הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לחגורה

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
אני מחפש חגורה לאימונים משהו בסביבות ה150 שקלים, ראיתי שממליצים על RDX, מוכרים את זה בארץ?
אפשר קישור לקנייה לדגם ספציפי מומלץ, מהארץ או מחו"ל
תודה מראש!

עשית חיפוש בפורום לפני ששאלת?
אז על כל שאלה צריך לעשות חיפוש? אולי גם יעשה מחקר ?

בעד 150 שקל יש לך RDX מאייבי.
אם אתה רציני בתחום חבל על ה150 שקל האלה ותשקיע על חגורה אמיתית בעוד כמה מאות שתשאר לך כנראה לכל החיים

• פותח/ת השרשור
עשית חיפוש בפורום לפני ששאלת?
לא מצאתי קישור כלשהו, רק המלצות על RDX
אז על כל שאלה צריך לעשות חיפוש? אולי גם יעשה מחקר ?

בעד 150 שקל יש לך RDX מאייבי.
אם אתה רציני בתחום חבל על ה150 שקל האלה ותשקיע על חגורה אמיתית בעוד כמה מאות שתשאר לך כנראה לכל החיים
חיפוש קטן באיביי מצאתי את זה: RDX Power Weight Lifting Leather Belt Back Support Strap Gym Training Fitness GY
יש הבדל גדול בין החגורות שלהם או שזאת תספיק?

אם אתה רוצה לחסוך ולקנות rdx אתה תהיה מרוצה מאוד במשך שנה אולי קצת יותר.
אם אתה רציני בספורט הייתי ממליץ להשקיע ישר בחגורה טובה. אינזר/טיטאן/SAB POWERBELT
אינזר וטיטאן חגורות מצוינות, מותגים מובילים בעולם.
SAN POWERBELT חגורה תוצרת הארץ, מיוצרת בעבודת יד לפי הזמנה אישית במדינת ישראל. החגורה לא נופלת באיכותה מהחברות הגדולות.
החגורות האלה כל כך איכותיות שהיצרן מציע אחריות לכל החיים עליהן.
הן עולות 450 שקל ל10 מ"מ ו550 שקל ל13 מ"מ.
ניתן להזמין בכל צבע ובכל גודל.
להזמנות @שוהם.
לפרטים והמלצות @yonisror @F-E. @OFEKHA001. @Tank. @NonCivilized

@שוהם. @Alikk1998
לא ראיתי או ניסיתי את החגורה, אבל התמחור לא כ'כ הגיוני.
אם האינזר עולה 90$, הטיטאן longhorn. עולה 94$ לתמחר חגורה לא ממותגת בסכום גבוה יותר נראה לי כטעות.
תמחור אטרקטיבי יותר באזור 300-350 שקלים היה הרבה יותר אטרקטיבי.

@שוהם. @Alikk1998
אם האינזר עולה 90$, הטיטאן longhorn. עולה 94$ לתמחר חגורה לא ממותגת בסכום גבוה יותר נראה לי כטעות.
נכון שזה יקר, אבל אתה לא חושב שהמחיר שווה את זה כשאתה מקבל אחריות לכל החיים?

@שוהם. @Alikk1998
המחיר הוגן לדעתנו כי כשאתה מנסה להשיג אינזר או טיטאן בארץ זה מסתכם בקצת יותר מ90$

המחיר הוגן לדעתנו כי כשאתה מנסה להשיג אינזר או טיטאן בארץ זה מסתכם בקצת יותר מ90$
ליתר דיוק, הLH עולה כ450 שקל והאינזר, בדרך הכי זולה (INZERNET+BUY2USA) עולה כ550 שקל (כמובן שעם שינוי הדולר המחירים משתנים).

כלומר, מדובר פה על קניה של חגורה איכותית ברמה של שאר החגורות רק שאתה מקבל אותה באותו המחיר עם אחריות לכל החיים ובמקום לחכות חודש-חודשיים מחכה שבוע.

הדבר היחיד שאני לא מבין בחגורה הזאת הוא למה יש הבדל של 100 שקל בין 10 ל13ממ

נכון שזה יקר, אבל אתה לא חושב שהמחיר שווה את זה כשאתה מקבל אחריות לכל החיים?
אני באמת לא מכיר את מי שמייצר ולפחות לפי התמונות והעובדה שהם מתעסקים באוכפים כן מראה רצינות.
אבל עסק כזה שונה מחברה עסקית שזה תחום העיסוק שלה.
בנוסף חגורה משומשת ממותגת יהיה קל למכור בתור יד 2 אפילו באיביי וזה כמובן לא המקרה כאן.

בנוסף חגורה משומשת ממותגת יהיה קל למכור בתור יד 2 אפילו באיביי וזה כמובן לא המקרה כאן.
יש לך נסיון במכירה בEBAY? מאיפה אתה יודע שזה כל כך קל? אני חושב שרוב הסיכויים שאתה לא תמצא קונים בכלל.

זאת לא תשובה טובה. אם היבואן של טיטאן היה עונה שהוא מתמחר במחיר דומה למחיר היבוא העצמי זה הגיוני.
לדעתי, לתמחר מחיר לצרכן גבוה ממחיר מוצר מקביל בחו'ל זאת טעות.
אני לדוגמא לא אשלם על משלוח ולכן עבורי זה תמחור גבוה.

@שוהם. @Alikk1998
העור הוא איכותי ועור זה דבר יקר וביחס לעבודה ולכל ההוצאות המחיר הוא לגיטימי.לחגורה באיכות כזאת שתשאר לכל החיים עם אחריות המחיר שווה את זה

יש לך נסיון במכירה בEBAY? מאיפה אתה יודע שזה כל כך קל? אני חושב שרוב הסיכויים שאתה לא תמצא קונים בכלל.
לא מתמחה בציוד פאוורליפטינג אבל בתחום ריצה ואופניים, הסיכוי למכור ציוד לא ממותג משומש הוא אפסי כי אין לך דרך להוכיח את האיכות של המוצר.

זאת לא תשובה טובה. אם היבואן של טיטאן היה עונה שהוא מתמחר במחיר דומה למחיר היבוא העצמי זה הגיוני.
לדעתי, לתמחר מחיר לצרכן גבוה ממחיר מוצר מקביל בחו'ל זאת טעות.
אני לדוגמא לא אשלם על משלוח ולכן עבורי זה תמחור גבוה.
ההבדל בינינו לבין אינזר/טיטאן זה שאנחנו לא "ענקי חגורות", אנחנו לא טייקונים ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשבור את השוק. אנחנו מתבססים על ההנחה שאנשים רוצים חגורה איכותית ורוצים אותה בזול, גם אם זה לא הכי זול זה עדיין יותר זול ממה שאפשר להשיג בארץ (רוב האנשים, לא אנשים שלא משלמים על ייבוא או אנשים שמשיגים אינזר ב200 שקל*.

לא מתמחה בציוד פאוורליפטינג אבל בתחום ריצה ואופניים, הסיכוי למכור ציוד לא ממותג משומש הוא אפסי כי אין לך דרך להוכיח את האיכות של המוצר.
אני מצפה לתוצאה דומה בנסיון מכירה של חגורה בEBAY. לא סתם אומרים פה "תזהרו מINZER מזויפות בEBAY" ואני בטוח שאנחנו לא היחידים. חגורה זה מוצר שקונים כנראה פעם אחת או פעמיים בחיים ואנשים יעדיפו להשקיע עוד 50 דולר כדי לקבל מוצר שהוא בטוח איכותי במקום משהו מסריח מEBAY.

העור הוא איכותי ועור זה דבר יקר וביחס לעבודה ולכל ההוצאות המחיר הוא לגיטימי.לחגורה באיכות כזאת שתשאר לכל החיים עם אחריות המחיר שווה את זה
אין לי מושג מה העלות ייצור.
כאמור אני ב 350 הייתי מזמין חגורה ב 450 אני מעדיף להזמין מותג ידוע.
קח את זה כנקודה למחשבה.
עם מחיר משלוח ומכס זה יוצא הרבה יותר מזה
מחיר המשלוח והמכס לא רלוונטים.
אני אתן לך דוגמא 2 מכוניות מתומחרות בארה׳ב ב 20,000 דולר.
יבואן אחד בארץ קבע מחיר של 120 אלף ויבואן החליט לקבוע מחיר של 150 אלף. האם זה הופך את המכונית ב 150 לטובה יותר?
אז גם כאן עלות לצרכן של חגורה ברמה גבוהה היא בסביבות 90 דולר וכל מה שמעבר פחות רלוונטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית