הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
5/3/1 לשנת 2016

5/3/1 לשנת 2016

אופטימוס_פריים עדכן/ה את הלוג ״400 גר' בקר, 200 ק"ג דדליפט״:

עדכון לוג: 03/04/16

סקוואט 102.5 6*4
לחיצת ספסל 75 3*3

אימון בית זו**ת. הייתי ספוטר לבחור שעכשיו סיים סמולוב לסקוואט ולא לחץ ספסל כמה חודשים אלא רק לחיצות מעל הראש, היה לו PR בבנץ של 5 ק"ג, דיי מגניב לדעתי.
סמיילי רנדומלי:s17:

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזו מתכונת אתה בסקוואט ודדליפט?

בסקוואט אין משהו מיוחד, ראשון 6*4, חמישי שלשות, אבל אין מטרה מסויימת זה רק בשביל להתאמן ושיהיה נפח לרגליים בשביל הדדליפט.
בדדליפט עשיתי 5*5 פירמידה עולה, עברתי ל 5*1 לשיא שבועי, ואז 5*1 שיא דו חודשי, אימון הקודם שלישיה ובאימון הבא נבדוק 1RM

למה דווקא גובלט ולא פרונט או זרצ'ר?
(באמת שואל, לא תוקף או משהו)
זה לא מרגיש שאתה תוקף, אבל אתה צודק בכתב אין טון.
1. אם אעשה פרונט אאלץ להשקיע יותר זמן לחימום ומתיחות אולי בעתיד (הקרוב..?)
2.זרצ'ר - לא יודע מה זה, אתה מוזמן להעלות סירטון
3.גובלט מרגיש כמו אופציה סבירה ביותר לבנתיים

בסקוואט אין משהו מיוחד, ראשון 6*4, חמישי שלשות, אבל אין מטרה מסויימת זה רק בשביל להתאמן ושיהיה נפח לרגליים בשביל הדדליפט.
בדדליפט עשיתי 5*5 פירמידה עולה, עברתי ל 5*1 לשיא שבועי, ואז 5*1 שיא דו חודשי, אימון הקודם שלישיה ובאימון הבא נבדוק 1RM
למה?

בדד המטרה (כשם הלוג) להגיע ל 200, אם תלך אחורה תראה שזה בנייה לרגע הזה.
אימון עם הרבה נפח (כשלא עשיתי סקוואט) והרבה תרגילי עזר
תרגילי העזר ירדו והצטרף הסקוואט לכן ניתן היה לשנות ל 5*1
ההתאוששות שלי לא משהו , אחרי הכל העלתי 2.5-5 ק"ג פעם בשבוע כ 3-4 חודשים (גם גיל 30 מתקרב) לכן התקדמות דו חודשית
ועכשיו "בניית פיק": שלשה של 180, שבוע מנוחה ובדיקת 1RM

הסקוואט זה כי נפצעתי מזמן ואני מתקן לאט.

זרצ'ר - לא יודע מה זה, אתה מוזמן להעלות סירטון

זרצ'ר מתייחס למנח המוט- המוט נמצא ברווח שבין האמה לבייספס. אני התייחסתי בעיקר לזרצ'ר סקוואט, למרות שגם האחרים (אתה יכול לקרוא עליהם בקישור שאני אצרף) יכולים לעזור.

The Zercher Squat Complete Guide | T Nation

אני מאוד אוהב את הסקוואט, את הדדליפט קצת פחות כי הוא מכריח אותך להרים עם גב עגול.

זה תרגיל "סטרונגמני", משמש בעיקר כתרגיל עזר להרמת אבני אטלס.

עריכה: ראיתי עכשיו שבקישור שהבאתי, הוא לא מדגים טוב את הדדליפט, הוא מדגים אותו כמו Full Cycle. זה זרצ'ר דדליפט:

אומנם לא בטכניקה הכי טובה, אבל זה הרעיון..
(תעבירו ל0:44 כי לוקח לו זמן להתכונן להרמה)

נערך לאחרונה:
זרצ'ר מתייחס למנח המוט- המוט נמצא ברווח שבין האמה לבייספס. אני התייחסתי בעיקר לזרצ'ר סקוואט, למרות שגם האחרים (אתה יכול לקרוא עליהם בקישור שאני אצרף) יכולים לעזור.

The Zercher Squat Complete Guide | T Nation

אני מאוד אוהב את הסקוואט, את הדדליפט קצת פחות כי הוא מכריח אותך להרים עם גב עגול.

זה תרגיל "סטרונגמני", משמש בעיקר כתרגיל עזר להמרת אבני אטלס.

מעניין,
ביום ראשון אנסה ונראה איך זה מרגיש
תודה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית