח..)

יש לך בספורט דיפו בסגולה (פ"ת) אולסטאר ב100 שקל.

Back
למעלה תחתית